Fluturasi de martie-aprilie 2011 (130)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

revin cu intrebarea mea: cine foloseste deo stick fara parfum si fara aluminiu?? sunt eficiente?? de la ce firma??
multumesc.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Eu am de la Vichy, chiar mi l-am pus in geanta pentru spital.Treaba e urmatoarea, sa nu ai transpiratia acida.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+ Rares Andrei

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

happy , merci de sfat imi cumpar cu prima ocazie...
simo , pup

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

care-i treaba cu deodorantul??? e ceva ce trebui sa stiu si eu si nu am fost pe faza sau doar vrei tu yasmi un deodorant fara miros?
si inca o intrebare pt mamici cu bebe 2-3.....la o pompa de san(eu am nuk manuala) daca o incerc,nu pe san, tre sa simt cum face vacum ??? eu am imprumutat-o pe asta de la o prietena sa vad cum ma descurc si daca am nevoie la inceput..faza e ca o tot pun pe palma si nu simt a trage ceva....e sticata sau ?????????

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Miki eu am citit la odiseea de ian-febr despre o mamica , al carei bebe la fel si-a schimbat pozitia si pentru a reveni bebe la pozitia normala statea in maini, cu capul in jos. Daca i-a reusit sau nu, asta chiar nu stiu, dar stiu ca incerca zilnic asta. Sper sa iti fie de folos.

Madutza succes la dezvatarea lui Cristi. Asa m-am amuzat cand am citit ce ai povestit.

Stefy se spune ca mirosurile nu ii fac bine lui bebe si ca ar fi recomandat un stick fara miros.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+ Rares Andrei

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Miki eu am citit la odiseea de ian-febr despre o mamica , al carei bebe la fel si-a schimbat pozitia si pentru a reveni bebe la pozitia normala statea in maini, cu capul in jos. Daca i-a reusit sau nu, asta chiar nu stiu, dar stiu ca incerca zilnic asta. Sper sa iti fie de folos.

Madutza succes la dezvatarea lui Cristi. Asa m-am amuzat cand am citit ce ai povestit.

Stefy se spune ca mirosurile nu ii fac bine lui bebe si ca ar fi recomandat un stick fara miros.

AMR 5 saptamani

multam pt raspuns.....stiam de faza cu mirosurile,dar nu ma gandeam la deodorant..cat de puternic poate mirosi un deodorant??? eu am pus in valiza unul normal...mamicile care au mai nascut sa ne dea un sfat

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am venit si eu de la doctor. mi-a iesit la culturi Enterococcus care este cica, o bacterie din tractul gastro-intestinal si uneori intra si pe caile genitale. de ce-o fi intrat tocmai acum, nu stiu.....
mi-a dat un tratament de 7 zile si atat, doctorul m-a linistit ca nu este nimic grav, ca eu eram ingrijorata, normal.

miki ma bucur tare mult ca vlad este bine si ca bebelina este bine. nu-ti fa griji de greutate, este perfect in grafic. si mai important este acum sa se pozitioneze cum trebuie, eu zic ca inca are timp. unii bebei s-au intors tarziu dar s-au intors.

S-a intamplat minunea mult asteptata35+

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Salutare burtici

Revin si eu cu vesti de la ultimul eco, asa cu intarziere. Dupa cum va spuneam joi dupa-aiaza am fost la dr sa ne vedem bebelina. Printesa este bine, avea 1450 g si suntem perfect in grafic. Din pacate n-a stat la poza si nenea dr n-a putut sa ne arate fata in 4D dar avem sperante pt. data viitoare Am vazut ca vb de pozitionare bebicilor inainte de nastere. Ei bine a mea este cu capul in jos dar nu chiar pe verticala. Sper sa ramana tot asa si sa nu ne dea emotii pe ultima suta de metri. Eu oricum momentan nu ma stresez cu chestia asta. Stiu de o tipa la care bebelu i s-a intors cu cateva zile inainte de nastere de saraca a crezut ca are un extraterestru in burta cand bebelu a facut miscarea Asa ca miki nu te impacienta ca mai are destul tip, parerea mea

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 30+
AMR 10 sapt.

Mergi la inceput

madutza ce comic cred ca a fost cristi, mi-l si imaginez

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Un deodorant stick fara aluminiu si fara miros este cel fara Aloe Vera. Pentru mine e foarte bun, eu am pielea mai uscata si nu prea transpir , si parul mi se unsureste foarte, foarte greu. Daca stau acasa nici nu folosesc antiperspirant, doar dusul zilnic si ala uneori poate fi sarit o zi(mai ales in zile friguroase).
Sotul in schimb imediat se unsureste, fata e lucioasa si parul gras, neaparat dus in fiecare zi. Sper sa semene bebelina cu mine.

Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S

Mergi la inceput

leeloo acum citeam ce ai scris tu despre ciocolata. am mancat si eu azi jumatate din cea amaruie si putin din milka cu cat mananc mai multa cu atat vreau mai multa

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput