Prietene la bine si la greu - 101

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Hello girls!
Lumi_c, imi pare rau ca e bolnavior Calin, sa se faca bine. Nu stiu ce sa ii dai ca nu avem experienta asta.
Lyly, te inteleg ca esti suparata din cauza dereglarii, iti spune una "cu vechime". Toata viata de cand mi-a venit CM l-am avut neregulat. Si eu am ovare polichistice si cand am fost acum 2 luni la control mi-a spus dr. ca au reaparut chisturile si ca singura rezolvare sunt AC. Eu refuz sa mai iau asa cava (am luat 10 ani tot ca tratament). Din cauza dereglarii mi-au iesit pe fata numai cosurii, nu stiu ce sa mai fac, zici ca am 18 ani si sunt la pubertate. Stie cineva ceva tratamente pt acnee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Raluci, poti sa faci o salata de maioneza cu ciuperci si usturoi, sau tocanita de ciuperci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

merci marijan, m-am decis la ciulama , vezi cu acneea aia, ca daca e cuplata cu ovarele polichistice sa nu ai parte de sindromul ovarelor polichistice

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Despre asistatul barbatului la nastere, desi auzisem un psiholog ca este in mod real traumatizant pentru barbat sa vada nasterea propriului copil si chinurile femeii sale, ma intreb in ce masura noi, (romancele/ via vita latina) respingem ideea pentru ca intra in categoria 'emascularea barbatului'.
Asa cum nu [prea] ne plac barbatii pensati sau cu unghii lacuite sau care s-ar da cu pomezi si s-ar trezi cu masti cu argila si castraveti dimineata,[pentru ca pastram intr-un coltisor imaginea virilului paros si salbatic aka fertil] tot asa avem imaginea aia arhaica a barbatului care sta la usa si in camera de nastere intra doar femeile.
[Oricum, cred ca incet, incet incep si culturile astea de tip macho sa accepte omogenizarea sexelor: femeia putenica-barbat si barbatul efeminat din moment ce nu mai acceptam barbat neras / neepilat la subrat sau prin partile potente dar nici mersul impreuna la un epilat sau la scos puncte negre de pe nas parca nu pare stilul meu de convietuire.] Iar imaginea femeii barbat este imens promovata.

Asa ca eu inca dezbat problema cu Capisoana la o cafea si-o andrea.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Raluci, lasagna cu ciuperci si somon afumat, daduse dimineata la Neatza o reteta cu ciuperci champignon, aratau ft ft , cred ca gasesti reteta pe site-ul lor.

Lumi, multa sanatate la pitic, sa treaca repede voma si diareea. Vad ca au venit deja fetele cu sfaturile!

Lyly, nu zic ca aseara am dat refresh de enspe ori pana ai dat vestea de la ecoSi eu ca si Monis ramasesem cu impresia ca poate poate ai fi dorit II

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

A-propos, cand merg neste ciuperci date copilului?
Ati dat migdale?
In afara de lapte de migdale, insa nu ma vad pasand zilnic asa ceva, cum sa le dam?

Ce alte 'exotisme' sa-i mai bag in program?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot
barbatii pensati sau cu unghii lacuite

astia ar fi metrosexuali sau hipsteri?

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

am neste ciuperci....ce sa fac cu ele oare

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

o intoxicatie?

eu rad acuma ca la 7 nu stiu daca pot

Mergi la inceput

Metrosexuali, metrosexuali , dar io vorbeam de barbatul obisnuit, ca si categorisirea asta a barbatului ultra cochet in metrosexual imi suna tot p-acolo.

Hai ma ca hipsterii sunt un pic mai sauvage si mai neadaptati, ashea.
in loc de pup

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot
barbatii pensati sau cu unghii lacuite

astia ar fi metrosexuali sau hipsteri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Raluci, eu iti propun niste ciuperci la cuptor cu cascaval/branza.
Vad ca te-ai hotarat deja. Pofta buna!

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput