Fluturasi de martie-aprilie 2011 (129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

scrish vreau sa iti multumesc pt reteta de ieri
tanti care ma ajuta o stia
dar cu peste si crab
dar noi am facut pana la urma cu pieptt de pui sa ii pot da si antoniei
e minunataaaaaaaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

da cami, ai perfecta dreptate, cred ca ce vezi tu la scoala depaseste imaginatia eu nu stiu cum au reusit ai mei cu mine, imi aduc aminte prin clasa a 10-a, cand era "obligatoriu" sa fiu printre cei "cool" din liceu, cat misto se facea de mine ca nu fumam...si nici nu m-am apucat pana prin anul 3 de facultate fix dintr-o prostie...n am simtit niciodata nevoia sa ma imbat cot la cot cu colegii, sau sa fug de acasa, sau sa ii mint pe ai mei in lucruri importante...au reusit sa imi insufle o puetere si niste principii in baza carora refuzam ce nu mi se parea in neregula si raspundeam cu bun simt la mistouri. acum sa nu crezi ca eram usa de biserica, chiuleam si eu de rupeam, dar niciodata nu am fost un copil problema. m-au facut sa am incredere in mine si in judecata mea, si asta m-a facut ca in ziua de azi sa traiesc o viata foarte frumoasa in urma alegerilor pe care am fost in stare sa le fac.

cred ca e o arta meseria de parinte. si eu am lucruri de reprosat alor mei, de ex desi vorbeam despre orice si alergam la tata sa ma vaiet de probleme de amor ca nu ma baga nu stiu cine in seama, niciodata nu mi-au vorbit de metode contraceptive. educatia mea sexuala mi-a facut o revista bravo. sau ma stresau in ultimul hal cu punctualitatea, daca intarziam 10 minute fara sa le dau tlf aveam parte de scandal...acum rad si m gandesc ca sunt cel mai punctual om din lume :)))

sper sa reusesc si eu sa imi cresc copilul frumos, si am curaj pentru ca simt ca exemplul alor mei cu bine e un foarte bun start, eu mai am de brodat pe langa :)

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

cami ma bucur ca ti-a placut :) da, merge cu orice fel de carne, mie cel mai mult imi place cu fructe de mare dar iarna de obicei o fac cu pui si porc, fructele de mare imi amintesc prea mult de vara si cand ma uit cum viscoleste afara...imi vine sa fug la stefy in cipru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

scrish ai mare dreptate
si la mine asa au fost parintii
mi-au dat principii dar si libertate aproape totala
dar niciodata nu am fost copil problemaaaaaaaa
ciner stie cum vor fi bebicii nostrii
offffffffff
speram sa fim parinti si buni cand trebe si rai cand trebe
sa stim sa punem totul in balanta
e cam greu
vei vedea
ca ai dorinta de a alinta
si de a tine partea puiului tau mereu si in orice situatie chiar daca a gresit
dar cred ca tre sa ne autoeducam si noi pt meseria de parinte

daaaaaaaaaaaa
imi place f mult mancarea
desi eu o faceam dar fara carne
dar voi face data viitoare si cu fructe de marte
ca am la congelator]
sa vedem cum iese

la bucuresti ninge?la noi ploua
si e intunecat

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

da cami, ai perfecta dreptate, cred ca ce vezi tu la scoala depaseste imaginatia eu nu stiu cum au reusit ai mei cu mine, imi aduc aminte prin clasa a 10-a, cand era "obligatoriu" sa fiu printre cei "cool" din liceu, cat misto se facea de mine ca nu fumam...si nici nu m-am apucat pana prin anul 3 de facultate fix dintr-o prostie...n am simtit niciodata nevoia sa ma imbat cot la cot cu colegii, sau sa fug de acasa, sau sa ii mint pe ai mei in lucruri importante...au reusit sa imi insufle o puetere si niste principii in baza carora refuzam ce nu mi se parea in neregula si raspundeam cu bun simt la mistouri. acum sa nu crezi ca eram usa de biserica, chiuleam si eu de rupeam, dar niciodata nu am fost un copil problema. m-au facut sa am incredere in mine si in judecata mea, si asta m-a facut ca in ziua de azi sa traiesc o viata foarte frumoasa in urma alegerilor pe care am fost in stare sa le fac.

cred ca e o arta meseria de parinte. si eu am lucruri de reprosat alor mei, de ex desi vorbeam despre orice si alergam la tata sa ma vaiet de probleme de amor ca nu ma baga nu stiu cine in seama, niciodata nu mi-au vorbit de metode contraceptive. educatia mea sexuala mi-a facut o revista bravo. sau ma stresau in ultimul hal cu punctualitatea, daca intarziam 10 minute fara sa le dau tlf aveam parte de scandal...acum rad si m gandesc ca sunt cel mai punctual om din lume :)))

sper sa reusesc si eu sa imi cresc copilul frumos, si am curaj pentru ca simt ca exemplul alor mei cu bine e un foarte bun start, eu mai am de brodat pe langa :)

m-ai descris perfect. exact asta pot sa spun si eu depre mine. Doar ca eu -am apucat un pic mai devreme de fumat si tot dintr-o prostie.
Iar ce priveste revista Bravo, nu imi lipsea nici un numar.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 28+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

cami, ninge de rupe

ssbrya, inseamna ca suntem apropiate ca varsta, eu am 26 :) bravo a fost revista de baza a generatiei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

hello toate burticile

ce discutii interesante despre educatia copiilor, eu va spun sincer ca am impresia ca in ziua de azi copii nu mai sunt lafel ca cei din zilele noastre
si pe mine m-au tinut ai mei destul din scurt si cu principii de moralitate mi-au dat o educatie buna zic eu ;
eu insa am impresia ca in zilele noastre nu prea mai puti sa tii copilul din frau ,tentatiile sunt mult mai mari, ei vb de sex,droguri,fumat la varste la care noi inca ne jucam cu papusile
mie imi e teama ca nu voi sti sa gestionez situatia la mom potrivit vad insa ca voi sunteti destul de sigure pe voi..

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

aaa si bravo era si revista generatiei mele desi eu sunt mai baba

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna ziua si de la mine.
Madutza eu ma refeream la aparatori sau opritori sau nu stiu cum le zice pentru pat de copil mai mare, nu la patutul de bebe. Ca as vrea sa o pun pe Giulia in pat mai mare, dar ma tem ca se rostogoleste si cade din pat. Si voi mai demult ati povestit despre chestiile astea dar nu mai stiu pe la care capitol sa caut. Cred BB-Yasmi zicea ca are, dar nu stiu sigur. Am vazut ceva aseara pe net, se numesc aparatori pat Colours dar costa 230 Ron si mi se pare cam mult. Poate voi stiti ceva mai ieftin.
Roxy, te-au lamurit si fetele cu moasa, dar am vrut sa iti spun ca moasa iti face si control la col, deci isi baga si degetele cum ziceai tu. Poate nu toti medicii lasa pe mana moasei tot, dar la mine asa a fost. Medicul se tot invartea pe acolo prin sala de nasteri, cu o tigara electronica in gura si moasa a facut tot, pana in momentul in care a iesit copilul, cand a stat si el acolo, ca sa constate starea de sanatate a lui bebe, sa ii dea nota si plus sa taie cordonul. La mine nici nu a trebuit cusut pt epiziotomie, deci nici asta nu a facut. Si la asta e importanta moasa, sa ajute perineul sa se destinda bine daca se poate, in asa fel incat sa nu trebuiasca taiat.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Despre educatia copilului la varste mai marisoare, si eu am multe emotii. Eu cand imi zic rugaciunile seara, de fiecare data ma rog la DD sa ma invete sa imi cresc copiii cum trebuie, sa fac din ei oameni de bine. Pentru ca asa cum ziceti voi, si daca noi incercam tot ce putem acasa, cand ies din casa nu ii poti urmarii 24/24, si nu sti peste ce anturaj dau, si chiar daca sa zicem ulterior afli cu cine se distreaza pe afara, e greu sa ii faci sa schimbe apoi prietenii. Plus ca daca incerci sa le dai sfaturi, sau altele, iti reproseaza ca te bagi si nu ii lasi sa fie fericiti, sau cine stie ce mai cred ei in capurile lor de adolescenti. Pe mine fazele astea ma sperie. Dar mai avem pana atunci, si sa speram ca o sa fie bine, si DD sa ne dea noua intelepciune

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 27s+

Mergi la inceput