Pufi de 2010 (207) LMA George!
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Ruxita spune:
si ce sacrificii si ce eforturi fac mamicile de baieti ca sa aiba feciorii jucarii functionale la maturitate... si noua ca femei, inainte sa ne crestem proprii nostri baietei nici ca ne pasa, nu-i asa?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/al3csa/al3csa.jpg)
al3csa spune:
Si acum buna ziua si de la noi ... ooof grea ziua de ieri fff grea!! Urlete, plansete .. lume muuulta si sacaitoare... m-a stresau pe mine dar pe el saracutzul .. nici nu stia ce se intampla cu el ... A dormit de 3 ori ieri si la 12 jumate a pict lat cu suspine .. of .
Am primit si cadouri nu f multe dar foarte dorite
www.jojolino.ro/masinute-electrice-cu-un-loc/masinuta-electrica-cu-telecomanda-radio-mini-p147.html" target="_blank">Masinuta de la nasa, www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=780" target="_blank">Spiridusul Duni de la soacra-mea, ainute de la toata lumea multe si frumoase, o bratarica de aur inscriptionata de la nasu' si tortul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Si acum buna ziua si de la noi ... ooof grea ziua de ieri fff grea!! Urlete, plansete .. lume muuulta si sacaitoare... m-a stresau pe mine dar pe el saracutzul .. nici nu stia ce se intampla cu el ... A dormit de 3 ori ieri si la 12 jumate a pict lat cu suspine .. of ![]() Am primit si cadouri nu f multe dar foarte dorite ![]() www.jojolino.ro/masinute-electrice-cu-un-loc/masinuta-electrica-cu-telecomanda-radio-mini-p147.html" target="_blank">Masinuta de la nasa, www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=780" target="_blank">Spiridusul Duni de la soacra-mea, ainute de la toata lumea multe si frumoase, o bratarica de aur inscriptionata de la nasu' si tortul. ![]() ![]() ![]() DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! ![]() O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis ![]() |
Ce sa zic. Motzul mi se pare mortal.
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Doamne ce tineri sunteti. Incep si eu ca Dece cu ranza
![](icon_smile_big.gif)
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
www.adoptaunurs.ro
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Ce sa zic. Motzul mi se pare mortal. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doamne ce tineri sunteti. Incep si eu ca Dece cu ranza ![]() varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() www.adoptaunurs.ro |
Da si noi ne-am distrat cu motzul
![](punk.gif)
![](olala.gif)
Acum este cheliutza
![](punk.gif)
![](radtare.gif)
![](images/user_woman.png)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui al3csa Si acum buna ziua si de la noi ... ooof grea ziua de ieri fff grea!! Urlete, plansete .. lume muuulta si sacaitoare... m-a stresau pe mine dar pe el saracutzul .. nici nu stia ce se intampla cu el ... A dormit de 3 ori ieri si la 12 jumate a pict lat cu suspine .. of ![]() Am primit si cadouri nu f multe dar foarte dorite ![]() www.jojolino.ro/masinute-electrice-cu-un-loc/masinuta-electrica-cu-telecomanda-radio-mini-p147.html" target="_blank">Masinuta de la nasa, www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=780" target="_blank">Spiridusul Duni de la soacra-mea, ainute de la toata lumea multe si frumoase, o bratarica de aur inscriptionata de la nasu' si tortul. ![]() ![]() ![]() DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! ![]() O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis ![]() |
masinuta e bestiala, incape in ea si merge singura? (90 cm lungime, nu?)... iti trebe spatiu... si eu vreau asa ceva pentru baietelul meu...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
masinuta e bestiala, incape in ea si merge singura? (90 cm lungime, nu?)... iti trebe spatiu... si eu vreau asa ceva pentru baietelul meu... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Da pui copilul in ea si il ghidezi din telecomanda. Are si pedala pt cei mai mari. Are 90 cm lungime. Si merge destul de repede ... Eu sunt foarte incantata de ea si mai incantata sunt ca scrie Mini pe ea
![](punk.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui al3csa
Da si noi ne-am distrat cu motzul ![]() ![]() Acum este cheliutza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! ![]() O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis ![]() |
Asa este. Sa fiti sanatosi.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
www.adoptaunurs.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui xela_07 La mine a inceput si C de dimineata cu nasul si tuse la fel ca sora-sa ... ieeei, gradinita rules ![]() ![]() Sper sa fie OK weekendul viitor de ziua lui ... |
Multa sanatate va dorim, sa fiti bine la aniversare!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Ruxita eu am impresia ca copkilul meu a devenit ceva mai easy... adica cand il pun in premergator nu urla ca nu vrea sa stea in el... se joaca si singur cu jucariile... pot sa-l las 1 min sa ma duc la baie... sta in scaunel si ma lasa sa spal vasele... cand fac gimnastica se invarte pe langa mine fara sa maraie... exceptand cand stau la calc tot timpul mi se maraie printre picioarele mele... si ce e mai important a inceput sa se joace mai mult cu sora-sa si sa stea mai mult cu taica-su... despre asta vorbeati atata pe forum, nu? Despre copii de care poti respira? |
Felicitari!...Inseamna ca n-a murit speranta nici pentru noi...
![](icon_smile_big.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)