Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 21
monicus spune:
Ai mai fost pe la mamica noastra Steliana? Cum mai este?
Ce mai face papusa ta? Cum este la gradinita?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralukutzza imi trimite si mie cineva pe PM datele contului comun plsss "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur Raluca mami de gargarita Andra-Bianca DN 26.12.2008 |
Ralukutzza spune:
Monicus nu am mai fost la Steliana, pitica mea are varicela, a facut-o ca reactie la vaccin, este o forma ff usoara dar oricum 2 sapt suntem consemnate in casa pana se vindeca complet bubitele si trece pericolul de transmitere, deci nici la gradi nu am mai fost din acelasi motiv.
Bebecris nastere usoara, suntem cu gandul alaturi de tine 
monicus spune:
Offf... sa treaca mai repede bubitzele... fara nici un semn....
o sa poate sa stea in casa atatea zile???? Nu cred ca ii convine ,, dar in astfel de situatii...nu ai ce face.... saracuta de ea... pupam dulce draga noastra cozonacica.,... 

Dar ce vaccin ati facut?.. se poate sa fie reactii de la un vaccin? Te intreb pentru ca nu stiam ca se poate intampla..
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralukutzza Monicus nu am mai fost la Steliana, pitica mea are varicela, a facut-o ca reactie la vaccin, este o forma ff usoara dar oricum 2 sapt suntem consemnate in casa pana se vindeca complet bubitele si trece pericolul de transmitere, deci nici la gradi nu am mai fost din acelasi motiv. ![]() Bebecris nastere usoara, suntem cu gandul alaturi de tine ![]() "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur Raluca mami de gargarita Andra-Bianca DN 26.12.2008 |
bebecris spune:
fetelor, eu nu am nascut....bebe o sa mai stea acolo la caldurica cred ca pana miercuri. colul s-a scurtat, si bebe se pregateste de nastere, insa dr a decis sa mai stea acolo.....o sa-l sun in searaa asta sa-i spun cum ma simt si sa vedem ce zice...
are deja 3600 grame...
deci...niu suntem tot 2 in 1...
va pupam...
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
35+cu
TUDOR STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
oceanborn spune:
Bebecris

nastere usoara si bebe sanatos!
Ralucutzza sper sa-i treaca repede bubuitele Biancai.
eliza_cri spune:

HAI BEBECRIS!!! 

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
loryd spune:
Bebecriss noi ne antrenam de acum. Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos. 

Steliana, ne gandim mereu la voi. Multa sanatate. 
Raluca, sanatate si printesei Bianca. Sa treca bubitele mai repede. Nu se scarpina la ele?
Noi super happy cu tati acasa de sambata seara. Lory a sarit direct la el in brate cand a intrat pe usa dar apoi vreo juma de ora l-a tot studiat, se uita asa fix la el si apoi s-a lipit iar de el. I-a lipsit mult. Si lui si ei. I-am facut un tort de mere pe care am scris "Bine ai venit acasa tati" - i-au dat lacrimile.
Sta doar pana joi sau vineri apoi pleaca iar.
Va pupacesc pe toate.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Ralukutzza spune:
Monicus
, pai am facut Varilix-ul, adica vaccinul impotriva varicelei, medicul ni l-a recomandat avand in vedere ca Bia merge la gradi.Este oricum o forma fff usoara, cu putine bubite.
Ocean
, multumin frumos...
Loryd, pana acum nu s-a scarpinat, si bubitele sunt ff mici si destul de rarute si cred ca de accea nici nu o mananca
si ma bucur mult ca a venit sotul acasa si micuta printesa profita un pic de prezenta lui.Sa va bucurati din plin 
monicus spune:
Am vazut fotografii cu un cozonacel tare dragalas ... ce frumos zambeste el... si ce frumos doarme el pe burtica lu mami... Un cozonacel gingas
Sa iti traiasca puiutzul si sa fie sanataos mamica draga gynye55