Pufi 2010(208)LMA Ariana,Tudor,Andrei si Amaris!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Acum un an si 9 luni....
................................................................
Asa am marcat nasterea unui grec : dand reteta de creveti echipei din sala de nasteri

Mai departe stiti ce a urmat deoarece ne-am fost mereu alaturi cat timp pufuletii nostri se faceau mari

de Yannis

In primul rand ...wow...ai reusit sa te tii de cuvant si sa ne impartasesti povestea nasterii lui yannis tocmai de ziua lui ...dar nu asta e wow...ci ca ai reusit sa faci asta fix in mesajul 3000....felicitari pentru minunea numita yannis si felicitari pentru stelute ......citind povestea mi-am amintit cu placere cum trebuia sa stai tu in acasa in pat ...si tu umblai cu masina prin bucuretiul ploios...cum ai ales mobila lui yannis de la mothercare cu reducere ...emotionant...si fooooooooooarte frumos...m-ai mobilizat putin si pe mine...nu promit dar poate va fac si eu cunoscuta povestea minunii mele ....desi in mare o stiti ca mi-ati fost alaturi cum nu mi-au fost nici cele mai bune prietene

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Simply am si eu nevoie de ajutor.
Sti cumva care e cea mai ieftina metoda de a trimite un colet din anglia in romania?

Mai exact eu vreau un scaun britax de pe amazon si nu livreaza in romania.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami
Lucia,cu dhl costa fff mult,mai e cu posta,nu stiu exact cat e pretul din UK pana in Romania,dar un scaun are in jur de 10 kg si la kg astea cam vreo 43 lire a costat din UK pana Belgia,ma pot interesa cat costa pana in Romania,daca doresti

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Alexutzzza....wow, ce festin!
Multumim de tratatie!
Tare frumos si emotionant ai povestit...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Xela calciul ar trebui recomandat in urma analizelor, dar uneori dr nu mai cer analize si recomanda direct calciu daca sunt mai multe semne de rahitism. Al meu are coastele usor evazate si picioarele putin strambe. Avea si fontanela mare dar am rezolvat-o cu vigantoletten 1000.
Ptr. pitica dr mi-a recomandat calciu ptr ca e mititica de statura si se pare ca a intrat intr-o perioada in care cresterea osoasa e rapida, sau asa am inteles eu. Mi-a recomandat calciu pana anul viitor, asa cum spuneam 10 zile la 2,3 luni si apoi la 11-12 ani mai facem o cura daca analizele sunt ok si nu tb mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Xela,BF multumesc frumos,(Xela am gasit malai la magazin polonez)

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Eu m-am apucat de scris la un moment dat si am lasat-o balta ca ma pierdeam in detalii si se facuse o placinta cat China.
Citeam undeva ca o femeie isi aduce aminte momentele din timpul nasterilor avute in cele mai mici detalii chiar si dupa zeci si zeci de ani.
Ma amuza mama care mereu incepe cu orele fixe, la ora de m-au apucat durerile, pe urma la ora cutarica ... Si ma gandeam uneori de ce imi povestea de atatea ori ca pe mine oricum nu prea ma interesa, adica doar dupa ce am nascut si eu, mi-am dat seama intr-adevar ce inseamna o nastere pentru o femeie, dar pana atunci ... iar imi povesteste si eu n-am chef sa ascult iar si iar aceiasi poveste .

Concluzia e ca pentru noi mamele au mare insemnatate momentele alea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Simply am si eu nevoie de ajutor.
Sti cumva care e cea mai ieftina metoda de a trimite un colet din anglia in romania?

Mai exact eu vreau un scaun britax de pe amazon si nu livreaza in romania.

Lucia,cu dhl costa fff mult,mai e cu posta,nu stiu exact cat e pretul din UK pana in Romania,dar un scaun are in jur de 10 kg si la kg astea cam vreo 43 lire a costat din UK pana Belgia,ma pot interesa cat costa pana in Romania,daca doresti

Motto-ul de azi:

Simpli, astea sunt dateel despre scaun
Weight - 6kg
Dimensions - H 71cm x L 45m x D 45cm
deci pana in 10 kg

Mergi la inceput

Haircut - voi ce mai faceti? Cum e M, ce a fost pana la urma cu bubitzele alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Alexutzzza multumim de tratatie ..masa a fost

Felicitari pt stelute..ce tare tocmai mesajul cu numarul 3000 s-a potrivit cu povestea nasterii lui Yannis..

Mi-a placut mult povestea. Foarte frumos scris.

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

Nici nu-mi vine sa cred, nici in cele mai frumoase vise ale mele nu dormeau ai mei copii am2 in acelasi timp doua ore legate ... deci ... o duc bine, nu stiu de ce ma plang ... Alexutza, go! da-i bataie la no2 .

Mergi la inceput