Pestisorii in sarbatoare - "LA MULTI ANI!" (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Nicoll, felicitari pt. terminarea sesiunii si mult spor la facut cumparaturile de sezon .
Las'ca, nici io nu-s mai prejos cu mancatul mult pe fond nervos si devenit din ce in ce mai ... ufff, si cand imi pusai si io in minte sa mai dau si jos de pe mine ... mno, degeaba reusesc io sa ma mai abtin uneori ca, tura viitoare bag in mine ca o sparta ... papam ... ca-i si buuun , bunut ...
In rest... poznasul e bine... mai da o tura si pe afara, in fata blocului... cate-o juma' de ora, nu mai mult, ca-i frig... dar na, atat cat sa se aeriseasca la un mozol, ceva ... si p-orma, prin casa... cu noi ... oleaca de joaca, oleaca de desene animate, oleaca de pictura, etc., etc.,... ma mai bighideste pe mine, cand stau mai aciuată, asa... si-si vâră girafa (o jucarie-rucsacel de plus...) la mine in brate... sa i-o cocolesc eu ... ca, na: si el "creste/se face mare cu iubire de mama (vorba lui, nu a mea...)" ... deci si girafa trebe sa faca la fel ... iar io, ma mai "enervez" cateodata si io azvârl ... si o ia el, suparat, si isi ridica hainutele si o bagă la el la tâtă ca s-o faca mare si sa ii aline supararea girafei ... mno, ce sa va mai zic? ... mai scoate el si (alte) perle da', le mai uit si io ... hmmmhhh...

O seara placuta la toate sirenetele !

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Aaaa... uite ca mi-am adus totusi aminte de o perluta de-a poznasului... de azi dupa-amiaza... l-a lovit poznasul oleaca pe bunica-su la ousorul de la picior (fluierul piciorului) si, cum bunica-su s-a văitat oleaca ca-l doare, se burzuluieste poznasul la el, zicandu-i pe un ton foarte serios: "Da', ce?! Ies copiii cumva pe acolo?? Faci vreun copil acuma??" ... si catre mine, usor contrariat: "Mama, am si eu ousor la picior? Iese vreun copil pe acolo?! Facem pui??" ... noah, ...

Hai ca va zic noapte buna ! Sa visati frumos la noapte ! Pe maine... ...

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Mihaela(ochi verzi)!Multa sanatate,noroc si sa fii iubita!

Cryna merci fain de horoscop,se cam potriveste,sa stii

Noi pe acasa,ticu tot in spital..sper sa-i dea drumul saptamana viitoare,ca nu avem cu cine o lasa pe Miru,si nici al meu sot nu-si mai poate lua prea des concediu..eu nici atat

Dany,Nicoll,Andanii,Carma

Mergi la inceput

'Neata! 'Neata!

"La multi ani!" Miha ! Sa ai o duminica frumoasa si plina de bucurii ! Numai bine si doar impliniri sa ai in viata alaturi de cei dragi ! Multa fericire, sanatate si mult soare in suflet ! "La multi ani!" !
PS - te asteptam si pe aici... pe la noi ... sa ne zici ce mai face Diana ... cum e cu clasa I ... etc., etc.,...

Parca zarisem mai de muuult si o Dora78 pe aici... sau mi s-o parut mie ? O disparut din nou? Hmmmhhh ...

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Calendarul astrologic pentru:

27 februarie - Ziua stapanilor realitatii

Nativii zilei de 27 februarie sunt extrem de constienti de infaptuirile lumii inconjuratoare. Ei cheltuiesc foarte multa energie pentru a intelege elemetele de baza ale vietii de zi cu zi – cum functioneaza lucrurile, de ce se comporta oamenii intr-un anumit fel, cum sa lucreze in avantajul mediului inconjurator. Acesta reprezinta doar inceputul. Beneficiind de aceasta baza solida a realitatii, nativii zilei de 27 februarie permit spiritului lor curios sa exploreze in exterior, spre sferele sociale, internationale si universale. Deoarece confera soliditate fiecarei activitati pe care o intreprinnd, ei pot conta cu incredere pe intelepciunea pe care au acumulat-o din experienta. Ei vor depune eforturi suplimentare si din ce in ce mai ambitioase pentru a capata aceasta soliditate.

Cele mai mari dificultati ale nativilor zilei de 27 februarie ies de obicei la suprafata in vietile lor personale. Deoarece sunt niste indivizi extrem de solicitanti si alegerile intutive in cadrul relatiilor lor sunt adesea mai putin potrivite pentru ei, nativii vor avea vieti sentimentale tumultoase si chiar haotice. Din anumite motive, cu toata intelegerea si capacitatea lor de a-si urma propriul drum, ei stiu adesea surprinzator de putin despre ei insisi, despre nevoile lor. Este foarte important pentru nativi sa faca inca de timpuriu diferenta intre ceea ce doresc si ceea ce au nevoie. Prin satisfacerea propriilor nevoi reale, ei pot obtine stabilitatea emotionala si chiar fericirea. Mult prea des, ei simt ca problemele pot fi rezolvate de catre o alta persoana. Astfel, nativii isi canalizeaza energia spre viata sentimentala, neglijand cautarea unor solutii pentru propriile nevoi profunde. Data fiind situatia lor emotionala, este posibil ca nativii sa experimenteze mai mult "consolari" intre relatiile trecute. O perioada mai indelungata de singuratate le-ar putea face destul de mult bine. Datorita naturii lor sensibile si contemplative, ei ar trebui sa fie capabili sa se dezvolte fara un ajutor din exterior.

Nativii zilei de 27 februarie sunt cei mai fericiti cand isi pot lasa mintea sa zburde libera, vizand o gama vasta de subiecte. In general, ei au nevoie de prieteni si parteneri care sunt la fel de activi din punct de vedere intelectual. Nativii zilei se lupta adesea cu mediul lor social in tentativa lor de a-l stapani intr-o anumita masura sau daca este posibil de a-l reorienta. Dorinta lor arzatoare de a domina este foare puternica. Datorita magnetismului pe care il emana, ei trebuie sa fie atenti sa nu ii copleseasca pe cei din jur.

Daca nativii zilei de 27 februarie isi pierd directia morala, ei vor atrage intr-o mare masura asupra lor si a celorlalti distrugerea. Capacitatea lor de a vedea adevarul si chiar de a realiza ceea ce doresc printr-o combinatie rara de empatie si vointa reprezinta pentru ei provocari morale.

SFATURI: Stapaneste mediul inconjurator pentru a-l face sa te inteleaga. Urmeaza-ti calea spirituala indiferent ce implica acest lucru, dar fii amabil cu cei pe care ii intalnesti in calea ta. Concentreaza-te asupra treburilor tale si nu te mai abate de la drumul cel drept.

PUNCTE FORTE:

- Magnetic
- Capabil
- Monden

PUNCTE SLABE:

- Inconstient
- Solicitant
- Haotic din punct de vedere emotional

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Danuta ...
O calda ca sa se rezolve cat mai repede si cu bine starea de sanatate a lui ticu tau. Mirunica ce mai face?

Celelalte sirenete... s-aveti o duminica linistita, vesela, calda si frumoasa ! Ne mai vedem pe aici ... .

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

La multi ani Miha! Sa ai sanatate , iubire si tot ce iti doresti tu ! Sa ai o zi frumoasa! Ce mai faci ? Ce ai mai crosetat , tricotat , hai mai vino pe la noi! Te ASTEPTAM !

o duminica frumoasa va urez!

Danuta , sanatate tatalui tau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

ca nu am vazut-o inca servita si asa poate mi se deschid si mie ochii!
Mihaela la multi ani!!!Sa fi sanatoasa,sa-ti traiasca fata si sa va aduca numai bucurii,iar familia voastra sa aiba parte numai de realizari!
Danuta !Hai,capul sus,tatal tau va depasi starea mai rea,noi ii transmitem multa sanatate,iar Miru va fi iar fericita cu dumnealui acasa.
CRyna e tare de tot Robert!Si cu girafa si cu ousorul!MAy,dar cum le-o trece toate astea prin cap?Si atunci cand ma gandesc ca ei cresc incep sa fac supozitii despre ce vor gandi mai tarziu
Noi azi suntem cantonate la "cabana plapumioara",e frig si din nou
Asa incat...ne vom vedea mai tarziu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna frumoaselor
La multi ani pestisoarei sarbatorite si numai bine tututror
In viteza am ajuns in Bucuresti....unde ma asteapta descilcirea altor necazuri...dar am si de mare nevoie de un pic noroc.
Acum ma doare operatia dar e normal fac efort si nu trebuie
Nimic nou in rest dar o seara buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Danezo
La multi ani Dana!
Fie ca aceasta zi sa-ti aduca tot ceea ce-ti doresti, sanatate,iubire, fericire,implinire...si fi sigura ca asa va fi pentru ca meriti!
Din suflet pentru un suflet minunat...Dana

Mergi la inceput