Pufi de 2010 (207) LMA George!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

ma bag si io ca musca
o gramada de vreme am visat si am vrut sa ma fac blonda...coafeza mea nu a vrut si pace...intr-o zi,ca sa scape de gura mea,m-a intrebat ce fel de blond vreau,m-a pus sa aleg o peruca adecvata(culoare,frizura) si mi-a aranjat-o pe cap...mey.........peruca faina...nuantza excelenta...eu aratam de puteai sa juri ca-s moartea-n vacanta......m-am lecuit atunci de dorinta de a fi blonda la "cinereatza"...astept sa incaruntzesc si atunci baga si je un blond,de numa'-numa' o sa rup gura targului!

mami de Alex si Radu

Poate ceva, roscat?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Nu imi vine sa cred ... al meu se joaca de juma de ora cu ... o oala , ii pune capacul, il ia, mai mesteca in ea cu o lingura de lemn si pe urma iar de la capat . N-a avut asa succes nici o jucarie pana acum .

aveti grija ce-i puneti la motz. Poate devine Grand chef la Paris. Wow.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Nu imi vine sa cred ... al meu se joaca de juma de ora cu ... o oala , ii pune capacul, il ia, mai mesteca in ea cu o lingura de lemn si pe urma iar de la capat . N-a avut asa succes nici o jucarie pana acum .

hehehe...al meu mananca DOAR DACA are in mana o lingura de lemn sau o spatula sau vreun capac de borcan sau div chestii de bucatarie pe care i le pot da safety

wow...si invarte in oala? super peste vreo 2-3 ani o sa te puna sa gushti ce a pregatit poate indraznesti sa spui ca nu-i bun

pupici lui C bucatarul cel frumos

mami de Alex si Radu

Cam asa si noi. Ca el de fapt se incranceneaza sa manance singur. Asa ca-i pun si lui un castronel cu o lingurinta si putin mancare ca sa proceseze ceva.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

eu am inceput sa incaruntesc de pe la 25 de ani (chestie genetica) si cand vreau sa ma simt ceva mai tanara, primul lucru de facut e sa ma vopsesc... am fire carunte la tampla dreapta si parca de fiecare data sunt tot mai multe...

cat despre parul blond, chiar nu orice femeie poate fi blonda, eu cu siguranta nu... iti trebuie ten, trasaturi, sprancene, atitudine... si eu le am pe toate de bruneta...
... foarte prost arata blondele vopsite care nu au nimic din toate astea...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Da, cred ca este de gena. Eu vad ca ma tin bine. Nu m-am mai vopsit de cand m-am maritat, deci de o suta de ani. Ca oricum ma vopseam doar de nunanta, dupa care se purta culoarea mea, asa ca...

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Salutare

am ajuns si noi acasa ....sufleteste ma simt mai bine

LMA mini Maxi Yannis

LMA Zita Amelie

si LMA Iustin, Caius, Tudor si Teodor

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

ma bucur ca ti-e bine la sufltetel......ai mai prestat ceva TJ?????????????
cred ca nu................asa-i?

Forever in love...with my baby...

n-am mai prestat dar azi o iau de la capat ca bunica-mea m-a indopat cu bunataturi....mic dejun+pranz (felu1+felu2) +cina (farfurii super umplute)..si eu acasa sunt obisnuita cu mancare putina si deasa...sau doar putina.

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ale3csa....ce inseamna chestia aia la putzulica lui?

io am inceput ...marea decalotare...eu nu stiu frate, cum se trage..poate pana la 40 de ani reusesc si eu....si sper sa faca minuni crema ca m-a speriat cum a povestit tomaca...chiar daca ei uita....parca nu suport sa-l fac sa sufere...offf( jiji mare zicea sa incerc crema la el intai..sa vada daca fac bine :)) )

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Eu nici nu i-am spus la al meu de crema ca mi-e tare frica sa nu-mi spuna ceva de dulce ... sa las baiatul in pace. Momentan el ii face baie in fiecare seara si cica e f bine acolo ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Trebuie sa intru si eu asa pe fuga sa va multumesc din suflet pt urarile voaste
Xela ai dreptate .. of prin ce am mai trecut anul trecut pe vremea asta ... si cat am mai plans azi in amintirea anului trecut .. si parca a fost ca un facut a nins in aceeasi si asa cu a nins si anul trecut ... muuulte emotii, multe amintiri, multe clipe grele, multe si mai frumoase.. Ce sa mai a fost un an greeeeu ...

Va pup, inca o data va multumesc din suflet ca ati rememorat odata cu mine ziua asta

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

imi amintesc si eu de gerul de anul trecut... mama venita din Grecia cu hainute mai subtirele... nici acum nu pot s-o conving sa vina pe la mine pe motiv ca la mine e frig... troiene mari... si frig de minus 20... frumos si feeric pana la urma pentru ca pe gerul ala a venit barza pe la noi...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

La mine a inceput si C de dimineata cu nasul si tuse la fel ca sora-sa ... ieeei, gradinita rules .
Sper sa fie OK weekendul viitor de ziua lui ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ale3csa....ce inseamna chestia aia la putzulica lui?

io am inceput ...marea decalotare...eu nu stiu frate, cum se trage..poate pana la 40 de ani reusesc si eu....si sper sa faca minuni crema ca m-a speriat cum a povestit tomaca...chiar daca ei uita....parca nu suport sa-l fac sa sufere...offf( jiji mare zicea sa incerc crema la el intai..sa vada daca fac bine :)) )

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Da, greu. Din acest motiv am ales sa merg totusi si la doctor. Ca daca nu fac ce trebuie?

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
... pana la urma a iesit si de o petrecere cu care nu-mi place sa ma laud... dupa indelungi parlamentari cine, unde, cand... am stabilit cu nasha copkilului s-o facem la servici (unde ne sunt toti pretenii, plus seful mare care e nashul)... si am facut invitatiile unui cerc mai restrans de oameni si respectivii s-au cheltuit, cumparat cadouri voluminoaaaaaseeeee (masinute, trenulete, camionete) si cum la acea ora de vineri seara te astepti ca toata lumea s-o sterpreleasca acasa, eh... era toata lumea acolo si n-am avut cum sa le zic doar celor cu cadourile (desi le-am zis frate sa nu se deranjeze pentru ca e o miscare gen last minut call) si i-am chemat pe toti la o cupa de sampanie si o gura de tort (care a fost mare si frumos si a mai ramas)... si uite asa se fasai party-ul nostru select... raman datoare cu o invitatie la restaurant, ca mi-a crapat obrazul de rushine... si data viitoare sa-mi fie de invatatura sa nu ma mai duc peste oameni cu zilele mele de nastere... m-am simtit aiurea ca i-am pus la cheltuiala mare, fara ca eu sa fi organizat ceva kalumea in schimb si degeaba le zici sa nu se deranjeze cu cadourile ca nu tine figura... Mea culpa!

Ei, dar pana la urma nu-i schimb pe schimb. Au vrut sa fie alaturi de Kay ca le e drag de el. Poate ca daca n-ar fi participat iar fi deranjat si nu diversificarea bucatelor.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput