Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

CAMI pe cutia de milupa scrie ca poti sa i-l dai in 2h.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!

Noi mancam la 2 ore sau la 5 ore depinde,cred, de alimierea planetelor. Iar noaptea ne trezim o data sa mancam si o data sau de doua ori sa cautam suzeta.

LORA eu dau legumele prin razatoarea mica asa le mancam. Daca le pasez nu ne plac...

Mihaela si PETRA (01.09.2010)

Ce desteapta sunt... nu mi-ar fi trecut prin cap. Am incercat cu furculita, dar nu mi-a placut cum au iesit. Maine o sa-ncerc si eu pe razatoare, merci de pont! Pasate clar ca nu-i plac, nu are ce mesteca la ele. Oricum, de pe la 5 luni jumate-6 o sa aplic si eu metoda de la autodiversificare, acum mi-e cam teama, recunosc.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna seara!!!cand vad ca vorbiti de diversificare..nu mai am rabdare!!! de abea astept sa ne distram mancand si experimentand!!!
pana una alta ne limitam lka laptic de la mami, cam la 2 ore!!! doar ca el papa doar dintr-un san, daca il trec la celalat nu mai vrea, ca si cum l-as deranja de la masa si ii piere chefu!!!ma mir cum de se satura dintr-un san, ca de multe ori nu-l goleste de tot!!maine mergem la control sa ne cantarim, sper sa fi luat bine luna asta!

am pus pozici noi si la semnatura si in albumu comun!!! va pupam ca ne pregatim de baita imediat!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

chiar si daca bebe o gustat din el?

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Adelina, pentru tine tortul e fara numar, fara numar, fara numar!
Eu ii dau biberonul cu lapte de mai multe ori (chiar daca a gustat din el) si nu a avut nimic niciodata.
Am facut controlul de 5 luni, am ramas tot fotomodel (desi pediatra sustine ca e foarte bine si ca a vazut si copii mai slabi...incurajant, nu? ), dar am mai crescut in inaltime...Ramanem cu LM (cat s-o mai putea), plus completare si cate o lingurita de suc de mere pe zi (pe asta nu am inteles-o....adica de ce cate o lingurita???).
Multumesc din nou pentru urari!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Voi le dati cereale bebelusilor?Ma gandeam sa inlocuiesc masa de seara cu una de cereale...

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Inca una si ma duc: CM influenteaza (negativ) productia de lapte ???

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

chiar si daca bebe o gustat din el?

poze ianuarie

eu nu-l arunc,daca doar l-a gustat.Cateodata spal tetina si o pun inapoi pe bibe.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Voi le dati cereale bebelusilor?Ma gandeam sa inlocuiesc masa de seara cu una de cereale...

Meme de Maiu si Lulia

Office, intai incearca dimineata putin sa vezi cum reactioneaza. Eu i-am dat dimineata si apoi 2 zile la ora 5. In ambele zile mi-a plans seara o ora si se vedea ca-l doare burta, asa ca am revenit cu ele dimineata. I-am luat de la Nestle "orez cu roscove" si ii plac, dar nu am inlocuit o masa.
Cat are Maiu in greutate? Mai "fotomodel" ca si Tudor nu cred ca este asa ca bine zicea dr-ita ta ... se poate si mai rau.
Astazi am ajuns la "performanta" sa ne jucam cu bibele in gura ... ca si cum n-ar sti ce sa faca cu el. Pana acum strangea buzele si intorcea capul, nici nu puteam sa i-l pun in gurita.

poze ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ionela - am intrat special pt tine - mergi si fa niste analize copilului pt ca are febra de peste 3 zile. nu are cum sa fie de la dinti peste 38, si nu are cum sa fie de atatea zile de la raceala. pediatra voastra parca le ia prin eliminare...fa niste analize la sange si fa un sumar de urina + urocultura. in mod curent infectia urnara da temperatura de genul asta. sanatate!

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput