Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 23
ginye55 spune:
Eli tu singura cu golanii, eu singura cu golanul...unde ne intalnim sa facem party comun? 
Buzita lui Edi abia se mai vede ca a fost operata...de aproape se vede un punct mai pronuntat, unde a fost facut nodul firelor de la operatie. Cerul gurii e la fel...nici nu zici ca a fost operat. Suntem f f f incantati de evolutia lui! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
Fetelor...cine ma lamureste si pe mine.Eu, momentan, nu sunt inscrisa la niciun dr de familie. Am gasit unul aici in Tgv, dar mi-a cerut 'ceva' prin care sa dovedesc ca am impozitul platit
. Eu acum zic, din moment ce sunt in concediu crestere copil nu inseamna ca am si contributiile la stat platite? ce este acel 'ceva' prin care tb sa ii dovedesc treaba asta? 
Flori, mami de
eliza_cri spune:
fetele ce e cu linistea asta...ma simt ca in videoclipul lui bjork...it's oh so quiet..ssss..sss ![]()
ginye auzi la ionu ca cica asa frumos ai scris cererea ..cica era prea mare deranjul, nu venea nici picurat cu ceara ...pai soro ne intalnim la juma de drum si ne partyyyy 
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
eliza_cri spune:
ginye nu am mai auzit de asa ceva....da o gugaleala si poate gasesti ceva 

am nandra turbata rau de tot parca vad o noapte faina 
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eliza_cri ginye auzi la ionu ca cica asa frumos ai scris cererea ..cica era prea mare deranjul, nu venea nici picurat cu ceara ...pai soro ne intalnim la juma de drum si ne partyyyy ![]() |
Pai ala e scrisul meu, soro...altul n-am!
Eu zic sa tinem party-ul aici, ca tot barzaunim singure pe aici!
Flori, mami de
eliza_cri spune:

dulceata de fetita
leeloo5979 spune:
Va pup, vesti de la Bebecris: Nasc azi.anunta fetele.te sun dupa.
As fi vrut sa o sun...dar poate e deja in pregatiri si nu are timp sa vb la telefon. Va tin la curent.
manumanu spune:
Hai, BEBECRIS!! Nastere usoara, asteptam vesti!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008