constipatie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Nici eu nu am fiert apa plata NICIODATA. Si laptele l-a/il bea la temperatura camerei, mai mult rece

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanica spune:

L-a noi s-a rezolvat cu ceai Baby Drink ( bun si pt colici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu n-as pune apa in termos ... pentru simplul motiv ca termosul nu e steril si atunci degeaba fierbi tu apa. Presupun ca ii sterilizezi biberoanele, nu ?

Apa plata am folsoit si noi, nefiarta, dar incalzita, pt ca bb nu vroia laptele caldut, ci cald. Ma rog, temperatura optima o s-o gasesti tu prin incercari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna.
Nici eu nu fierb apa plata. Initial am fiert-o, dar am observat pe peretii ibricului ( noroc ca era negru ibricul ) ca ramane o pojghita, de minerale cred...Si intre timp am aflat ca apa plata contine multe minerale...care nu stiu in ce masura sunt bune pt bb. Si de atunci folosesc doar apa de la robinet, fiarta.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna.
Nici eu nu fierb apa plata. Initial am fiert-o, dar am observat pe peretii ibricului ( noroc ca era negru ibricul ) ca ramane o pojghita, de minerale cred...Si intre timp am aflat ca apa plata contine multe minerale...care nu stiu in ce masura sunt bune pt bb. Si de atunci folosesc doar apa de la robinet, fiarta.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

cred ca si la apa distilata raman minerale si calcar.mai putine, evident..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Noi folosim Devin -apa plata - si la fierbere nu raman deloc urme pe ibric dar am observat de la alta apa acest fenomen.
Are 11 luni si inca mai fieb apa si sterilizez biberoanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Nu cred ca e in regula sa nu fierbi apa, chiar daca este plata. Ideea e sa fie sterila iar apa plata sau de la robinet se sterilizeaza prin fierbere. Ce ramane pe vas este calcar pe care apa dura il contine in cantitate mai mare. Si nefiarta apa contine calcar numai ca nu se vede. Nu mi se pare prea greu sa fierbi o data pe zi cantitatea de apa de care ai nevoie intr-un vas nou pe care il folosesti numai pentru asta, un ibric cu capac.

Mergi la inceput