Viata in Germania - cap.66

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

eu, anul trecut. e ok, ca si la alte companii, nu sunt diferente. acuma nu stiu ce aspecte te intereseaza.

La multi ani doamnelor! sanatate sa aveti si vise implinite!

cat a costat, de ex.? La lufthansa scrie clar ca pt frati se plateste taxa numai o data, la Tarom mi-a zis ca 80€/copil, da' am uitat sa intreb daca platesc de 2 ori pt 2 frati. Ma rog, pot sa mai sun o data, n-am apucat inca. Nu am cu ce sa compar, la noi ar fi prima data, nua m cums a compar cu alte companii, de aia intreb. Copiii au fost multumiti asa in general, au avut grija de ei? Sau i-au pus in scaun si i-au luat peste 2 ore la aterizare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinatache

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

eu, anul trecut. e ok, ca si la alte companii, nu sunt diferente. acuma nu stiu ce aspecte te intereseaza.

La multi ani doamnelor! sanatate sa aveti si vise implinite!

cat a costat, de ex.? La lufthansa scrie clar ca pt frati se plateste taxa numai o data, la Tarom mi-a zis ca 80€/copil, da' am uitat sa intreb daca platesc de 2 ori pt 2 frati. Ma rog, pot sa mai sun o data, n-am apucat inca. Nu am cu ce sa compar, la noi ar fi prima data, nua m cums a compar cu alte companii, de aia intreb. Copiii au fost multumiti asa in general, au avut grija de ei? Sau i-au pus in scaun si i-au luat peste 2 ore la aterizare?

cristina

taxa de insotitor e aceasi la fiecare companie. sincer, nu-mi amintesc cat a fost. biletul a fost luat in scurt, adika cu 4 zile inainte de zbor, deci a fost undeva pe la 250 euro pre copil. copii sunt preluati de la tine, de catre un angajat al taromului, si dusi la imbarcare. sunt imbarcati cu prioritate, adika primii. urcati in avion si predati la insotitorii de zbor. iar in avion se ocupa de ei.

ai mei au fost mereu multumiti, ei adora sa zboare
prima data e mai stresant ptr tine, apoi te obisnuiesti.
poti cauta si la alte zboruri, lufthansa sau ce mai zboara in Romania, ca sa vezi preturile.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

tinatache, inca ceva important. daca copii nu au cetatenie nemteasca, atunci musai obligat sa faci o procura TU si SOTUL si sa va dati acordul ca ai vostrii copii sa calatoreasca.....politia romana de frontiera ii poate opri de la imbarcare. si crede-ma, nu-ti trebuie o astfel de surpriza.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

kariguld,multumesc de raspuns. Pana sa aiba cetatenie a fost sotul cu ei si i-am facut de fiecare data procura cu apostila, acuma au pasapoarte nemtesti si sper sa nu fie probleme. De fapt nu au de ce sa fie. Poate le fac o procura simpla la noter, sa fie, ca nu e mare scofala. Ma mai gandesc, sa vad ce zice si compania cand iau biletele.

Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina, eu cind am intrebat acum 2 ani la Tarom mi-au spus ca trebuie sa le fac lor procura, ca Bianca sa poata calatori cu ei. In final, cu procura si ce taxe mai erau de platit, eu am ajuns la acelasi pret cu care am zburat eu in seara asta cu ea si am revenit a doua zi dimineata. Dar macar n-am mai stat cu teama, ajunge...nu ajunge...se prabuseste avionul...(era exact dupa ce cazuse avionul ala in Brazilia parca)...
Intreaba la Tarom, daca cu ei vrei sa-i trimitzi.

Si Bianca ma bate la cap sa o las singura, dar mie imi e teama. Oricum, daca afli mai multe info, posteaza-le te rog si aici. Tu la vara vrei sa-i trimitzi singuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Va rog, am nevoie de ajutor- ma intereseaza sa aflu care este cel mai mare laborator de analize din Hamburg, recunoscut ca fiind cel mai mare din Europa. Aveti informatii despre el?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Fetelor, voi vorbiti aici de procura, insa nu mi-e clar care e situatia la voi? Ambii parinti sunt romani ? Cum ar fi in cazul meu (eu romanca, el neamt?)? tot mi-ar tb.procura?sau n-are de a face cu cetatenia?

Plec cu bebica in romania in mai...abia astept sa-l cunoasca si ai mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Panseluta, daca bb al tau are pasaport nemtesc, nu mai trebuie procura de la tata. Daca are numai acte romanesti, atunci itzi trebuie.

Poate stii tu sa o ajuti cu info pe Ioanacarmen?! si eu incerc sa deschid un capitol nou.

Mergi la inceput