Pufi de 2010 (207) LMA George!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza haideti la cafea

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata... o cafelutza?

Lucia...mutumesc pt aprecieri!
Danasor...sarumana, mami...am cu vreo 10 ani mai mult decat zici tu acolo...(dadea cu rest altfel, ca are diana aproape 16..)...da' mi-a placut. Anastasia mica, sa-i treaca mucishorii mai repede!
Bea...sa-ti ajute DD sa fie cum iti dorest, si bafta Ivanelului azi, la vaccin.
Simply...vazut poze de printesica Ariana....superba fetita ai, ca si mamica ei de altfel...Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucure mereu!
Miremia...felicitari pentru papica Marei!!!..Un iaurt intreg...wow!

Trimit, ca iar ma intind...revin!
O saptamana frumoasa sa aveti!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Sarumana de cafea, Ale1212xa!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

nu prea sunt eu cu orele astea...dar n-am somn...

am tot citit..n-am raspuns si am uitat totul...

dar m-am delectat cu fetele noastre blonde
xela...parca bruneta te prinde mai bine...nici blonda nu-i rau....dar te schimba 100%

sorina wooooow....banuiesc ca esti fluierata de mascului( asta e de bine...inseamna ...valabilitate)

bea...nu stiu daca in realitate e la fel....dar ef frumu culoarea noua....chiar te prinde...londa, blonda...nu te vad...nu stiu daca ti s-ar potrivi....

si daca e ora adevarului...si je am fost blonda ....si nu numai...ce chin...decolorari..par ars..dar nu m-am lasat deloc...mi-a stat bine ca era vara..bronzata..machiata..dupa care eram ca o lesinata...vb ruxitei tre sa ai constructia necesara sa fii blonda...

trimit asta ca era scris de aseara...se trezise jiji intre timp si asa a ramas

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
sorina wooooow....banuiesc ca esti fluierata de mascului( asta e de bine...inseamna ...valabilitate)

Nu ma fluiera, maica...ca iris n-a invatzat (inca)...iar eu pe strada...e grele..ca poza aia e de prin octombrie, noiembrie, cred...si aia a fost cam ultima iesire...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
[si daca e ora adevarului...si je am fost blonda ....si nu numai...ce chin...decolorari..par ars..dar nu m-am lasat deloc...mi-a stat bine ca era vara..bronzata..machiata..dupa care eram ca o lesinata...vb ruxitei tre sa ai constructia necesara sa fii blonda...

Poze, ceva?..sa vada si ochiul nostru gazela siecsoasa si blonda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata doamnele!

de cafeu!

la multi ani yannis!

imi pare rau ca sunt pufi bolnavi sper ca e totul in regula si si-au mai revenit!

vazut blonde siecsi xela,sorina,bea(care nu e blonda dar frumoasa)

teo domnul de craiova elegant impecabil si frumusel

ariana finut delicata exact ca frumosul personaj (tortul)belle parca se numeste..poti pune video si pe youtube....pe privat si dai link

cristi de xela cu oalele.....exact asa face si raulica....daca nu sta si pune capace i mai mici si mai mari..toate le scoate in bucatarie

dragos jucausul si frumosul

ivanelu falos ca banatanu cu tricicleta

kiti cu ochii frumosi tare-i dragalas

ce pufi frumosi avem

nu mai stiu...tre sa mai citesc din urma.....a bea m-am uitat si eu la tb pe youtube ...sotul ma indeamna ca hai fa si tu ...trebe si la mine....poate ma apuc daca zici ca te simti deja mai bine.......si la mine e vb de psihic in primul rand

gata ma duc sa beau cafeaua si sa mai citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

xela, de aia nu mi se pare reusita treaba. ca am pus trandafiriiculcati in frigider, si trebuia in picioare..nu mi-a iesit crema ganache.......nu stiu de ce, nu am idee....am ars un blat si din astea.....................dar a avut succes azi si am papat si eu ditamai felia..............a fost buna la gust.........

Forever in love...with my baby...

Ce n-a iesit la crema ganache ca d-aia vreau si eu sa fac ptr tortul lui C. Blaturile le-ai insiropat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Neata'

Ale1212xa si Sorina de cafea

La multi ani George Oliver, sa ai o viata fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Si inca una si ma duc ca sunt fraaantaaaaaaaaa!!!
De spital inca nu am scapat .. luna asta cel tarziu luna viitoare ne operam la putzica .. avem hipospadias .. asa ne-am nascut dar scapam repede .. 3-4 zile si gataaaa ... nici numai vrem sa stim de spitale

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

of,of, sa treceti cat mai usor peste toate, si sa nu mai aveti nevoie niciodata de spital
pupam luptatorul de un anisor

Mergi la inceput