Fluturasi de martie-aprilie 2011 (130)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata
lalely, bine ai venit de la munte, ma bucur ca ati petrecut frumos acolo!! Carnea sta cel mai mult in organism, cosntipa, e eliminata cel mai greu...si eu ma simt nasol dupa ce maninc carne...Nici nu sunt fan, prefer verdeturile si lactatele, dar in sarcina mai mananc carne pentru bb...

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza, fete dragi...
Simona, buna cafeaua, eu cred ca in curand ma duc la portia 2 de somn...
Lalely, incearca mai multe fibre (tarate, salata, cereala integrale, prod din faina integrala...) si apa min 2 l, crede-ma pe icercate si baga prune uscate, smochine seara, miere pe stomacul gol...ideea e sa ai un tranzit bun ca sa nu-i deranjezi.... din pacate eu nu pot sa pap ultimele lucruri dar am mai reusit sa scap in ultima vreme

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Simona...neata..stiu ca ai dreptate cu carnea si de obicei acasa nu mananc..dar la munte cum am mancat prima oara gratar..au si inceput...
Ailed...alimentatia mea zilnica contine in mare parte toate cele enumerate..si degeaba!!Ma disper!Eu nu am avut astfel de probleme pana acum...Ma gandeam ca daca nu reusesc sa ma calmez trebuie sa merg la medic..dar eu tratament nu pot lua..deci ma duc doar sa-mi dea ceva ajutator.Numai sa gasesc un medic bun la noi in oras!

27+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

neatza, fete dragi...
Simona, buna cafeaua, eu cred ca in curand ma duc la portia 2 de somn...
Lalely, incearca mai multe fibre (tarate, salata, cereala integrale, prod din faina integrala...) si apa min 2 l, crede-ma pe icercate si baga prune uscate, smochine seara, miere pe stomacul gol...ideea e sa ai un tranzit bun ca sa nu-i deranjezi.... din pacate eu nu pot sa pap ultimele lucruri dar am mai reusit sa scap in ultima vreme

AMR 8 saptamani
69/11

Culcarica iar?? Eu desi ama vut insomnie aseara (am stat pe net cautand idei de mobilier pt camerele copiilor, pentru bucatarie, dormitor...) acum nu mi-e somn deloc...si azi am treaba vreaus a fac snitele si piure. N-am mai facut snitzele de nu stiu cand...apoi sa incerc sa merg undeva sa ma epilez, ca ieri n-am mai ajuns...
Maine merg la control si mi-e urit....Nici n-am cu ce sa ma imbrac...blugii mi s-au rupt intre picioare de grasana ce sunt, deci degeaba inca ii inchid daca s-au rupt intre picioare...Si acum pentru 4 sapt clar nu-mi cumpar altceva. O sa port colanti...Dar ma enerveaza vremea asta..mama-mama...

Lalely, ailed are dreptate cu apa, eu daca reusesc sa inghit mai multa, imediat ies afara...si totusi nu sunt consecventa si ma las pe tanjeala. EU am niste dureri d ehemoroizi de nu se poate...Ma gandesc numai ce va fi dupa nastere daca acumaam ajuns in halul asta...

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

mic dejun??? pregateste cineva?? ca imi e foameeeeeeeee........

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!
AMR: putin....putin.....si mai putn...:))

Mergi la inceput

yasmy, iaurt, si painica de porumb cu branzica, vrei?

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

ailed nu dai si un ou prajit langa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna dimineata si de la noi burtici!!!

Un lapte cald cu Nesqik???

Ally , Eduard 30 sapt bebe

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

ba da , ma duc sa fac special pt tine, moi nu? eu am papat portia de mancare pt dimi

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

ailed....da moi!! sar'mana....
ally e buna si o cana de nesquick....
ce mai.....azi sunt servita cu un mic dejun copios....

Mergi la inceput