Strumfi si prichindei iulie-august 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

maribell bun venit. felictari pt sarcina,nu o sa fie usor,dar o sa fie de 2X mai frumos ca si acum

alex,felictari pt fetita uite asa se strang fetitele

si eu incep sa simt mai ales seara,acum nu sunt fff sigura ca el e,dar sa vedem

Mama de Ana si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Citat:
citat din mesajul lui al3xutza_81

pup toate burticile dulce dulce dulce!

eu sunt atat de fericita ca-mi vine sa topai si sa spun tuturor, sa strig in gura mare cat pot de tare.

am fost la doctor in seara asta si rezultatul de la dublu test e superbun , am scapat de stres!

si... am mai facut o ECO! unde surprizaaaaaaaaa.... :) avem FETITAAAAAAAA!

VA IUBESC PE TOATE!

Cu drag,

Alexandra, o fericita 13+

FELICITARIIIIIIIIII !!!!!!!!!
Ma bucur mult, mult pentru tine!

De acum in colo numai cu vesti din astea sa veniti, fetele !!!!
Alexandra m-ai bine dispus si pe mine !

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o de 17 +
DPN 04.07.2011

multumesc roxy, multumesc anaemi si lisssa. mersi tuturor! va pup dulce dulce si va doresc din suflet sa va dea doamne doamne ce va doriti cel mai mult! eu mi-am dorit atat de mult sa fie fetita si am si visat chiar, incat mi-a venit sa plang de bucurie, sa-l iau in brate pe doctor si sa-l pup, sa fac ca o caprita prin cabinet!
ma bucuram acolo ca un copil! multumesc doamne!

pupici dulci dulci! muahhhhh :)

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata !
Am facut cafeluta

sunt cea mai fericita cu o de 17 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna dimineata! Noi nu bem cafeluta(nu din cauza sarcinii, nu am baut niciodata) dar ne alaturam la un pahar de vorba . Am luat ieri rezultatul de la dublu test, a iesit risc scazut la toate cele Bine c-a trecut! Asteptam si noi sa simtim bebe cu nerabdare

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna dimineata pentru toate burticile.
Anaemi, intrebai de ceva miscare. Eu insist obsedant cu inotul pentru cine il poate practica. Am vazut ca locuiesti in Bucuresti la fel ca si mine. Eu merg la national de 3 ori pe saptamana.
Daca nu se poate inotul, atunci bicicleta de casa, macar 10 minute pe zi. Plimbarile lungi si dese si urcatul cator mai multe scari pe jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

va doresc o sarcina usoara...Petru are deja 4 luni dar la odisee a fost minunat

daca are nevoie cineva de o rochita de mireasa care sa ascunda burtica ...am pus in bazar...eu m-am casatorit cand eram insarcinata in 4 luni, rochita am purtat-o cand am botezat copilul si am facut si cununia religioasa...este superba si se aseaza f binehttp://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15675

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3xutza_81

pup toate burticile dulce dulce dulce!

eu sunt atat de fericita ca-mi vine sa topai si sa spun tuturor, sa strig in gura mare cat pot de tare.

am fost la doctor in seara asta si rezultatul de la dublu test e superbun , am scapat de stres!

si... am mai facut o ECO! unde surprizaaaaaaaaa.... :) avem FETITAAAAAAAA!

VA IUBESC PE TOATE!

Cu drag,

FELICITARI

viitoare mami de strumf nazdravan
16+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Buna dimineata! Noi nu bem cafeluta(nu din cauza sarcinii, nu am baut niciodata) dar ne alaturam la un pahar de vorba . Am luat ieri rezultatul de la dublu test, a iesit risc scazut la toate cele Bine c-a trecut! Asteptam si noi sa simtim bebe cu nerabdare

14+

FELICITARI!!! Ma bucur tare mult cand vad rezultate pozitive !

sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 17 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Buna dimineata pentru toate burticile.
Anaemi, intrebai de ceva miscare. Eu insist obsedant cu inotul pentru cine il poate practica. Am vazut ca locuiesti in Bucuresti la fel ca si mine. Eu merg la national de 3 ori pe saptamana.
Daca nu se poate inotul, atunci bicicleta de casa, macar 10 minute pe zi. Plimbarile lungi si dese si urcatul cator mai multe scari pe jos

De inotat, nu se pune problema pt ca habar nu am sa inot . De bicicleta iar nu se pune problema, nu ca nu mi-ar placea, dar in primul rand nu as mai avea unde sa o pun iar apoi astia mici ai mei ar ava inca o "jucarie" in plus pe care sa se catere si doamne fereste...

Plimbari lungi si mers pe jos oricum fac... Eu ma gandeam la ceva exercitii , gen Pilates, dar fara prea multa topaiala

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neatza burtici.....

ANAEMI MERCI DE PRIMIRE

FELICITARI ALEXUTZA !!!!

LISAAA_ANA MULTUMESC DIN SUFLET

sa va povestesc cum a fost cu miscarea bebelului la prima nastere.....eram asa de disperata ca nu misca bebe...si mergeam la urgenta pt eco, doar ca sa-l vad sa stiu ca e ok.....abia dupa ce mi-a explicat fina mea cum e cu miscarea....mi-am dat seama ca miscase de mult .....miscarile erau ca o bolborosire, ca si cum eram balonata bebe fiind mic, nu se simte asa de tare.....am povestit asta poate ajuta pe cineva.eu eram tare nestiutoare si paranoica pana sa ma alatur odiseei floricelelor de liliac de pe dc.

pupici dulci si o sarcina linistita si fara stres

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 13 s
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput