Jocul cu carti 2.10
Raspunsuri - Pagina 14
beshter spune:
...cand vor sa se ascunda de urechi curioase; altminteri, se bucura de aburii cafelei proaspat macinate, aburi care nu reusesc sa imprastie duhoarea genocidului din 1915.
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
beshter spune:
Autorul e cunoscut mai mult pentru activitatea politica.
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
maria_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka ...cand vor sa se ascunda de urechi curioase; altminteri, se bucura de aburii cafelei proaspat macinate, aburi care nu reusesc sa imprastie duhoarea genocidului din 1915. |
Excelent
Stiu ce e dar n-am citit-o... Cartea soaptelor
maria_alexia spune:
o joaca folosind cuvinte fara 'tz'
offf, ca nu stiu scrie pe DC litera cu pricina...
maria_alexia spune:
... in care e vorba de "tzara" dar gasim "tara", ti se pare ca e o poveste despre "printz", dar e un mic "print"...
corap spune:
micul print
edit - n-am citit-o decat fragmentar, intr-o librarie, doar ca stiu cam tot ce-a aparut la editura art - si are sh si tz pe coperta -adica a rezistat tentatiei de a se semna fara diacritice :))
maria_alexia spune:
corect .
intrasem sa vad daca e cazul de urmatorul indiciu: autorul se ocupa cu rimelari
Corapina, e randul tau.
corap spune:
Italia, Napoli, WWII pe sfarsite, o foamete nesfarsita, o ea (ital) #351;i un el (engl) discuta despre cum se cheama vinetele în limba americana
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
corap spune:
printre altele.
Pana la urma Vezuviul erupe, in bulibaseala generala ea ajunge pe frontul german, apoi in miscarea de rezistenta italiana
(scz ca am blocat week-endu' cu o carte "pt gospodine" da' vineri eram lipsita de inspiratie - e o carte scrisa la scoala scriiturii creative , nus' ce naiba am avut in cap de-am cumparat-o)