Ghiocei de Martie-Aprilie***299***
Raspunsuri - Pagina 13
andiaroro spune:
Cred ca trebuie sa-mi iau alti okelari. Ayla, unde-i schimbarea?
Simply-eu la blender fac clatitele. Faceam
....si o sa mai fac dupa ce-l repar.
Kea
-asteptam vesti-povesti.
simplyana_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Cred ca trebuie sa-mi iau alti okelari. Ayla, unde-i schimbarea? ![]() Simply-eu la blender fac clatitele. Faceam Kea -asteptam vesti-povesti.ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Cum bey, unde-i schimbarea la pozele Aylei? Nu mai e singura in ele!!!

Deci mimi ia blender. Boooon...
http://www.lucamic.blogspot.com/
andiaroro spune:
Pai nici in alelalte nu-i singura tot timpu, na![]()
Io(aka ratusca cea ...io) zic sa ne schimbam titulatura in "clubul ghioceilor cu cele mai multe mamici misse de pe DC".
ps:
daca vrei, iti spun cum fac clatitele la blender.
iti spun si daca nu vrei
:
arunc oua, lapte, faina si ulei si apas pe buton.
se las macar jumate de ora la frigi si apoi le prelucrez.
nu le pun zahar ca noi mai mancam si sarate cu jamboane si alte fromajuri (ori suntem francezi, ori.....). eee-nu prea suntem ca adevaratii fr baga unt, dar mie imi e lene sa-l topesc.![]()
inapreda spune:
M-am alaturat si eu trendului si am "produs" maglavaisul de clatite japoneze; e la rece acum...
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Floric spune:
Tufete...tufa cum sunt nu mi-a iesit deloc postarea pozelor scanate asa ca am apelat la contul comun de yahoo si le/am trimis acolo. Sper sa se vada. Oricum nu sunt nici multe, nici calitative ca imagine.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
simplyana_m spune:
Ina, pune si tu o poza doo din liceu, ca io mor de curioasa de ce style aveai pe vremea aia!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Floric spune:
Ayla...care diferenta? Unde-i? (in afara personajelor de prin poze) Pune mana pe ea (pe diferenta) ca zau ca nu este.
Ilinca, stiu ca suntem pe aproape dar eu nu am poze din acea perioada. Faceam poze mai mult pemla majorate si cam atat, la alte festivitati. Nu ca acum...in vremea de azi faci jdemii de poze...si in baie cu mobilul, si in clasa si oriunde vrei.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Stiu ca is urata rau dar macar spuneti/mi daca ati putut vedea pozele.
Poze Raru
Poze noi
simonapro spune:
Seara buna!
Am avut multa treaba, sa caut poze, dar degeaba, eu n-am stiut ca nu detin poze din liceu, decat cateva necalitative, am pozat vreo 3, dar nu se vede mare lucru: http://picasaweb.google.com/symona0323/PozeDinTrecut?authkey=Gv1sRgCMiXw4vb-fqzsgE#5565812402528791426 si sa vedeti ca nu sunteti singurele si eu mi-am facut celebrul permanent prin clasa a XII a, cica mi-l faceam spirala 
Eu am vazut poze super, sunteti neschimbate si tare frumoase 
Dar cel mai mult am ramas uimita de prietena Olgai, n-am crezut ca o sa vad o femeie tunsa chiala si asa de draguta.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)