Pufi 2010(208)LMA Ariana,Tudor,Andrei si Amaris!
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Buna dimineata, Multumiri de cafea Nyny. Ma si gandeam ca ai disparut. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() www.adoptaunurs.ro |
no no no...
cum sa dispar? n-am voie....
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mamica fericita de
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui decenuela ele..deci iar te bat la cap cu scaunul tau de masa...intrebare intrebatoare....partea aia de dedesupt...care practic e sustinerea cat e in adancime???? adik cat intra sub masa...intreb asta deoarece eu n-am masa de bucatarie...dar acolo unde l-as pune am dedesuptcam 25 cm..oare sunt de ajuns? Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... din pacate 30 cm de la marginea mesei ... ![]() ![]() N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Mamica mandra de odorul ei
Eleysa spune:
hai ca eu am intrat cu bocancii ....
Neatza fetele mele dragi !!!
LA MULTI ANI, YANNIS, PUI DE GREC!!!
sa cresti mare, sanatos si voios!!!...dupa cum au spus si altii ...frumos si destept esti deja ....sa iti bucuri parintii si sa-i iubesti muuuuult de tot!!!
alexutzza sa iti traiasca baiatul ...minunea ta mica!!!...si sa-i faci repejor un fratior sau o surioara tot asa cuminte si ascultator/e ca si yannis
si pentru ca nu se putea altfel ...uite si o dedicatie muzicala ...special de la isabela:
![](treintje.gif)
![](treintje.gif)
![](treintje.gif)
![](treintje.gif)
![](treintje.gif)
![](treintje.gif)
edit...ca se pare ca primul link pe youtube era "ilegal"
![](icon_smile_cool.gif)
blue_flower spune:
LA MULTI ANI YANNIS, pui mic grecotei, sa fii sanatos si ferice alaturi de parintii tai minunati si de un viitor posibil fratior / surioasa. ALEXUZZA - vezi ce iti urez, da?
LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!! sa iti dea Dumnezeu sanatate si fericire.
cris.dogarel spune:
ALEXANDRA
neatza, fete
eu, cu maseaua la purtator, m-am dus bou si m-am intors... ca cica sa nu alaptez pana maine,de ce o mai alaptez, etc m-am enervat si am plecat. nici nu citisem raspunsurile voastre
Mire,BF si nu i-am zis nik, ca, deh, el era doctoru'
.
mai caut. mai caut si bona, mai caut si pediatru si ...de toate. ca la pediatrie m-am programat tot in clinica unde era dentistu' si...am stat pe hol pana sa intram la dentist si nu ziceau nik, ca mai intarzie un pic . si ca poate sa o consulte si in 10'. wtf? la 160 lei consultatia?no, thx! clinica lu' peshte
.
sunt tot racita cobza. nu trebuia sa treaca in 7 zile? acum sunt de la capat: stranut de ieri intruna, ma doare capul de-mi crapa,etc. io cand mai ies din casa cu fata asta?
aa si Ema a plans ieri si arcuieli si trantit pe jos si rupt tzatza franjuri: a spart un dinte si maselele (2)aproape ca se vede umflatura pe fata,dar nu au iesit. de noapte nu mai povestesc.
mno, d-astea
Eleysa spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRA!!!
sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!!!
![](treintje.gif)
![](treintje.gif)
![](treintje.gif)
![](treintje.gif)
![](treintje.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel![]() ![]() neatza, fete ![]() eu, cu maseaua la purtator, m-am dus bou si m-am intors... ca cica sa nu alaptez pana maine,de ce o mai alaptez, etc ![]() ![]() ![]() mai caut. mai caut si bona, mai caut si pediatru si ...de toate. ca la pediatrie m-am programat tot in clinica unde era dentistu' si...am stat pe hol pana sa intram la dentist si nu ziceau nik, ca mai intarzie un pic ![]() ![]() sunt tot racita cobza. nu trebuia sa treaca in 7 zile? acum sunt de la capat: stranut de ieri intruna, ma doare capul de-mi crapa,etc. io cand mai ies din casa cu fata asta? aa si Ema a plans ieri si arcuieli si trantit pe jos si rupt tzatza franjuri: a spart un dinte si maselele (2)aproape ca se vede umflatura pe fata,dar nu au iesit. de noapte nu mai povestesc ![]() mno, d-astea ![]() |
Se pare ca si tu ai nevoie de
![](grup.gif)
![](grup.gif)
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
www.adoptaunurs.ro
myky791 spune:
buna ziua. mam mutat inapoi acasa si am o baie super!!!!!!1 o sa pun pozici cand oi termina smotrul. nerecuperata am intrat in viteza sa urez sarbatoritii:
LA MULTI ANI YANIS DE ALEXUTZA! SA CRESTI MARE, VOINIC, SANATOS SI SA TE BUCURI DE PARINTII TAI SI EI DE TINE!
LA MULTI ANI ALEXANDRA DE LIA 2009! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI SA FURI INIMILE BAIETILOR!
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
danasor spune:
Buna dimineata, de cafea Nyny, la serviciu?
La Multi Ani YANNIS si ALEXANDRA !!! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa aveti o viata plina de impliniri!
Vad ca nu suntem doar noi cu 2 dinti, mai sunt si altii..., eu ii dau calciu, poate o avea lipsa si de asta...
, (asa ma bate maica-mea la cap), dar eu ii dau calciu ca mi-a zis dr.
Dece cum au iesit analizele?