Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
michelle1981 spune:
bumblebee, ooana ce familii frumoase aveti! Superbe pozele.
Observ ca si Matei are combinezon ca Bianca mea (al nostru e alb)
Otilia, bv pt greutate. Ce tare dr. cu diversificarea
Multumim pt detaliile exercitiilor o sa incep sa studiez.
Am mai intrebat dar cred ca nu ai vazut, tu ce scaun auto ai?
Eladea, tu cat ai dat pe cybex?
Cu kg.. eu incerc sa fac trai bun cu dulciurile, asta e, nu pot fara ele. Cu toate astea am ajuns la 58,9 kg fara mult efort.
Azi merg iar la piscina
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Otiliav spune:
Michelle, Iulia sta in scoica Maxi-Cosi Easy-fix si Elisa in Maxi-Cosi Mobi. Amandoua puse cu spatele la sensul de mers. Dar acum sunt modele si mai noi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
aelita spune:
Beatrice-Teodora
Filip(mya)
GIORGIA cat de frumoasa e Antonia !!! ochi,gurita,scumpa !
SORINA aici se da cartoful printre primele,la 6 luni cand se incepe .deci poti sa dai.eu cu cartof am inceput diversificarea,dar la 6 luni.ceea ce si voi aveti.probabil pt cine incepe diversificarea mai devreme nu e bun cartoful,nu stiu.
eu asa incep si de data asta,cartof si morcov.
racusor2010 spune:
am fost afara, bine-ntels ca piticul s-a culcat, dar l-am adus la 1 jumate in casa, si asa am intarziat masa cu o ora , sa vedem diseara circ
mi-a ramas si pe maine niste piure: cartof dulce, morcov, patrunjel, ardei si branzica. dar nu o portie intreaga. trebuie sa vad cu ce sa il asortez. vreo propunere?
acum andrei se joaca in patut, vorbeste, sa vedem cat il tine ..deja da semne de plictiseala
iar mie imi e un ssooooommmnnn...dar de saptamana viitoare vine bona zilnic, cate 6 ore pe zi. sa vedem cum o fi...
OANA ce frumos e Matei si ce zapada la Sovata
Cris asa si Andrei uneori, e atat de obosit ca abia mananca...adica mai mult la mine in brate decat in scaunel, dar cat deschide gurita, ii dau , ce sa fac
crispro spune:
al meu iar s-a trezit dupa juma de ora... l-am luat iar in brate, si iar la leganat.. cu pijama are 8300... imi rupe spatele... l-am pus iar in pat adormit, dar inca mai clipeste... Ilinca, cred ca isi dau seama copilasii de brate, de statul cu mama in pat... si cred ca pe al meu nu il mai dezvat cu adormitul asta in brate de peste zi... e normal sa urle cand se trezeste, pt ca el adoarme in brate si se trezeste in patut. E ca si cum noi ne culcam in patul nostru, cu plapumica buna pe noi, si ne trezim pe gresie in bucatarie.. evident, ca primul lucru ne speriem... cica asa si ei... tre sa incerc iar cu nervi de otel varianta pus jos cand e linistit, urla il iau, il linistesc, il pun iar jos... etc... is satula...
Tu fete, al meu nu cred ca va sta in 4 labe. Pt asta e nevoie de stat pe burtica, sa stea in palme. dar el nu vrea deloc. el nu are forta sa se tina in maini. daramite sa mai ridice si fundicu... Cred ca sunt singura mamica cu copilasul atat de lenes...
Otilica, multumim de exercitii. si ma bucur pt Iulia ca e bine si creste frumos!!!
Alina Bumbulinaaaaa, is cateva poze la ineput la care nu pot comenta, ca imi merge netu in reluare!!! dar vroiam sa iti zic ca arati super, super, super!!!!! si sunteti o familie minunata!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
asaaa, si mai am o veste. am sunat sa-mi fac programare ptr control la sterilet si... mi-au dat ptr luna martie!!! adica exact cand programasem sa merg in Ro , ca e final de trimestru ptr scoala Mariei... pai mai, din octombrie de cand il am si pana in martie sunt 5 luni, si eu trebuia sa merg la o luna si apoi tot la 6 sau la 12!!! acuma cum stiu eu ca sta bine asa cum sta?!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
ALINA ce frumos e Victor si ce frumosi sunteti !! arati super super mami, iar Victor cu blanita e mortal dar si la bustul gol
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Tu fete, al meu nu cred ca va sta in 4 labe. Pt asta e nevoie de stat pe burtica, sa stea in palme. dar el nu vrea deloc. el nu are forta sa se tina in maini. daramite sa mai ridice si fundicu... Cred ca sunt singura mamica cu copilasul atat de lenes... |
Cris, nici Maria nu statea pe burta fara sa planga, nu a mers niciodata in 4 labe, se prindea de patut si se ridica in picioare! nici Isei nu ii place pe burtica, nici macar cand se rostogoleste ea... se ridica in picioare ca se agata de mine, dar nici in genunchi nu ii place. ori in fund, ori in picioare! probabil va merge direct in picioare, ca Maria. nu te mai preocupa, o armata de doctori ti-au spus ca e foarte bine dezvoltat Vlad!! le va face cand va crede el de cuviinta, si cu putin ajutor din partea ta. dupa ce va sta in fund va invata si sa se ridice singurel. bucura-te ca nu tre sa fii cu ochii pe el ca pe butelie (inca)...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
CRIS asa si ANdrei numa in brate...doar ca el se trezeste un pic cand il pun in patut, dar nu riposteaza, problema e cu adormitul
si exact cum spui, Andrei nu voia sa stea pe burtica, nu stia ce sa faca cu manutele, de 4 labe nici nu se pune vorba .... daaaar, de cand am mers la kineto a inceput sa se arunce singurel pe burtica si ...minune mare, mai cade in patru labe, dar e fundu greu si cade, iar apoi face ca o rama, ridica fundul si se taraie bine, el se taraie si in fundulet cand sta acuma tot mataie sa il las in picioare,dar mi-e frica pana nu se ridica singurel. el sta cu talpa intreaga , parca tot mai bine, dar tot nu il las
btz_ovi spune:
Hello.
LA MULTI ANI BEATRICE SCUMPA MICA SI FILIP DRAG
Noi am fost astazi la vaccin si spre surprinderea mea Paul a fost destul de curajos.A tras un tipat scurt insa de teama,caci il tineam mai strans.
L-a verificat dr,totul e bine,are 75 cm ,am crezut prima oara ca a masurat gresit insa a repetat actiunea de 3 ori si la fel a iesit si 10,720 g cu un body si pampers .Parca nici asta nu imi vine sa cred,eu il simt intr-adevar extrem de greu dar nu arata.
A spus dr ca are oasele mai grele si de asta.
Ne-a dat unda verde la galbenusul de out,insa numai de 2 ori pe sapt si cate un sfert.Atat.
De maine putem sa-i dam orez cu lapte,cartof dulce,piept de pui.
Peste alb pe la 8 luni,carne de vita dupa 9 luni,in schimb carne de curcan si piept de pui da,cereale nu,biscuiti fara gluten.
Nu imi mai aduc aminte acum ce a mai spus..
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010