Probleme cardiace?

Probleme cardiace? | Autor: Raminabt

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor ...sunt noua pe acest forum si ma gandeam ca poate unele dintre voi v-ati confruntat cu ce ma confrunt eu dupa nastere si ma puteti ajuta cu un sfat;
Am nascut acum 4 luni cu cezariana din cauza tensiunii mari aparute in ziua nasterii, inainte nu am avut probleme cu ea iar acum s-a stabilizat. De atunci pana in ziua de azi, resimt in fiecare zi intepaturi in tot organismul, de scurta durata, in special la maini, inima si baza gatului. Nici nu stiu cum sa le numesc intepaturi, dureri, arsuri :( Sunt zile in care ma trezesc dimineata cu o durere in piept, intre sani, care la fel, se muta cand aici cand dincolo.
Am facut analize la sange, totul ok, la coloana am mici osteofite poesterioare si coloana mutata spre dreapta, ceva probleme la coloana cervicala, tiroida e ok si la cardiolog am facut 3 EKg si o ecografie cardiaca si mi s-a spus ca e totul in regula la inima. Nu stiu ce sa ma fac Imi e teama ca totusi problema mea sa nu fie de la inima.
Apreciez orice sfat si orice incurajare din partea voastra.
Va pup :*

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Daca ai fost si ti-ai facut investigatiile si toate au iesit ok, ai luat in considerare anxietate, atacuri de panica? Nu este neobisnuit la o proaspata mamica.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raminabt spune:

Multumesc pt raspuns :* nu stiu daca poate fi vorba de anxietate deoarece ma dor toate in organism..daca nu ma dor, ma ustura, daca nu ma ustura ma inteapa si tot asa. Vreau sa fiu bine...nu mai pot, deja ajung in culmea disperarii, nu mai am o zi in care sa ma simt bine, una singura. Da, intr-adevar am mai auzit de femei care trec prin depresii sau anxietate dupa nastere, dar nu au dureri de genul acesta si nu le tin 4 luni. Ori imi joaca mintea feste, ori este ceva organic. Am uitat sa mentionez ca la dus nu ma mai doare nimic, ma gandesc ca poate e de vina circulatia sau faptul ca la 2 saptamani dupa nastere mi s-a oprit laptele. Trebuie sa mai fac analize si in sensul asta.
V-am pupat :*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ar fi bine sa faci si o ecografie mamara. poate oprirea brusca a lactatiei are legatura cu durerile pe care le resimti in zona sanilor, inimii, mainilor. sa se fi blocat canalele galactofore ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Ce descri tu acolo imi intareste convingerea ca e anxietate mai probabil decat ceva organic. Depresia si anxietatea sunt probleme de lunga durata, sunt oameni care sufera ani de zile tot felul de simptome. Eu zic sa fi deschisa si la aceasta posibilitate.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput