Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(178

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hello gagici!
hai ca am murit de ras cu colegele voastre de salon...
Eu am fost norocoasa din punctul asta de vedere, am fost colega cu o fata normala cu care m-am si imprietenit si acu vorbim toata ziua la telefon

ZIKI, e semn bun cu lapticul, si la mine a fost la fel inainte de nastere cu cateva luni, iar in ultimele zile faceam balti...iar in a treia zi dupa nastere dadeam pe dinafara si scoteam cantitati serioase la pompa (si era deja lapte, nu mai era colostru!) cu toate prejudecatile legate de instalarea mai tarzie a lactatiei dupa cezariana! Bine, dr mi-a explicat ca cica astea nu au fundament real, am mai scris eu mai demult (eu insa o tin pe a mea, ca a contat faptul ca am intrat totusi in travaliu, deci organismul a fost totusi pregatit, a primit acolo niste semnale, nu a fost cezariana programata "la rece")

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MIRELUSH, uite ca nu stiam ca ceaiul ala contine si menta..m-am cam certat si eu cu toaleta cateva zile, ca in reclama aia stupida la tranzactiv, sa acu vad ca mi-am revenit...de la asta o fi fost, cine stie, acu s-o fi obisnuit organismul!

PPISIC, tare faza cu ajutorul acasa..trimite-o pe tanti aia si pe la noi!

DOLORESS, asa mult ma bucur pt tine! Imi amintesc zilele in care erai in spital si asteptam cu sufletul la gura o postare de la tine, sa stim ca esti bine si ca bebelina e inca la caldurica! Uite ca te-a ajutat DD si o sa ai o bebitza sanatoasa si la termen!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mirela;ZI CEVA DE BINE
tu cu peripetiile tale...daca bei ceai de musetel?si bea muulta apa..pup fata problemicioasa..sa te doara in fata e rau...da si in fata si in spate...off

Doloress;bine ar fi sa stam toate 5 pana la Valentine D..ZIKI/SHERBI/TU/EU/ALINUSHALI Sa scoatem cate un bebel mare si sanatos!

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mirela, mie cand mi se pare ca mi-e greu, ma gandesc la tine si-mi vine sa-mi dau doua palme. Pai tu ai responsabilitati la dublu si daca mai esti si bolnavioara, of, sa dea Dumnezeu sa-ti treaca toate ca sa te poti ocupa numai de bebei.
Azi a fost o zi horror, bebe n-a dormit 6 ore. Am si io o intrebare, oare sa-l scol pt. masa? Ca n-a mancat de 5 ore dar doarme numai de 2 si doarme dus. Oare sa-l scol cand n-a mancat de mult, chiar daca doarme de putin timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Buna fetelor,

Am venit si noi acasa de miercuri, insa abia acum pot spune ca incepem sa ne adaptam.
Theo este un mancacios, mie abia ieri mi-a venit lapticul care inca nu este suficient, dar perseveram si va fi.
MAtei se poarta f frumos cu fratiorul, il mangaie, il pupa, nu ii place sa il auda plangand. Plange cand il schimb si matei iese din camera si inchde usa sa nu-l auda. Ieri plangea Theo inainte de masa cand il schimbam si sotul i-a spus lui Matei ca plange ca vrea laptic. Matei i-a adus cana lui cu lapte sa bea.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 40+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Buna fetelor,

Am venit si noi acasa de miercuri, insa abia acum pot spune ca incepem sa ne adaptam.
Theo este un mancacios, mie abia ieri mi-a venit lapticul care inca nu este suficient, dar perseveram si va fi.
MAtei se poarta f frumos cu fratiorul, il mangaie, il pupa, nu ii place sa il auda plangand. Plange cand il schimb si matei iese din camera si inchde usa sa nu-l auda. Ieri plangea Theo inainte de masa cand il schimbam si sotul i-a spus lui Matei ca plange ca vrea laptic. Matei i-a adus cana lui cu lapte sa bea.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 40+ Theodor Andrei

ce scump MATEI al tau...dragul de El
bine ati venit acasa..sanatate muulta!

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

VAS LA MULTI ANI!!! Sanatate, fericire, nastere usoara si bb sanatos !
Azi am adus patutul acasa De sapt viitoare ma pun sa imi fac bagajul si sa ii spal hainutele la bb. Si acuma ne mai certam despre cum o sa il cheme pe bb.
Mai fetelor care vreti sa nasteti de 14...nu va agitati ca se sarbatoreste super 3 zile inainte si 3 zile dupa, va spun eu, care sunt nascuta asa. Eu la toti care imi zic ca e super sa fi nascut de Valentine le spun ca ii fix treaba lor (a indragostotilor) daca vor sa isi tina ziua odata cu mine!
Mirela un sa iti treaca durerile! Tu saraca sti ca ai parte si acuma de ele, si ai avut si in sarcina parte de edeme si alte dureri.
Azi noapte am dormit fff rau ca asa tare m-am umflat de am crezut ca imi crapa picioarele
Si la mine placenta e imbatrinita si a zis sa maninc mai multe proteine si sa iau vitamina C ca isi mai revine.
Tunde am facut aseara la 9 jumate tort Padurea Neagra si am mancat azi ca o sparta.
Va pupacesc pe toate!
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

VAS LA MULTI ANI MAMI!!!!

simis, unde nasti, in arad??

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: tot mai aproape

Mergi la inceput

Si sa va intreb ceva: daca cumva ai infectia Listeria, aia se vede la eco dc ceva nu e ok cu bb?
Cred ca is nebuna, imi vin toate gandurile alea negre...Mie nu mi-a zis nimeni sa fac analiza asta si nu am facut-o. Acuma citesc io pe net ca nu am ce lucra si vad ca sunt o gramada de alimente interzise in sarcina, dar eu mai mult din alea am mancat. De exemplu : carnat de porc afumat, sunca de porc afumata, clisa din sare (astea toate facute de noi), oua umplute si pateu .Zice ca aste cam dau listeria . Ma umple panica.
35+

Mergi la inceput

Da, Yasmi, la matern in Arad. Tu?

Mergi la inceput