Ghiocei de Martie-Aprilie***299***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

ILINCA, eu nu le-am facut inca pe clatitele alea ca n-am mixer. Ziceam sa-mi iau intai blender, sa-mi fac humus, dar acuma clar, la salar mimi ia mixer! Sa le probez si io, ce vioreaua ma-sii????

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ilinca ai fost super cool mersi pt portia de ras de care aveam nevoie. Ai castigat experienta, si data viitoare vor iesi mai bine. Daca nu, le comanzi si tu la restaurant. :))

Si la final, las link la o poza, pt cine n-are cont facebook, asa arat www.facebook.com/photo.php?pid=39745&l=0702a2fcae&id=100001925222090" target="_blank">acum (22.01.2011). E o mica-mare diferenta.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Eh, ma retrag in vastele apartamente, ca ma dor urechile de la ecou...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Multe poze nu prea am, sunt acasa la mama mea, in computer, pe CD, sau album.
Nu eram o frumoasa, Gianina nici acum nu sunt. Atunci eram chiar complexata de nasul meu, si, curios, de buzele groase. Care mai tarziu s-au dovedit a fi calitate.
Am pus intr-un www.facebook.com/album.php?aid=10540&id=100001925222090&l=6d4b4c2cc4" target="_blank">Album pe facebook cred ca asa, cu link direct merge.
Pozele albastre sunt din perioada liceului, in primele sunt cu fratele meu.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma

Aoileu, dar esti frumoasa rau de tot... eu eram uratatica, o dantura inegala si slabaaaa. La 30 de ani parca eram mai frumosa ca in tinerete. Din pacate am pierdut o buna parte din poze, parintii meu au fost inundati si atunci am pierdut aproape tot, inclusiv pozele de cand eram mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ilinca am o surpriza pentru tine: bruneta de care iti place tie (este verisoara mea si cea mai buna prietena) nu mai este bruneta, este cheala. Am tuns-o eu pe 1 ianuarie. Sa vad acum daca-ti mai place

http://picasaweb.google.com/olgagireada/Cata?authkey=Gv1sRgCO_7y5SDlYTwDw#5565521791721240946

Olga, mamica lui David iepurasul

DEMENTIALAAAAAAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ieeee, stiam eu ca am pe undeva niste CD-uri cu poze dintr-o tabara internationala din 2002...sau 2003? Tre sa-mi amintesc cand am fost cuplata cu neamtzu':)))
Amu ma uit ce am pe ele si poate fac un "potpuriu"!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:

Multe poze nu prea am, sunt acasa la mama mea, in computer, pe CD, sau album.
Nu eram o frumoasa, Gianina nici acum nu sunt. Atunci eram chiar complexata de nasul meu, si, curios, de buzele groase. Care mai tarziu s-au dovedit a fi calitate.
Am pus intr-un www.facebook.com/album.php?aid=10540&id=100001925222090&l=6d4b4c2cc4" target="_blank">Album pe facebook cred ca asa, cu link direct merge.
Pozele albastre sunt din perioada liceului, in primele sunt cu fratele meu.

Parerea mea e ca erai foarte frumoasa si feminina nu ca acum nu ai fi.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:

Ilinca ai fost super cool mersi pt portia de ras de care aveam nevoie. Ai castigat experienta, si data viitoare vor iesi mai bine. Daca nu, le comanzi si tu la restaurant. :))

Si la final, las link la o poza, pt cine n-are cont facebook, asa arat www.facebook.com/photo.php?pid=39745&l=0702a2fcae&id=100001925222090" target="_blank">acum (22.01.2011). E o mica-mare diferenta.

Nu vad nici o diferenta ! Ai terminat ieri liceul?

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Oooof, in timp ce ma uitam la poze cantam cu toata gura:"Vooooi cantaaaa/ pentru mileniuuuul 3" (de multe ori ma apuca sa cant hit-ul asta:))). Si ma striga huzband din bucatarie. Si cand raspund "da" imi zice foarte serios:"canti mai rau decat faci clatite!"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput