Pufi de 2010 (207) LMA George!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

Sorina multumim de cafea si LML pentru Iris, sunt convinsa ca am uitat ieri sa va transmitem si voua felicitari

Simpli multumim de capitol

La noi e totul alb, nici in decembrie nu a fost asa de frumos...dar parca acum nu mai are farmec daca nu mai sunt sarbatori

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Ale1212xa, sa-ti fie de bine cafelutza, si multu de urari !
Si la noi ningeeee tare-tare, viscoleste si e totul alb.
Si eu, care asteptam primavara, de-acum...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

NEATZA DRAGELOR...sarumana de cofe sorina...hm...parca e mai buna fc de altul

of am recuperat si efectiv sunt fara cuvinte cand am citit cati pufuleti au proleme de sanatate...

m-am revolatat la dandanag...este de neadmis asa ceva..ok n-are nik...dar daca era o injectie sau orice altceva care i-ar fi putut face rau?????

cris.d...belea mare ai av si tu cu printesele tale...mai ales ca ai fost si in mutari..( banuiesc ca lipiciul ala..un silicon cred..era solid...nu cred ca a luat prea mult...jiji are experientza...si...traieste )

lucia..abia astept pozele... dar ai gatat ceva, nu gluma..bafta la facultate

s-a trezit..revin

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!!!!!!!

eu a fost musai sa bag aseara la Ivan 3 ml nurofen..nu am mai putut cu el.........

a dormit destul de bine........

isi roade mainile tot timpul e cu ele in gura, sau daca nu are mainile la indemana are altceva............

ioi sufera saracul..........

SORINA.pai ce sa zica tati de Ivan..ca se putea si mai blond....

ioi crede-ma ca si eu asa am zis.......mai sunt 8...din care 4 canini.........si inca 4 masele............offffffffffffffff
doamne ajuta!!!!!!!!!!

SIMPLY sa va fie de bine motul...........si sa petreceti frumos si vrem sa vedem si pozici.......bine????????
pupici!!!!!!!

DECE ce faci????????????
mai poti?
jiji ce lucra????

hai ca va las ceva buuuuunnnnnnnnnnnnn...............

mic dejun.........

http://img80.imageshack.us/img80/3253/petitdejeuner01.jpg

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

si inca ceva yummmyyyyyyyyyyyyyyyy..........................

mmmmmmmmmmmm ce as papa una.................
merita sa va uitati si sa simtiti gustul virtual................

yummyyyyy

Mergi la inceput

e duminica.............si nu prea sunt mamici....

sunt si pufi bolnavi.........

daca veti timp si dispozitita necesara sa intrati sa ziceti ce mai fac pufii.......nici o ameliorare/??????

dandana...................?

okiiiiiiiiii
va dores duminica placuta
de mancare v-am dat..............

asa ca aveti grija de pufi si de voi si sa auzim numai vesti bune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ii zice tati de Ariana azi:stiai ca esti cea mai frumoasa fetita pe care am vazut-o?sa ai grija de tine,sa nu te duci la liceu si sa te culci cu toti pe acolo

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
Failure is nature's plan to prepare you for great responsibilities."

Foarteee simpatic tatii
Distractie placuta la party

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Buna,
ieri am ratat un sarbatorit
LMA Teo multe - multe cadouri!

si sarbatoritul de azi LMA Yannis sa te faci mare si voinic!

am vazut ca v-ati scandalizat de asistenta lui Dandanag, am rasfoit sa vad despre ce e vorba... revoltator! Nu ati cerut o alta asistenta? ar trebui sa fie trasa la raspundere, macar disciplinar... si mai ales pentru atitudine!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Noi ( eu si fiica-mea) ne-am dat in barci in mall, in timp ce tati cu piciu ramas acasa (dormind in prima faza)am... in a doua s-a trezit si in 10 min si-a dat seama ca am plecat de acasa si se tot ducea la usa de la intrare si ma striga (plangand normal)... deci a inteles ce e cu usa de intrare...

alta faza, s-a jucat cu furculita lui de plastic, i-a rupt un dinte si... hop o strecoara frumos in sertarul cu tacamuri si pleaca... el si-a dat seama ca in acel sertar tinem furculitele, a inteles ca ce tine el in mana e o furculita si a pus-o la gramada... este posibil asa ceva???

ma distreaza si cu periuta de dinti, m-a vazut de mai mult ori spalandu-ma pe dinti ca normal imi fac toaleta de dimineata cu el in brate si ii place si lui sa ia periuta in mana, sa o apropie de tubul cu pasta de dinti (adica sa-i pun si lui pasta), apoi mi-o baga mie in gura si face miscarea de periere (stangaci normal)... o sa-i cumpar si lui o periuta... i-ar trebui si o pasta speciala?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

La Multi ANi, Yannis!

Ne inscriem si noi pe lista pufilor bolnaviori, azi-noapte am ajuns la urgente cu Dani care tusea pana se ineca, nu mai putea respira, in 6 ani nu am patit cu Paul asa ceva, am intrat intr-o panica de simteam ca imi iese inima din piept, a fost groaznic, mai ales pt Dani. Diagnostic: bronsiolita acuta. CUlmea, cand am ajuns la doc nu ami avea nimik nimik, nu tuse, nu ochi rosi, nimik... A primit prima cura de aerosoli si azi ne=am luat si noi aparat de aerosoli de la omron, sunt multumita de aparat , are masca si pt adulti nu doar pt copii, era si la reducere....macar atat....azi-noapte dupa ce ne-am intors de la spital...alte 3 crize de tuse si treziri....de dim au inceput sa iasa in sf mucii verzi...acum s- alinistit un pic si doarme, dar are nasul infundat si nu stiu cat va dura minunea. Imp este sa reuseasca sa se odihneasca un pic, are nevoie. MI-a mai dat doc tantum verde spray pentru copii, ca are rosu-n gat, apropo de rosu-n gat...miercuri am fost la o doc homeopata care a constatat ca are rosu-n gat, i-a dat vit C si nu a avut niciun efect, apa de ploaie. Sper sa isi revina in 4-5 zile ca mi-e tare mila de el .

Sanatate puilor bolnaviori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Doamne, am uitat sa va intreb ce era mai important:
Ce umidificator ati cumparat si de care ati fost foarte multumite? Nu stiu, sa se simta diferenta cand e in functiune, sa fie silentios, stiti voi mai bine. Stiu ca s-a discutat, dar credeti-ma ca nu am resursele necesare (timp, psihic) sa caut in urma.

Va pup si va multumesc anticipat pentru raspuns.

Mergi la inceput