Regasiri (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Bambo va tin pumnii pt vaccin.
Maya eu imi amintesc ca cartoful l-am bagat tarziu. Mai puneam radacina de patrunjel, iar apoui am bagat dovlecelul parca. Bine ca ati scapat repede de viroza.
pe toata lumea si dau o fierbinte ca tare frig e!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

o zi frumoasa,refacere rapida bolnaviorilor

all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Salutari fetele

Dani este muuult mai bine, ieri era binisor insa l-am tinut acasa, azi insa e la gradi. peste 10 min il aduc. Insa mai luam amoxicilina inca vreo 4 zile. Noroc ca n-are gust rau si-l accepta.
A fost groaznic sa vad cum urca febra de la 37,4 la 39 in 10 minute!! si adormea instant! pana la urma i-am facut si impachetari cu apa si otet. ieri calarea toate canapelele, si-a papat f bine.Doamne ajuta.

Bambo stewardesa vrei? pai inalta si supla esti, frumoasa nu mai zic...ce-astepti?
Mie mi-a placut asa de mult atmosfera de la examenul de engleza ca am hotarat sa ma bag la o scoala oficiala de lb straine, dar numai daca ma primesc in anul 3, altfel n-au eu timp(6 ani in total) de umblat la scoli...amu' la batranete. Luna viitoare fac un examen sa vad ce nivel am, asta indiferent de cursul pt aeroport(care de altfel nu se stie cand se va deschide, 2012 sau 2013...)

Dar roxana si aelita pe unde mai umbla ??

fetele cu diuversificarea: tapioca?? am inteles ca se gaseste si in romania, si se poate baga si in supa, si in suc...eu tin minte ca faceam un pireu din peste alb si crema d'asta de tapiuoca, dar nu mai stiu prin ce luna e permis pestele alb...12??

Pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O zi frumoasa va doresc...
eu am cam incheiat ce aveam ca si comanda de martioare....azi sunt putin mai libera

Copii sunt bine ...deci si noi suntem la fel

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele si un mare pentru voi.
Dodo ma bucur mult ca sunteti bine.
Dbunny cred ca a fost infiorator sa-i creasca temperatura atat de repede. Parca ziceai ca lui Dani nu ii scade de la antitermice (ca si la noi), dar important este ca s-a facut bine.
Noi azi la gradi, dacam fara chef. La noi iar este tare frig...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Fetele va doresc un week-end placut , cu copii sanatosi si multa iubire.
Eu sper sa bag un mare si sa apuc sa citesc ceva ca am calc stricat acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Aseara am fost la pediatra...David are rinobronsita nu prea tusea...el vioi..dar se auzea ceva in secretii in gat si a facut diaree bine am facut ca am mers...

acum facem aerosoli,eurespal,hydrasec si debridat suntem virusati toti 4a scapat el cat a scapat dar acum la prins si pe el...asa cadou de 6 luni

va servesc cu o bere fara alcool cu gust de piersica...ma delectez in fata calculatorului

Ank-
Dbunny-bolnaviorul...cum e mai bine?
cam greu sa devin stewardeza...am inteles ca trebuie si multi bani pt curs 2.500 euro ori am fost informata gresit...

fug ma cheama datoria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Fac apel la cine mai gaseste polidin sa-mi ia si mie, fetele din Iasi, am inteles ca pe acolo mai poti gasi stocuri.
Eu sunt varza, iar mi s-a intors, de fapt nu cred ca scapasem, doar o mica pauza, deja ieri m-am simtit f rau, tuseam asa tare ca ma rupeam in doua, plus durere in spate, de-abia respiram si am inceput antibiotic, constat o usoara imbunatatire totusi. Fetele par ok, Ana mai tuseste din cand in cand, vineri noaptea a fost si ea praf, a tusit incontinuu, nu o puteam opri cu nimic. Ieri am gasit ventolin dar daca nu a mai tusit decat f rar nu i-am dat, astept sa vad cum e si azi. Mi-e frica sa nu mai ia thea ceva de la mine ca nu prea am cum s-o feresc, ma apuca tusea cand ii dau sa manance, oricat as intoarce eu capul se duc in aer virusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Maya-multa sanatate ...daca gasesc polidin iti iau
luati masti de la farmacie...iti pui macar cat alaptezi....poti face si aerosoli pt tuse...eu ma simt mai bine de la ei...am luat oscilo si tantum verde...
toata lumea e bolnava...peste tot numai raciti aud vreau sa vina vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o .... si va doresc multa sanatate. Si Mayei si lui David si la toti bolnaviorii.

Mergi la inceput