Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(178

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bravo Violeta!
Bine ai venit bb Stefan!

Hai InaIoana!
Hai bb Gruia!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 36+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata!! eu si mamicile care se trezesc pentru alaptat

vreau sa bag si eu niste motate pt INAIOANA :

HAI BEBE GRUIA!!!
HAI INAIOANA!!!

sper sa fie totul bine cu ei, desi cred ca n-o sa intre sa ne spuna ce si cum...

am citit din urma si am ras de-am murit de peripetiile lui SIMO!
sa-ti fie de bine si sa ne pui si noua poze cu paru-ti

eu de ieri stau in pat, dormitez, somnolez, nu stiu ce am. Ma doare totul cand ma ridic sau ma intorc pe cate o parte, ba oasele, ba contractii, ba arsuri.
Abia astept sa treaca perioada asta si sa ma vad acasa cu bebe! Simt ca e cam gata, limita mea posibila e pe cale sa fie atinsa.
Plus ca stressul cine-ce-cand-cum al nasterii adauga un strop de "hai odata cu bebelu!" la starea mea. Deci l-as mai vrea doar doua saptamani sa stea.
Sa nu va bazati pe mine pt mijlocul lui februarie, decat pt galerie am vorbit cu Felix si i-am spus sa isi faca bagajul si sa se urneasca pe la inceputul lui februarie.

va pregatesc o cafeluta, si ma bag la loc in pat. Ce bate vantul in odiseea noastra! ca afara de altfel

poftiti la o cafeluta cu laptic
+

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 36s
AMR 21 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Neatza si de la mine...m am trezit cu noaptea in cap cred ca de emotii ieri am fost la maternitate pt monitorizare..si surpriza tensiunea e si mai mare...doctoru meu a zis ca daca tensiunea incepe sa si faca de cap in nici un caz nu imi da pastile imi face cezariana si seriozitatea cu care a inceput sa mi vb despre ceza m a speriat(aici cred ca ati auzit ca nu se prea fac cezariane)...am crezut ca se prabuseste ceru peste mine toate planurile mele despre nasterea naturala ...in apa s au scufundat...a zis ca se exclude nasterea in apa in cazul meu.....da eu pt aia eram pregatita psihic.
Sunt suparata ce sa mai....si dureri de capatana la greu...si mi zice dr sa iau paracetamol...ha ha ce gluma buna ...inainte de sarcina luam aulin sa mi treaca...si el vrea sa si faca efectu paracetamolu...pfff vise
si vestea buna pe final bebe e bn ms in burtica...si noi suntem aproape de finish

38 + Kevin Claudiu Daniel

AMR : 12 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna dimineata!! O cu lapte ptr toata lumea!!! Mic dejunul poate-l da altcineva ca mie nu-mi iese!

M-am distrat cu peripetiile lui Simo...ca de obicei...Abia astept sa vad tunsoarea...Si eu m-am tuns dar barbate-meu zice ca nu se vede deloc asa ca...daca nu vede el, in poze nici atat.

Si eu nasc la mijloc de februarie, doar ca nu vreau pe 14 in nici un caz...blehhh, eu urasc chestiile astea americane preluate cu mare interes de romani. Asa ca in orice zi sa fie numai pe 14 nu. Ieri am aflat ca mai am o prietena cu bebe in burtica, 4 luni, si tot la dr mea.
De dureri nu mai vb ca m-am plictisit eu de ele, d-apoi altcineva...parca-s o baba...vai, vai, vai toata ziua, la fiecare miscare...
Mda, voiam sa va mai intreb ceva: La noi aici e un obicei in maternitate sa dai prosop si sapun si ban la cele doua asistente care te spala si ingrijesc dupa (moase)...la voi exista asa ceva?
Daca intra MVB poate-mi spune daca a tinut obiceiul asta.
De azi imi incep bagajelul...pana la inceputul lui feb il termin eu...
Ziki, sper ca ti-a iesit tortul, sa-mi spui...Si tie Danina...
Eu as manca zilnic Rulada Tiramisu, de la cofetarie...e asa buna!!! noroc ca nu ma dau banii afara din casa si mananc cam una pe saptamana ca altfel m-ar da glicemia pe dinafara...Si ieri, la Protv, idiotii aia mi-arata nu's ce targ de dulciuri de la voi, cu halvita de casa, ciocolata de casa, prajituri de casa, etc de-mi venea sa-mi bag limba-n televizor...Astia nu se gandesc ca mai sunt si femei gravide care se uita??/ Daca eram in Buc in doi timpi si trei miscari eram acolo...asa, am dat pe alt post!!

Bun...cam atat acum..ma duc sa-mi pap cerealele...

HAI, PPISIC!!!
HAI, ROXANA!!!
HAI, ANDRI!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 35s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Neata!
Monicuta,numa de casa nu-s alea.Asa am facut la targu de craciun,unde ziceau ca au dulciuri de casa.Mi-am luat de toate de acolo si cand am gustat...numa de casa nu erau.Deci calma fata,ca nu-s de casa.Mai castigata esti daca bagi niste clatite facute de tine.
Mai vroiam sa zic ceva,da am uitat complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

http://qik.com/video/31042442 filmulet cu motaneii, fresh fresh

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata si multumesc de raspunsuri.
Mirela-eu nu pot vedea filmuletul.:(
Monika-am auzit si eu de obiceiul acesta la moase insa eu am sa le dau bani...nu ma vad umbland cu prosoape si sapunuri dupa mine.

Andreea 37+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

deea tre sa mearga ca e public filmuletul

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna dimineata fetelor! Am fost ieri la medic si s-au mai schimbat planurile. Zice ca bebe sta cam bine acolo si sa nu il grabim. Asa ca daca pana atunci nu ne face vreo surpriza, voi naste joi, 27.01. Vad ca tot am colega, pe PPSIC DPN la mine este 28.01, deci bebe nu vrea deloc sa ma lase sa il vad mai repede decat planificat :)

FELICITARILOR NOILOR MAMICI

Cred ca am ratat vreo 3 nasteri ieri cat am lipsit. Am umblat toata ziua, de la 10 dimineata pana la 8 seara. Acum stim sigur ca e ultimul nostru week-end singurei pentru foarte multa vreme, asa ca am profitat si am facut vizite, plimbari, etc.

Acum pot spune si eu oficial: AMR 4 ZILE PANA LA MAREA INTALNIREEE!!

39+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Mirela mi ai facut ziua mai frumoasa... minunati sunt motaneii tai nu mai pot de dragu lor cand ii vad cum dorm ei impreuna... super!!!

38 + Kevin Claudiu Daniel

AMR : 12 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput