Zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Hey!
Blanca vazut pozicile de la Bran, tare faine si mi-a placut locul...am vazut intr-o poza ca scrie vila club bran si rpd am dat search pe net, vroiam sa te intreb dc e ok si dc se merita...eu as vrea la vara sa merg cu piticii si neaparat vreau ceva cu piscina(am vazut ca aici e si in aer liber) asa ca mai mult ca sigur acolo merg. La ce vila v-ati cazat, ca sunt mai multe pe acolo? eu as vrea sa o iau si pe mama cu noi sa ne mai ajute cu piticii si as prefera dc au cam cu 2 paturi sau ceva gen apartam, cam dubla...
Vazut si pozicile de la botez...f frumoase ati fost, Eva o bombonica

Ayda Radu Costin(28 sept 2010) si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
minunile noastre

Da, au si apt si camere cu 2 paturi si camere gen junior, tu doar sa ceri si sa le explici ce vrei.
Noi am fost de mai multe ori acolo, ne cunoastem cu patronul si am stat in mai multe vile. Toate sunt foarte bune si frumoase. Locatia e super, mancarea bestiala, distractia si animatia asigurate..merita pe bune.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ziceau astia ca vine sezonul racelilor..si hop si Eva cu muci...deocamdata doar asta are muci, dar sunt multi si nu o lasa sa respire calumea, am bagat iar in priza BB, apa de mare si vibrocilul..si oscillo dim si seara..ufffff...
Sper sa nu iau si eu desi ma pupa toata cu muci si bale ca ii ies ambii canini de jos iar cei de sus sunt imediat sub gingie, se vad bine..vine si ma mozoleste bine si apoi rade toata cum sa nu o las...ba azi noapte ca se tot trezea am luat-o la noi in pat si pana nu ma luat in brate si mi-a bagat nasul mocios in fata nu a adormit ..asta mi-ar lipsi acum o raceala ca nu imi ajunge bacteria asta naspeta.....

La birou nu ma mai duc azi, am amanat pe luni..are seful o intalnire si nu mai poate..si vroiam sa scap odata sa vb. caci aseara numai job am visat..blah...

Eva doarme dupa un castronel de ciorba de perisoare si parca trag si eu la somn, desi trebuie sa mai citesc pentru examen.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Hello, gagici!
Vai ce mai vorbiti voi de diete...si eu bag in mine ca sparta, de cateva zile mananc in continuu, si mai ales numai prostii, ciocolata, biscuiti, napolitane, seminte...Plus ca am facut, of course, vestitele clatite, ca m-ati innebunit. Au iesit bestiale si bineinteles ca o sa mai fac...
A...am facut ieri in sfarsit supa crema de rosii a lui Lucialu...a avut mare succes, ce ma bucur!

Ayda, numai o trezire-doua la Raducu al 4 luni(multe inainte, apropo!!)?!!? Pai trai neneaca....asta asa viata, ca David pana la 11 luni mi s-a trezit de 4-5 ori pe noapte....

Apropo de tzitzi si alaptat pana tarziu, chiar o intrebam pe dr lui David cam pana la ce varsta recomanda ea alaptatul si mi-a zis ca in jur de 1 an, ca dupa aia e mult mai greu de intarcat copilul...A, si ea e o tipa obsedata de alaptat, dar stia ea ce stia...

Blanca, foarte frumoase poze si are niste ochi Eva ta, de nu-ti vine sa-ti mai iei privirea de la ea...Mi-ai dat si mie idei cu vila aia, la primavara cand se mai incalzeste vreau sa merg si eu cu juniorul acolo, cine stie, poate ne cuplam mai multe mamici de-aici si nemerim in aceeasi perioada acolo.

Ma duc sa calc camasi, iubirea vietii mele, mai am 2 de calcat, sa aiba domnu pe sapt viitoare.
Multa bafta la construit casute! Si al meu viseaza cu ochii deschisi la casuta, dar cand ne vom intoarce oficial in Piatra, vrem spre Bicaz, e o priveliste acolo de-ti vine sa dormi afara, padure, lac, aer curat, o minunatie. Sper sa reusim si noi, dar asta mai peste vreo 4-5 ani asa...
Gata, va pup, ma duc sa-mi fac datoria de nevasta, hihi....

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

ne-am intors de-afara, o adormit instant, nici nu am apucat sa o dezbrac ca lumea, nici mancare nu i-am dat, tzitza si nani. Ma consolez ca se va trezi lesinata de foame(sper eu) si va papa zdravan.
Patricia, unde sa ma intalnesc cu Giova, ca nu stam in aceeasi zona si cu figurile lu' fi-mea nici o sansa sa ne nimerim, ca la noi totul e haotic si conform toanelor si nevoilor de moment!
Giova ai PM. Legat de diete, nu ma tin inca, si sufar recunosc, dar mi-o intrat mie la bibilica ( , ) ca dc nu mananc ca lumea, nu am suficient lapte si vaci alergate n-am vazut, alea se intorc de la pasune danga-langa, calme, nu fittnesite
Uliasii, pai da, sigur ca e mai greu, dar decat sa nu mai imi beie lapte deloc, acum cand inca e imporant, mai bine asa. Nimic din ce am incercat cu alt lapte preparat, sa fie mai lichid nu a servit. Si recunosc, pe noi ne-a scos de multe ori din ra... tzitzica, ac are perioade de greva foamei din varii motive. Am fost in Bicaz, pe chei, superb!
Ayda, La Multe Lunite! n-ai treaba, super asa cu ei!
Pai Sara, nu-i mai da apa la moare si tu cu ursii, e si dezavantajos si pt tine, pt ca e motiv sa te tot plimbe sa o reasiguri ca e in siguranta.
Da, da, Blanca si Evita sunt doo frumoase!Sanatate puiului mic!
Giova, eu nu stiu cum e cu CIC-ul asa cum intrebi tu...fain dc poate!
Patricia, mie mi-e groaza de picturile pe pereti, mai ales dc ma mostesneste...numa tampenii am facut cand eram mica
Bely, vezi tu cum faci sa-ti fie bine cu kilele, si eu sunt pofticioasa si mananc tot ce e interzis inclusiv in boala mea
am cumparat argila de la Aslavital, sa imi fac masti ca am citit niste chestii super pe la femina intim, e pliculete, mai tre sa gasesc pliculete cu aloe. am o problema la ten si sper sa o rezolv, ca la dermato nu merg pana nu termin cu alaptatul.
nu mai scriu sa nu o trezesc, ca deja m-a chemat de 2 ori, macar sa doarma, sa ne intelegem apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

cuscra e bine acuma Daniel? si-a facut efect tratamentul? Noruta e bine, aseara mi-a facut vreo5 pasi destul de drepti dar pe urma nu vroia si pace..dar incet o scoatem noi la capat si cu mersul.. deci ginerelul inca papa tzitzi? super,bravooo lui, asa da ginere! cat mi-am dorit si eu s-o alaptez macar pana la 1 an, dar ea nu era fan.
ayda la cat mai multe linite printului, sa fie sanatos si sa creasca mare
giova tare greu o sa ajungem la capat..ultimele kile se duc asa de greu,ne trebuie multa rabdare, exact ca si cu piticii. Doamne, mie nu-mi vine sa cred cazul tipei din Sp..nu mi se pare corect,adica la mamici din tara taie din Cic dar dau asa sume generoase celor care au emigrat.. nah am citit si eu legislatia asta,cica se poate dar nu stiam cat se primeste si cate demersuri trebuie sa fac.. as fi stat si eu acasa cu puica mea macar pana la 1 an, dar m-am lasat pagubasa si m-am intors la servici, nu vedeam nici o logica sa stau eu in ro si sotul aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

hey vreau si eu reteta de supa crema de rosii plizzz

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Adriana uite aici, ca nu mai scriu inca o data si de lene si din motive tehnice de treziri
http://campulungmoldovenesc.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158252&whichpage=3. Poate sa ramana asa, fara sa mai reintroduci legumele( eu acuma mai reintroduc doar morcovi, taiati marunt), ca de fapt asta e supa de rosii, cu legumele reintroduse e mai mult pt bebelaci. Pooh a bagat si smantana un pic in farfuria lui Balasz, am probat si eu apoi si e (eu am avut smantana pt gatit)

Mergi la inceput

Bre voi vedeti la linkul dat de mine ce scrie? campulungmoldovenesc... am dat motor de cautare pe goagal: supa de rosii lucialu, ca doar nu pastrasem linkul si m-o dus acolo. Ce e asta? ca e forumul DC nici un camp nici lung nici lat nici moldovenesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

lucia mersi , am vazut linku' , am crezut ca ma trimiti la campulung moldovenesc
o fac maine pt pitici

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am fost si noi pe-afara, am dus masina la spalat...acum l-am culcat, clar nu pot inca sa-i scot al 2-lea somn.

Uliiasi baga in tine, ca tu esti slaba si acum iti permiti. eu nu am mai calcat azi, cu toate ca trebuia. poate fac maine.
Ayda am fost si noi odata la vila bran, e super misto acolo.
Sara_amira pai nu mai trisa asa tare, cu masura.
Lucico lasa c anici departe nu stam una de alta. Poate la vara ii mai trec si "fitzele" pupei si ne vedem si noi in parc. mai vine si Muffi cu Makka pakka si gata.
Bely de ci s epoate? e naspa ce sa zic, om fi in UE, dar ei contribuie acolo, nu la noi. Bine ca noi dam ca prostii si vin altii de dincolo, dupa ce acolo au luat 100% pe cele 4 luni indemnizatie si mai iau si de la noi. nu e corect defel. dar multe nu sunt ok la noi in tara.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput