Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(178
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
intrebam ca stiu pers din arad care au venit in Tm pt nastere. eu pana acum sunt hotarata pt athena (partic).
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 36!!! 
AMR: tot mai aproape 
shubulina spune:
S-a rezolvat cu kk.Numa l-am mangaiat un pic cu supozitoru si a inceput de nu se mai oprea.![]()
Mirelus,ceva nu-i in regula acolo la operatia ta.De ce nu mergi la dr care te-a operat?Si de ce iti scoate firele asa tarziu?La mine dupa 10 zile a scos.Imi pare rau ca nu ti-e bine deloc
Si eu zic ca nu e bine sa trezim copii la mancare,asta din experienta proprie.L-am trezit ca mi-a zis pediatra si apoi nu m-am mai inteles cu el o zi si-o noapte.S-a chirait intr-una si nici n-a mancat ca lumea.De azi doarme cate 4 ore si ceva dupa ce papa.De fapt de cand mananca mai mult doarme asa,eu una ma bucur,mai apuc si io 3-4 ore legate.
Oricum,imi trece orice oboseala,orice stare naspa cand ma uit la el si nu mi se pare greu deloc.Cred ca nu m-as supara nici daca m-ar trezi din ora-n ora.
Am uitat.Am vb cu Patricia,e bine,numa ca f ocupata.
Mayane spune:
vas
, la multi ani, sanatate, fericire, belsug, bebe sanatos si mancacios, si tot ce iti doresti.
_
simis:
"Care este riscul de imbolnavire cu listerioza al femeilor insarcinate?
Conform Centrului de Control si Prevenire a Bolilor din SUA, se estimeaza ca 2500 de persoane se imbolnavesc grav in fiecare an in Statele Unite iar dintre ele, 500 mor."
Daca populatia SUA este de 281 de milioane de oameni si doar 2500 se imbolnavesc pe an... Eu zic ca nu trebuie sa te panichezi. Nu stiu cate din noi s-au testat pt Listeria
Doamnele care nasc la jumatatea lunii - n-o uitati nici pe Madutza_bra... sau ati socotit-o?
alinushali, pe bebelusi si pe carmen_marieta le gasesti la licurici
In schimb n-am mai auzit nimic de mamicile ggsk sau Adhnana... si nici de burtica ce ar trebui sa fie deja mamica Ana_Maria_M...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
35+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_or A NASCUT VIO!Bebe Stefan, fratior de Alexandra s-a nascut azi la 13.20, are 3.200 kg si e bine si el si mamica lui! |
este vb despre violeta29, colega si cu noi la odiseea pepenasilor 2008.
nasteri usoare si bebelusi sanatosi si voiosi!
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Mayane spune:
Multumim, maitreyi

FELICITARI VIOLETA!!!

BUN VENIT BEBE STEFAN!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
35+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
missmj spune:
Ce fac fetili ? eu sunt ocupata ca am vizitatori, au plecat ai mei ,au ramas ai lui ! mai stam putin si ne apucam de baita !
alexa bine ca ati ajuns acasa,felicitari
simo nu ai ajuns acasa ? ce ti-ai facut la par?vrem poze
shubu felicitari pt kk , stiu cum e sa astepti cu sufletul la gura un kk!!!!
Multumesc pt sfaturi, nu o sa-l mai trezesc pe pitic , o sa ma bucur de mult somn !
felicitari violeta 

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
shubulina spune:
Mesaj de la Dangabriela:
Suntem ok,maine venim acasa!Suntem cei mai fericiti parinti cu cel mai frumos bebe!!

URAAAAAAAAAA!!!!!
missmj spune:
N-am mai deschis mess-ul ca am avut invitati...ieri nasii,azi parintii...
.scap eu de ei !!!
Felicitari dangabriela , sa vezi ce bine o sa fie cu andreiutz acasa !!!

Ma duc sa fac si eu o baita si ma bag la somn! pupici la toate !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
florintunde spune:

FELICITARI VIOLETA29!
BEBE STEFAN!MUULTA SANATATE!SA CRESTI MARE

SA VA UITATI LA FILMUL GROWN UPS!Cu ADAM SANDLER/SALMA HAYEK/ROB SCHNEIDER/CHRIS ROCK etc..pe net..cine nu a vazut.va recomand !
Atata am ras de juma m-am pisat pe mine

Intradevar am uitat-o pe Madutza bra..nu m-am uitat pe lista
Tunde
36
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian