Zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Da Giova, nu suntem departe, dar fiecare m conteaza la ce program n-avem. Ma trec toate transpiratiile cand tre sa ies sa platesc intretinerea intre 5 si 6. tu iti dai seama cum am fi cu ei trei la un loc? cei 3 zmei zmeurei care-au speriat vestul, dc urla in cor...se face blocaj in trafic, cred toti ca s-a dat alarma
O dormit ceva, pana la 4 jumate si mai bine un pic si o papat, nu fantastic, dar bine.
Adriana, da-da dar care e explicatia cu campul? o fi premonitie? Lucica in camp? un virusache, o paranormala ceva?

Mergi la inceput

Giova, vedeti pe unde va varati maine, ca mie imi trebuie harta, dc nu sunt cu husbandul la mine, busola mea personala, sunt victima sigura, oaie ratacita scrie pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Lucialu vb maine la telefon iubita si vedem exact unde ne vedem. Va dau trezirea

au venit bunicii

Azi am fost cu piticii afara. am paralizat de frig. abia mergeau mititeii pe gheata. matei vroia in brate ca de el nu poate sa mearga.
greu tare afara cu ei pe vremea asta.

ma duc sa ma imbrac ca plec in oras la cumparaturi

pupici

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu
Adriana, da-da dar care e explicatia cu campul? o fi premonitie? Lucica in camp? un virusache, o paranormala ceva?
... nu stiu ce e dar am ras cu lacrimi

sa va pozati maine la intalnire , abia astept sa vad poze cu voi

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara fete . In ultima vreme scriu mult mai rar , intrucat Laura se plimba prin toata casa , cotrobaie peste tot , scoate tot si nu ma mai lasa sa fac nimic . Ii place la nebunie la calculator , iar daca nimereste nu vrea sa mai plece deloc , deci abia daca mai intru o data pe saptamana .
Despre Laura ce sa zic , este bine , ne lupta cu caninii de sus si nu vor sa iasa deloc , nu mananca , nu doarme bine , dar rezistam eroic ,asta este , scapam noi si de asta !
Nui v-am mai citit in ultima vreme, insa promit ca o sa o fac in seara asta .
Postam si noi cele mai recente pozici cu Laura
http://family.webshots.com/album/579651878CZFiti
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de la party.
am fost cu Marco la ziua unui coleg si ne-au invitat si pe noi, asa ca la ora 21 toti 3 eram acasa la D. am plecat dupa o ora de acolo. deja ma saturasem la urcat/coborat scarile cu Edi.
Copiii s-au distrat, noi am socializat cu altii si cam atat.
Aaaa...am bagat o feliuta de tort, vreo 3 covrigei si 3 praji dobos (mici), asa camaine dim. nici nu vreau sa ma urc pe cantar.
Maine Marco are alt party si iar ar trebui sa participam si noi, macar la sf., dar eu m-am scuzat ca am intalnire. Poate ramane sotul acolo si atunci eu il iau pe Edi cu mine. sa vedem.

Lucia lasa sa urle fata, ca sunt afara. de-aia nu mai poti tu. macar sa fie 3, nu unul singur.
Lasa ca-ti dau toate reperele pe maine, sa ne gasesti rapid.
Adriana eu nu car ditamai aparatul dupa mine...sa ne pozam noi fara kinderi? nu prea are farmec...
Andreea bine ai venit in club. zmeurica ta face la fel ca toti ceilalti....nu vad sa fie unul cumintel si sa nu cotrobaie peste tot.
Elena si eu am fost cu Edi afara, dar l-am pus in carucior, asa ma mai tineam si eu de ceva cand alunecam.

va si ne auzim maine.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Adriana lasa ca am eu aparat :). le trag eu in poza pe doamnele de la timisoara.

va pup mai vb duminica seara

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
eu sunt varza , m-a trezit Anastasia la 3 la 4 la 6 si la 7

azi sunt la ziua de vitamine asa ca va dau un fresh de portocale

elena asa sa faci, abia asteptam pozicile, drum bun sa te intorc cu bine

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,fetelor

Elenada..mai si lipsim de la apel..cum va fi fara Makka Pakka fara tipete..lol..de abia stept sa ne intalnim..Lucialu,Giova nu scapati vara asta fara noi..

Merem sa facem nitica citire de prin carti ca ne dau astia afara marti..mi-e si groaza sa ma gandesc..

la toata trupa
O sambata faina va dorim!
Cred ca merg si eu la o party diseara,astept confirmarea nu ca vreau..obligatie..mai bine as dormi cu MP.

Mergi la inceput

Adriana am noroc ca pamantul il luam primul...ca altfel intram la fibrilatii naspa cu somnul
bey eu nu mai vin dc se pune problema de paparazzi, ca eu nu sunt VIPa (si mai sunt si in doo culori in cap, mde la asta pot sa zic ca sunt in trend Gagaricesc, m-a mancat nu spui unde sa fac experimente cu alte colori, sa zic merci ca nu am iesit verde )ca sa nu mai spun ca le iau fatza feteloradica ocup tot cadrul
Muffi party placut!
Elenada drum bun, zbor lin! see ya!
Giova, super ca v-ati distrat! See ya too!
Andreea welcome back!

Mergi la inceput