Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 21
pop_adelina spune:
buna dimineata!!!multumim de cafele!!!
mersi donna de incurajari
, trebuie sa iasa bine!!!
la multi ani si pentru Vlad al Mariukii si pentru Raducu al Adelenei!!! si bineinteles pt Dariusik al meu!!! sa ne traiti sanatosi, voiosi ca frumosi sunteti
!!!
o sa va servesc si eu cu o prajitura facuta de mama ieri, cu branza si frisca, delicioasa, preferata mea, cine vrea reteta, sa o ceara
, si mai tarziu cu niste clatite cu dulceata de macese, de asemenea preferata mea!!!
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
adelena spune:
Neata si de la noi!
La multi ani DARIUS si VLADUT! Deci Vladut si Radu al meu sunt de-o seama
. Abia astept sa vad daca seamana la caracter mai tarziu. Mari, la ce ora e nascut Vlad?
Fetele care "aveti dinti", ce simptome au prezentat bb-ii vostri inainte? De vreo cateva nopti Radu este foarte marait de nu mai stiu ce sa fac. Am tocit parchetul intre patul meu si patut pentru a-i tot pune suzeta
O zi minunata va doresc tuturor!
donna79 spune:
Pfiii... cum sunt si eu... iertare, ca pic de somn!
La multe lunite si anisori micilor sarbatoriti: VLAD, RADU si DARIUS! Sa cresteti mari, baieti frumosi si voinici!
MARIUK, eu am facut cafea pentru voi, mamicile de sarbatoriti, ca sa faceti ochi si sa pregatiti tortulet! Pentru mine nu ma ramasese, chiar asteptam cafeaua ta!
Pup mamicile de sarbatoriti, sa va traiasca baietii!
La multi ani, OLIVIA! Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa, doamna!
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adelena Neata si de la noi! La multi ani DARIUS si VLADUT! Deci Vladut si Radu al meu sunt de-o seama Fetele care "aveti dinti", ce simptome au prezentat bb-ii vostri inainte? De vreo cateva nopti Radu este foarte marait de nu mai stiu ce sa fac. Am tocit parchetul intre patul meu si patut pentru a-i tot pune suzeta ![]() O zi minunata va doresc tuturor! mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010) |
Vlad s-a nascut la 5.55 dimineata, dupa aproape 2 ore de la inceperea contractiilor si apa rupta.
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
tutz spune:
Buna dimineata!
Luam 2 cafele si de aici, daca tot aveti in plus :) Pupici pt bebeii sarbatoriti(v-am mai trimis o tura pe FB), iar Olivia - iarasi te strigam la apel sa ne accepti urarile de bine :)

Adelina, referitor la aranjatul programului pt Darius de botez- sa stii ca Julia trebuia sa manance la 10, fix cand incepea botezul, iar eu la 8:30, la o ora jumate dupa papa anterior am luat-o si am alaptat-o din nou. Si a mancat bine, si a rezistat eroic pana la 11:30 cand deja eram acasa la mama. Acum depinde si de bb, a mea vad ca e mancacioasa si mananca cand ii dau eu :) poti sa incerci si tu, sa vezi daca iti iese, chiar daca nu e inca ora de papa.
Tünde, mami de
Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
Andreea82 spune:
Buna dimineata ![]()
Multumim de cafeluta si trimitem pupici la toti sarbatoritii zilei de azi sa creasca mari si sanatosi
Bebecris si pe mine ma mai doare ocazional in dreptul operatiei, dar foarte putin. Adica simt mai mult o jena decat durere. Amortit este locul unde e taietura si din cate am inteles asa o sa si ramana? Mamele care ati mai facut ceza inainte, asa e?
Si acum intrebare aiurea, dar na...daca nu stiu: mamici care ati inecput deja diversificarea, cum e caca bebeilor?![]()
La noi e portocaliu si contine morcov (normal, daca papam morcov). E ok asa? Ma gandeam ca poate nu digera cum trebuie morcovul? Sau e asa pana se obisnuieste stomacelul?
E si mai tare si mai inchis la culoare (cand nu e portocaliu de la morcoveata)
mihaelka77 spune:
LA MULTI ANI VLAD, RADU, DARIUS! Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti! 

LA MULTI ANI OLIVIA!!! 

Multumim pentru cafea MARI! Matinala ca intotdeauna. 
ADELANA singurele simtome au fost pumnul bagat mereu in gura si un pic de maraiala; nervi ca nu reusea, probabil, sa calmeze durerea. In rest nimic; ne-am trezit direct cu dintisori. Din 1 ianuarie am observat ca plescaia cu limba si buzele ca si cum ar trage dintr-o suzeta imaginara si pe 16 au aparut dintii. Dupa ce au aparut cateva zile a mai "plescait" si acum suntem ok.
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!
Multumim de cafelute!!
ANDREEA si Maia face kk cu morcoveata
e normal,ei inca nu digera papica.
VLAD CRISTIAN,RADU MIHAI,DARIUS GABRIEL sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si frumosi !!
La multi ani OLIVIA!!
Sa fii sanatoasa,sa te bucuri de bb si tot ce-ti doresti!!
Ce fain era cand eram
,pana la ora asta terminam un capitol. Dadeam gata doua capitole la zi. Dar acum sunt multe fete care dintr-un motiv sau altul nu mai dau pe aici.
Parca eram mai unite.
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
mihaelka77 spune:
ANA cred ca atunci nu eram asa ocupate!!! Dupa ce cresc copii si avem un program mai lejer poate scriem mai mult.
Te-am gasit pe FB dar m-ai ignorat!![]()

camy81 spune:
BUNA DIMINEATA

LA MULTE LUNITE FERICITE ALATURI DE PARINTI LE SPUN SI EU BEBEILOR VLAD
,RADU
SI DARIUS

OLIVIA sanatate multa 

Donna si Mari multumin de cafeluta super buna

Donna sa sti ca si pe mine m-a durut asa spatele deabia stateam in pat iar dupa o sapt. de chinuri cu durerile a venit ciclu
tie ti-a venit ? vezi ca poate asta e cauza
AZI dau si eu mai tarziu PIZZA si suc la toata lumea de aici la noi in casa acum 5 ani pe vremea asta era chef maaaare
avea sa vina pe lume prima noastra printesa chiar de ziua lui tati

.Deci azi dublu chef
VA ASTEPT PE TOATE LA CHEF SA
DIN BURIC SI SA PAPAM PIZZA
Acum plec sa incep sa fac pizza ca ALE de azi dimi ma zapaceste,i-am cerut sa ma ajute si ea![]()

ALEXIA si TATI 

CAMI mami de
ALEXIA 27.01.2006 si
CARINA 10.10.2010