Pufi 2010(208)LMA Ariana,Tudor,Andrei si Amaris!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....sarumana de cofe nyny....cum spuneam e tare una s-o gasesti calda...

LA MULTI ANI ALEXANDRA....SA FII SANATOASA...SA CRESTI MARE SI SA AI O VIATZA LINISTITA

aseara as fi prestat cu brio in schimbul 3...deoarece eram varza..am adormit pe la 10 juma..dupa 10 min a av jiji prima trezire..si n-am mai putut sa dorm pana pe la 2....dar laptopul..nu mai avea ...zeama..si mi-era lene sa-l iau cu tot cu cabluri..etc..

am admirat jucariile primite ed sarbatoriti...sa le stapaneasca sanatosi..f frumu....da...alecsa...sunteti f ff tineri..2 copii cu 1 copil..bravo voua ca ati facut fatza cu brio tuturor incercarilor si ca va faceti viatza frumoasa.

ce-am mai citit? a, ca vecina nu de dimi de mancat si de baut( si mai zice ca e zgarcit grecul..)??? si noi ne facem ca ploua pana la amiaza...na...

in rest..nik...noi nu ne laudam cu nik...nou...je ma chinui cu fiarele ...de fapt a devenit o chestie placuta...neplacut e we..ca dau yama la toate porcariile culinare....jiji..ink nu merge...ink n-are decat 2 dinti si poate face multe alte chestii...dar n-am stat sa-i contorizez evolutia....dar..e sanatos...cuminte si bun..nu plange..nu maraie...mananca bine...e soarele si luna si stelele.

sa aveti o zi...superba...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ele..deci iar te bat la cap cu scaunul tau de masa...intrebare intrebatoare....partea aia de dedesupt...care practic e sustinerea cat e in adancime???? adik cat intra sub masa...intreb asta deoarece eu n-am masa de bucatarie...dar acolo unde l-as pune am dedesuptcam 25 cm..oare sunt de ajuns?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Sincer.... mi-era dor de voi

Ce sa facem... bine sanatosi... rutina zilnica: gradinita, servici...
Nu prea ma mai lasa copii sa intru. Cand vin de la serv ma calaresc pana seara la culcare. Acum dorm aman2. Nu-mi vine sa o trezesc pe Mara sa o duc la gradi.... doarme asa frumos...cred ca o las acasa azi.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Ohooo, deci tu mergi si la serv...nu retinusem...treaba, nu gluma!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Neatza!
La multi ani Alexandra! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare si frumoasa!

La multi ani, Yannis! Sa ai parte de tot ce e bun si frumos pe lume, sa fii sanatos, sa te faci mare, sa fii norocos, si sa aduci numai bucurii parintilor.
Alexutza stiu ca nu e 13:20 dar tot zic de acum: sa iti traiasca baiatul si sa fiti toti sanatosi sa va bucurati unii de altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

nyny multumim de cafea..vreau si eu una, sunt cu capu...m-am trezit acum 10 minute, de nevoie..a sunat telefonl, raspund rapid ca bebe era deja in picioare de la primul tar...il cauta pe un nene, zic greseala si inchid. Acum mi-am dat seama ca nu am raspuns la telu meu, era telu de servici al sotului si probabil il cauta pe un coleg de-al lui...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani Yannis, de mami Alexutzzza!

La Multi Ani Alexandra, de mami Lia2009!

Sa fiti sanatosi, cuminti, mancaciosi si norocosi!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

subscriu ca asa frumos ai pictat

Mergi la inceput

vorbiti de maselute..cred ca ne apare si noua una, sus..ieri a fost o zi creata rau Dragos urla din orice..daca il tineam in brate urla sa il als jos, daca il lasam jos urla ca vrea sus...si tot asa...pana la urma m-am uitat la el in gurita cu chiu cu vai ca nu ma lasa si i-am vazut gingia un pic vanata si umflataaaaa, exact in draptul unei maselute...e clar, mai ales ca m-a lasat sa il dau cu Calgel, se impotrivea dar cand dadea de gust ma lasa sa il frec acolo...dar oricum il calma pentru o ora asa...apoi iar incepea urlatu

of...oare cat ne-o tine pana ne iese...ca ma duc la Socola in ritmul asta

Mergi la inceput

vorbesc singura??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

La multi ani Alexandra - sa fii sanatoasa si voioasa

La multi ani Yannis - marele nostru grec. Sa fii sanatos, voinic si filozof. Cuminte stiu ca esti.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Multumiri de cafea Nyny. Ma si gandeam ca ai disparut.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput