Regasiri (53)
Raspunsuri - Pagina 11
Dodo-pui spune:
bey nu radeti de batranetele mele
las tuturor o
Baietilor le-a trecut raceala....iar Isabella a avut o tentativa de muci care au tinut-o/chinuit-o o noapte .Din start i-am dat sirupel cu propolis,catina si muguri de pin si-i ok.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ank999 spune:
Dodo acum bag cafea de la tine ca e tare buna.
Ce siropel e ala? De la cine?
Ma bucur ca sunteti bine.
Lacramioara bag si o cafea de a ta pe la 11 si iti doresc spor la recuperare. Al meu cumnat a facut 3 luni dupa operatie.
Angi bafta la tuns. Eu am dus copchila la coafor in ianuarie si e tunsa scurt ca nu statea la clatit pe cap si nici la pieptanat dc se incurca si avea parul pana sub urechi, asa ca imi dau seama la voi. M-a costat 35 de lei si acum a crescut si ar necesita iara. Bafta in lupat dintre virusi si gradi si sa nu va fie tare dor de tati.
Roxana super tare nepotica ta.
Cat despre bolit nu stiu ce sa cred. Pana primavara trecuta a racit o data la 1.5 ani si o data la 2.5 +o herpangina capatata., iar din primavara...la greu. Acum nu stiu ce sa zic: nepotu cand era mic a avut tot timpul probleme, care acuma s-au rarit. In plus eu acuma bag prea mult in seama un muc ca sunt o stresata
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
bamboletta spune:
Salutare
A luat sotul rezultatul...pe o scara de la 1-10 David e alergic 2.93 aproape 3 deci este alergic la proteina din laptele de vaca totusi in maternitate a baut lapte praf...oare sa fi fost HA
Antonia cand era micuta a avut 1 era la minim si ea a baut lapte praf Humana a mancat cereale cu lapte
Mi-am facut maine programare la coafor la 14.30 cand vine sotul evadez
Maya-bine ca sta la aerosoli micuta..mie nu mi-a trecut prin cap sa-i fac asa...acum e mai bine?
Dbunny-am facut checul...intr-o zi l-am devorattoti 3 nu numai eu
am pus si putina cacao pe mijloc asa de model
Dodo-multumim de cafea
Dbunny spune:
Bambo ma bucur ca te-ai checuit! ce-i faci parului? pare rau de alergia nesuferita...cu timpul se va tolera? va avea alergie la tot ce tine de vaca? carne? ce-am citit pe un site spaniol e ca daca copilul alergic e alaptat nici mama sa nu pape proteina de la vaca.aah, si sa nu-i dai copilului nici de oaie sau capra ca va avea efecte similare
angi la coafor zici? Dani al meu nu sta la tuns, ce ma fac? ara capul varza
maya noi n-am ratat curba, nea aparut un kamikaze in drum, pe autostrada la 130 pe ora sa-ti vina unul in sens contrar...nici nu-ti dai seama..d'abia dupa 30 de secunde am inceput sa tremuram de frica. Intr-un impact d'ala nu ramane nici rahat de analize. Pozele de la botez?? nu le-ai primit?
roxana nasol pt colega ta! bine ca n-au ramas copii orfani
ank, dodo, iulia
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
bamboletta spune:
Dbunny-il tund putin si ma vopsesc negru sper sa nu vin alta culoare nu imi mai deschide Antonia usa ca nu ma cunoaste
alergia e doar la proteina din laptele de vaca,oaie capra..asa mi-a zis pediatra...aflu mai multe cand mergem iar sapt viit.
da nici eu nu voi mai bea lapte,iart,branzeturi si imi plac asa mult acum nu pot dimineata fara lapte cu cerele...cred ca o sa beau lapte de soia ...asta e sanatosi sa fim
abia astept sa mearga Antonia la gradinita sapt viit e argint viu ...cum are mama un liber cum o trimit la ea imi zice mama ca la ea e cuminte
Roxana-super tare nepotica
condoleante prietenei
n buna
Dodo-pui spune:
o dimineata frumoasa...
suntem bine...doar ca la Navodari nu curge apa nici rece nici calda de ieri noapte ...o avarie ...dar am vase murdare...caci toata apa ce o am o pastrez pentru wk...azi trebuie sa fac mancare...trebuie sa merg sa cumpar apa plata
Dumnezeu imposibilul!
ank999 spune:
SALUTARE FETELE.
Dodo multumim de cafea. Ce apa ai pus la ea? Nasoala rau treaba cu avaria si sper sa se rezolve repede.
Bambo imi pare rau de alergia voastra. Cum e parul? Imi imaginez cum e Antonia de la statul in casa.
Dbunny voi ce faceti? Dani e bine?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
roxana c. spune:
Neata, dau eu cafeaua ca si asa sunt cam ametita, n-am prea putut sa dorm azi- noapte.
Dodo cum n-ai apa? Dar caldura ai?
Bambo, ce culoare te-ai vopsit pana la urma? Te-a cunoscut Antonia?
Angi, ati ajuns la tuns? Sa pui poze . Pe fetele mele tot cam pe la varsta asta le-am dus prima data la coafor, iar nepotica mea a fost pana in Craciun la coafeza mea si maica-sa a fost foarte incantata. Am intrebat-o intai daca se descurca cu copii mici si daca are si ea fetita putin mai mare decat Calin...are experienta
Stiu ca exista si locuri speciale ptr copii, dar din ce-am inteles costa triplu daca nu mai mult
Dbunny, brrr...si ce-ati facut cu kamikaze ala, ati intrat pe aratura sau s-a redresat ala?
Mi-am amintit acum: eram gravida cu Oana in 7-8 luni, veneam de la Bacau spre Ploiesti si la cativa km de la iesirea din Sascut un mos beat mort pe bicicleta mergea pe marginea drumului pe acelasi sens cand a virat brusc la 20 m in fata noastra spre stanga. Marius conducea, a pus frana brusc, noroc ca mergea regulamentar, aveam pana in 70 km /ora, de-abia iesisem din oras, a vrut sa intre pe contrasens dar venea un ditamai camionul si cu toata frana l-a agatat putin de bicicleta de l-a intors 180 grade iar mosul a cazut de pe bicicleta. Drumul nu era neted, era cam zgrimturos si in cazatura s-a zgariat la cap de i-a dat borsul. Cand l-am vazut cazut si plin de sange am crezut ca are capul spart, m-am speriat rau. Pana la urma totul a fost ok, nu era vinovat Marius, dar am asteptat pana seara cu declaratii, luat alcoolemie...etc ( asta s-a intamplat pe la 10-11 dimineata). Si acum imi amintesc si ma buseste rasul - acum, ca atunci...numai de ras nu-mi ardea- ca toti care opreau, inclusiv politistii cand au venit, desi-l vedeau p-ala murdar de sange veneau intai la mine sa ma intrebe daca sunt bine ca ma vedeau cu bebe la purtator
Pana s-a clarificat totul , permisul lui Marius
a fost saltat mai mult de o luna, asa ca am condus pana inainte cu cateva zile sa nasc, cu greu mai incapeam langa volan
Tocmai m-a sunat educatoarea sa ma intrebe de ce nu l-am dus pe Calin azi la gradi, i-am spus ca tuseste putin, de fapt Ana spunea dimineata ca-i vine sa vomite,asa ca n-am mai dus-o la scoala, si nu l-am dus nici pe el ( cu greu, i-am spus ca doamna a sunat ca-i bolnava si nu vine azi, dar mi-a raspuns ca-i Cornelia- ajutorul de educatoare- pai...si Cornelia e bolnava, nu vine...aaa, pai e doamna Getuta- ingrijitoarea...pai toti sunt bolnavi, si directoareasi i-a spus Marius sa stea sa aiba grija de Ana, de-abia asa l-a convins)
Si de fapt m-a sunat sa-mi spuna ca azi au facut poze pe care le vor pune pe nu stiu ce , iar de 8 martie invita mamicile ptr o ora, vor canta si ce-or mai face, iar la urma le va da cadourile astea cu poza lor ( platite tot de parinti, sa nu va speriati, n-a spus cat, dar presimt ca voi afla luni)
Ieri m-am enervat rau, dar rau de tot, intai a venit una care lucreaza in apropiere sa ma intrebe daca-i adevarat - ca asa se vorbeste cica- cum ca prietenul colegei mele folosea plante etnobotanice si ca a auzit-o nu stiu cine la radio si pe ea, ca nu stiu ce spunea . Pe langa faptul ca nu consuma nimic, ii ardea asteia sa vorbeasca la radio la cat de suparata este??? A spus si ce radio si ce spunea, cica, dar deja vedeam rosu-n fata ochilor si i-am spus pe scurt parerea mea despre cei care vorbesc doar ca sa nu taca , banuiesc ca a priceput ce-am vrut sa spun ptr ca azi nu m-a salutat d-aia nu mai pot!
Apoi...nu trecuse o ora cred si vine colega asta, cu mama ei, fusese sa comande coroanele , am vazut-o ca tremura toata si era cam pierduta-n spatiu, dar am zis ca...ma rog...din cauza la ce s-a intamplat cu toate ca o vazusem si cu o zi in urma dar nu era in halul ala. Si sa aflu cauza: se intalnise cu niste dobitoace- ca altfel nu le pot spune- care au asaltat-o cu intrebari de tot felul si nu mai terminau pana a vazut o alta colega ( din celalalt punct de lucru) si a iesit si le-a ocarat p-alea. Mare ti-e gradina, Doamne, si multi sar gardul, eu sunt foarte apropiata de ea, lucram impreuna si de multe ori ne-am deschis sufletul una in fata celeilalte si cu toate astea n-am putut sa o intreb nimic de cate ori ne-am intalnit, n-am putut, mi-a zis ea singura ce a vrut sa-mi zica si atat, cum naiba alea si-au permis cand o cunosc mai mult din vedere, ca ne salutam intre noi si atat. Poate sa fi fost si vina mea ca n-am vrut sa le dau detalii cand m-au intrebat, m-a intrebat dimineata cineva daca am fost sa-l vad pe el si cum arata de chiar m-am intrebat daca-s defecta ca nu inteleg curiozitatea asta a unora. Am vorbit numai cu colegele, ca ii cunostea pe amandoi, in rest...cand am fost intrebata am raspuns pe scurt.
Ieri mi-a zis cateva lucruri care m-au terminat, greu am reusit sa adorm, imi pare asa de rau ptr ce s-a intamplat...si totul dintr-o prostie. Azi il inmormanteaza, parca imi pare rau ca nu m-am dus,dar daca la mine se gasea o solutie si sa pot pleca, la Marius era mai complicat.
Am inceput sa scriu dimineata, pe la 9, acum e trecut de 1...iar v-am impuiat capul
Gata,
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Dodo cum n-ai apa? Dar caldura ai? |
A fost o avarie maaaareee...ieri nu am avut nici caldura...
Au remediat a revenit apa rece si calda,caldura de aseara...iar Bogdi e happy si la gradi..huna e doborata doarme...eu am bagat o masina de rufe sa-si faca treaba si trec la bucatarie ...in continuare.
all
Dumnezeu imposibilul!
ank999 spune:
Roxana doamne ce oameni.
Dodo bine ca s-a rezolvat. Noi in Pitesti iarna trecuta am stat 4 zile fara apacalda+ caldura din aceleasi motive