o recomandare?

o recomandare? | Autor: rosioara

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am nevoie de o recomandare a unei educatoare (Gradinita de stat) blande, calde, care nu foloseste pedepse, care nu vorbeste tare, care se apleaca la nivelul copilasului cand ii vorbeste, care impaca copiii cand plang, care ii mangaie, care in fine mi-ar permite sa o acomodez treptat pe fetita mea. Cand zic sa o acomodez treptat ma refer la faptul ca as vrea sa am posibilitatea sa o iau mai repede la inceput pana sa o las la program normal si tot asa.
Noi am avut un esec datorat unei educatoare dintr-o gradinita vezi doamne de protocol... Datorita acestui esec imi este foarte greu acum cu fetita. Nu imi permit gradi particulara, de aceea va rog daca se poate sa imi dati cateva recomandari la gradinitele de stat. In orice sector pana la urma, desi ideal ar fi in sectorul 2 sau 3.
Ah... am vrut sa mai spun ca poate fi vorba si de un educator...Insa nici nu stiu daca exista.

Va multumesc frumos.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Ce varsta are fetita, si in ce grupa ai vrea sa o inscrii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu am copiii la gradi 16 (sector 2 piata Iancului) si sunt multumita.
Pe cel mic la Marilena Branzan si pe cel mare la Cornelia Vasilescu. Sunt f. ok.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosioara spune:

Multumesc frumos.

Fetita mea are 4 ani si 4 luni iar in toamna va avea 5. va merge la grupa mare. Roli, educatoarea de la grupa mare este asa cum am descris-o eu? Tin foarte mult la blandete, la felul in care se raporteaza la copii si bineinteles la adaptarea treptata. Asta tine si de politica gradinitei. In unele gradinite nu iti da drumul de la poarta sa intri mai devreme de pranz de exemplu. Ce stii despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Da. E blanda, comunicativa, tanara si iubeste copiii. Este un pedagog bun si sunt multumita si de activitati. Fiu-meu se simte foarte bine la ea in grupa.
Nu stiu daca se intra inainte de pranz, pt ca eu ii am la program lung. Sunt si copii care pleaca dupa masa de pranz, dar daca nu vrei sa manance acolo, nu cred ca e o problema, dar nu stiu.
Iti recomand sa mergi la gradi sa vorbesti cu ea.
Ai PM cu detalii

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput