Viata in Germania - cap.66

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

eu telefonez in Rom.cu www.12voip.com

Descarcati progr., incarcati 10eur pe cont si puteti telefona prin inet fie direct, fie phone-to-phone. Eu platesc 39 c taxa de convorbire plus 0,01 eur parca pe minut...

se merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasuc spune:

multumesc ceska777 si panseluta
i-am mai trimis un mesaj la proprietara. Poate-mi raspunde...
Daca nu, ma bag la un voip, vad ca sunt destul de ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

prefixele de pe http://www.billiger-telefonieren.de sau teltarif.de nu se pot folosi decat daca ai abonament la telekom.

Mergi la inceput

Andreia , sa inteleg atunci ca noi cu Alice n-avem nici o sansa cu numerele alea.
Fir-ar! Sper sa-mi raspunda proprietareasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nasuc

Andreia , sa inteleg atunci ca noi cu Alice n-avem nici o sansa cu numerele alea.
Fir-ar! Sper sa-mi raspunda proprietareasa....

Eu stiam ca poti ca si chirias sa aduci propria firma de telefonie daca le e lor tehnic posibil sa vina in zona. Sigur la unii iei tepe ca promit ca instaleaza imediat si dureaza saptamani. Noi am ales Telekom, am schimbat pe Alice si apoi am ajuns la Kabel BW unde aveam si cablul tv. La voi depinde probabil de cat veti sta in locuinta respectiva, daca merita schimbat operatorul si vrea proprietareasa. Trebuie avut grija: multa lume -mai ales cei care pot avea foloase din asta- iti ascunde anumite detalii tocmai in defavoarea ta, fiindca e mai comod sau mai avantajos financiar pentru ei. Asa ca mare grija, mai bine mai intrebi in stg, dr....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Mi-a raspuns proprietara! Binenteles ca a putut sa adauge optiunea Europa&mehr fara sa-i anuleze contractul. A asteptat probabil sa insist...

Va multumesc tare mult fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Nasuc,

ce ma bucur pentru voi! Mereu trebuie insistat, peste tot si oriunde mai ales unde primesti raspunsuri negative. Daca mai ai nelamuriri si intrebari suntem pe-aici.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor, stiti cumva un site unde se pun proiectele de constructii. De exemplu noi vrem sa ne facem sus mansarda si sa construim niste ziduri. Stiu ca exista asemenea site-uri dar nu ma pricep in germana. Sau stiti cumva Romani care se pricep la constructii, sunt seriosi si meseriasi buni? Am nevoie in curand de oameni. deci daca cunoasteti...va astept.

Mergi la inceput

Amonar, pe noi ne-a contactat recent o firma din Romania care intermediaza munca in Germania. Adica trimite oameni angajati de ei, pt diverse Dienstleistungen, intre care si constructii. Eu iti dau telefonul doamnei, mai departe te descurci. Alte detalii nu cunosc. Vezi PM.

Mergi la inceput

Amonar, nu inteleg insa ce doresri cu acest site, vrei sa dai anunt ca esti in cautare de oameni? adica Licitatie?

Mergi la inceput