Fluturasi de martie-aprilie 2011 (129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

neatza fetelor!

am dormit si eu mai mult azi si cand m-am trezit si am vazut zapada afara m-au apucat pandaliile...vreau soare si 20 de grade!!!!!

stefy...mi-ai aprins "becul" de soacra de abia astept sa ii bag lui fimiu placa cu care am crescut si eu "casa asta nu e hotel!!!"

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy ce nasol de tine ca esti la munca. dar tu n-ai week-end liber/

S-a intamplat minunea mult asteptata35+

AMR 4 sapt!!!

nuuu..in week-end muncesc cel mai mult..de fapt munceam..ca li s-a facut mila astora de mine si mi-au scurtat programul...dar eu am liber in cursul saptamanii...m-am obisnuit,nu-i chiar atat de grav,cand toata lumea munceste eu am liber

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

neatza fetelor!

am dormit si eu mai mult azi si cand m-am trezit si am vazut zapada afara m-au apucat pandaliile...vreau soare si 20 de grade!!!!!

stefy...mi-ai aprins "becul" de soacra de abia astept sa ii bag lui fimiu placa cu care am crescut si eu "casa asta nu e hotel!!!"

lasa crisule...ca nu-i bai...cat mai multe,dar cu "protectie"..decat sa ii dea careva de cap si sa ti-l fure....doar tu esti no 1..nu???
eu cred ca voi fi o soacra tare "uracioasa"

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata burtici! Ca vad ca tot vb de moase, da si eu sunt de acord ca e ft imp moasa, despre doctorul meu stiu si paciente langa care a stat aproape tot travaliu. Depinde cum are timp. La o consultatie mi-a zis ca in noaptea dinainte facuse 6 cezariene, si avea in ziua aia de la 3 la 9 seara consultatii. Nu stiu cum rezista omul asta cu asa program, si intotdeauna cand te duci la el te intampina cu o voce blanda si un zambet larg. Dr asta chiar s-a nascut pt meseria asta, acuma sper sa ma ajute si pe mine.
Mi-ar fi placut sa fi fost soacra langa mine la nastere, ca e fosta moasa si o femeie care te linisteste, daca ar fi si barbatelul asa . Si pe mami o iubesc, dar ea e o fire asa agitata.

Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S

Mergi la inceput

vai stefy ce departe te-ai gandit acum imi fac probleme de cum o sa i fac educatia sexuala :)) una nu o sa ii scape tare curioasa sunt cum o sa fiu ca soacra, ori foarte de treaba ori a naibii rau...cred ca mi s-ar urca parul in cap la cel mai mic semn ca a dat peste vreo fata care sa nu-l iubeasca cu adevarat, sau care sa nu-l respecte... dar pana acolo mai e asa mult...tu cand mai vii in tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

vai stefy ce departe te-ai gandit acum imi fac probleme de cum o sa i fac educatia sexuala :)) una nu o sa ii scape tare curioasa sunt cum o sa fiu ca soacra, ori foarte de treaba ori a naibii rau...cred ca mi s-ar urca parul in cap la cel mai mic semn ca a dat peste vreo fata care sa nu-l iubeasca cu adevarat, sau care sa nu-l respecte... dar pana acolo mai e asa mult...tu cand mai vii in tara?

ce dulce esti cris!

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Madutza, Roxy, Lavi dati-le pace la toate caprele care isi exprima parerile lor toante ! Si eu am patit in decembrie asta. O ajutam pe mama la magazin, clienti multi etc,stat in picioare si muncit de la 9 la 8 seara. Tocmai avusesem niste cliente super sucite, si vine o cunostinta si imi zice "Ce faci balena?". Am ramas blocata. Eu sunt o fire mai calma si am raspuns simplu "Bine lucrez", dar mami o intrebat :"Da ce ii balena?". O colega mi-o zis ca mai avea un pic si-i dadea doua la tipa. Si mai ales ca nu pot sa zic ca eram umflata, doar burtica mare, la fata, maini,picioare chiar slabuta ca munceam mult.
Asa ca lumea e plina de prosti si complexati, sa nu fim si noi la fel de proaste sa-i bagam in seama chiar daca hormonii nu ne prea ajuta.

AMR 6S

Mergi la inceput

ailed, ma faci sa rosesc e adevarat, ma uit in jur si vad cum decurg multe relatii, si imi doresc enorm de mult pentru baiatul meu sa aiba acelasi noroc pe care l-am avut si eu in dragoste, sa gaseasca in viitor o fata cu care sa poata face o familie adevarata, pe care sa o iubeasca la nebunie si sa faca echipa cu ea in tot ce inseamna viata in 2...doamne in ce filosofii o dau si nici n am nascut inca

Mergi la inceput

pe toate fetele ! Ma duc la treburi!

AMR 6S

Mergi la inceput

felicitas, multi prosti mai sunt pe lume...cu atat mai mult cu cat cei (sau cele, de multe ori) sunt extrem de departe de a arata ca fetele de la victoria's secret

Mergi la inceput