Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
Andreea82 spune:
Buna dimineata ![]()
Cami, nu stiu nici eu exact cum e chestia cu biberonul lasat mai mult timp...s-a intamplat si la noi - cateodata am facut altul dar s-a intamplat sa-i dau si acelasi biberon dupa 10 minute si n-a patit nimic. Nu stiu, dar pentru linistea mea, preferam sa-i fac altul de cele mai multe ori
Idalis, felicitari pentru rezultatele bune de la eco!
Office, eu am inceput sa-i dau cereale la masa de 18. Nu o portie intreaga, ii dau in completare lapte inca
Mari, bafta la ISJ. Sa vii cu vesti bune ![]()
Ana, felicitari pentru noaptea linistita. Sa o tineti tot asa
selenar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui idalis selenar ai PM Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)pozele noastre varsta lui Tavis Multumesc frumos! Buna dimineata! |
selenar spune:
nastasie, ce fel de Calciu dai la bebe? Noua ne-a dat un siropel de la Fiterman...mai ia cineva asa?
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi.
Mari, multumim de cafeluta si de papica. Sa-ti rezolvi repede si bine treburile si nu te lasa.
Eu cand ii dadeam LP sau de la mine cu bibe, nu il aruncam daca il manca intr-o ora. Nu-l puneam la frigider sa il dau dupa, dar cat o incercam, din sfert in sfert de ora il dadeam pe acelasi.
La mine e pitica mare racita de duminica, aseara ardea si taica-su tot, ca si azi dimineata. Imi este teama sa nu ia si pitica, sper sa fie bine. Si nu stiu cum sa fac sa pape ceva si veverita mare. Dupa ce are 16 kg la 5 ani
, nici nu mananca ceva de vreo 3 zile. Si daca reuseste sa manance stau cu stres sa nu vomite. Daca nici azi nu o scoatem la capat cu mancarea ne paste spitalul 
.
fetelor cu copii mai mari, sunt acestia mofturosi la mancare? Ca la noi in mod normal fiecare, dar chiar fiecare masa e cu cearta sa manance. Nu vrea nimic, nimic . Si se intinde cate doua ore. La pranz nu mananca decat cate un fel de mancare, numai bors daca se poate si asta numai impinsa de la spate cu hai mananca. De vitamine e plina si noi suntem disperati si nu mai putem. Si asta e la fel de vreo 2 ani de cand o stiu eu si cica la fel si inainte. Scuze ca sunt in afara subiectului.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
adelena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Buna dimineata si de la noi. Mari, multumim de cafeluta si de papica. Sa-ti rezolvi repede si bine treburile si nu te lasa. Eu cand ii dadeam LP sau de la mine cu bibe, nu il aruncam daca il manca intr-o ora. Nu-l puneam la frigider sa il dau dupa, dar cat o incercam, din sfert in sfert de ora il dadeam pe acelasi. La mine e pitica mare racita de duminica, aseara ardea si taica-su tot, ca si azi dimineata. Imi este teama sa nu ia si pitica, sper sa fie bine. Si nu stiu cum sa fac sa pape ceva si veverita mare. Dupa ce are 16 kg la 5 ani , nici nu mananca ceva de vreo 3 zile. Si daca reuseste sa manance stau cu stres sa nu vomite. Daca nici azi nu o scoatem la capat cu mancarea ne paste spitalul ![]() . fetelor cu copii mai mari, sunt acestia mofturosi la mancare? Ca la noi in mod normal fiecare, dar chiar fiecare masa e cu cearta sa manance. Nu vrea nimic, nimic . Si se intinde cate doua ore. La pranz nu mananca decat cate un fel de mancare, numai bors daca se poate si asta numai impinsa de la spate cu hai mananca. De vitamine e plina si noi suntem disperati si nu mai putem. Si asta e la fel de vreo 2 ani de cand o stiu eu si cica la fel si inainte. Scuze ca sunt in afara subiectului.mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) |
Ramona, in primul rand hidrateaz-o bine. Nu o forta sa manance, ci da-i multe lichide: sucuri naturale, ceaiuri, apa.
VCu mancarea nu stiu ce sa-ti spun. Este o etapa sau e de mult timp asa? Si David a avut o perioada de vreo luna in care nu vroia nimic, apoi si-a revenit. L-am hidratat toata perioada f bine si nu l-am fortat cu nimic.
Stiu ce este in sufletul tau cand nu mananca copilul, dar nu esti singura in situatia asta. Sunt mai multe etape de genul asta prin care trec si, din fericire, sunt trecatoare.
fetele sa papa si sa se faca mari!
adelena spune:
Am uitat sa spun buna dimineata, dar am avut o noapte 

. Radu a fost tot marait si fatait si n-am avut o ora legata de somn.
oramona spune:
Adelena, ms de raspuns. Azi pare mult mai bine.De hidratat, pana si asta e greu, ceiut ea nu bea, ma chinui o zi intreaga sa bea un plic de coldrex pt copii cu biotics, apa nu, putin suc si gata. Cu mancarea asa e din totdeauna si nu mai putem. Sunt doi ani de cand ii cunosc ( fetele mai vechi stiu ca fata cea mare nu-i nascuta de mine) si numai cu cearta papa si se intindeee mult. Daca o lasi jumatete de zi la masa atata sta fara sa manance. Am incercat aproape tot cred, sa o lasam sa ceara ea, sa o fortam, putin si des , rar etc.
Ana, felicitari pt noaptea de odihna, sa o tineti tot asa.
Office, ma bucur ca Maiu e ok. Se ia de mana cu pisicul meu cel mare. Ea e lungaaaa si slabaaa de nu-i vine nimic, nimic, toate perechile de pantaloni cad de pe ea. Trebuie sa caut de alea care au elastic si nasturi pe toata betelia, ca altfel nu ii poate imbraca .
Karin, sa nu fie probleme cu vaccinul.
. Sper ca nu am incurcat mamica.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
alynta27 spune:
Salutare!
De asta ce ziceti?!
Ramona si David mananca deseori cu bocete, ca de buna voie cam rar! Daca ar fi dupa el ar manca doar prostii: cereale, fainoase si dulciuri. Si la gradi e impulsionat sa pape.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Fetelor eu imi doresc mult ceva din Ikea. Se poate da comanda?! A facut cineva?!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
oramona spune:
Alynta, ce poveste. A fost curajoasa mamica. In mare parte a avut dreptate, la noi aproape ca ti se impune sa faci cezariana, de microbii din spital sa nu mai vorbim si nici de tratamentul de acolo. Inca traiesc cu regretul ca nu am nascut natural asa cum mi-am dorit toata sarcina si am cedat la insistentele doctoritei pt cezariana.
. Eu una nu consider ca am nascut, nu am avut nici o contractie, nu mi s-a rupt apa, nu am pierdut dopul gelatinos, nu stiu cum s-a despasurat operatia/nasterea, cum arata copilul nou nascut, mi se pare ca am fost privata de atat de multe. Dar acum ma bucur ca am o fetita sanatoasa care creste mare si imi lumineaza zilele.

Tavis Matei (15.10.2010)