PRIETENE FARA TITLU (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ce vrai tu, fata? Are niste desene fiica-ta...mai, mai. Purcelusii, fata din felicitare ca din "povestile maghiare" de la Minimax, desenul cu gradinita, pinguinii, capra cu trei iezi, ursuletii....foarte misto a desenat! Poti sa fii mandra de ea.
Vad ca sunt diferite, a ta tinde spre multimi, Diana mea mai mult focalizeaza pe un singur obiect/fiinta.

Imi pare rau de voi ca nu aveti opera la Arad. Asa oras mare, cum e posibil? Eu nu va povestesc de opera sau concerte simfonice asa, din snobism. Ci cu gandul ca poate-poate va indemn sa mergeti. Cel putin, anul trecut era jale la Filarmonica noastra, batea vantul. Acum, zici ca se da mancare gratis, asa se inghesuie lumea. Foarte bine. Dar la muzee, galerii de arta, niente. Mergeti, nu poate fi scump. La noi asa se bucura casiera si paznicii de la muzeu cand mai vine cineva....pacat, mi-e mila de ei uneori. Decat in mall sa belesc ochii la Zara sau mai stiu eu ce magazin de tzoale scumpe, mai bine niste bani dati undeva unde iti poti imbogati sufletul.
Si cu asta basta, ca destul v-am plictisit pe acilea.
Cand iti ies rezultatele? maine? Uite, si Genu trebuie sa-si faca analizele si nu e niciunde compensat, iar costul lor se ridica la peste 250 RON. Ok, am zis ca mai asteptam doua saptamani ca poate primesc fonduri, daca nu, le facem. Dar la tine e si mult mai scump si mult mai multe investigatii...of.
Bine ca ai gasit gratuit pentru Diana. Macar atat.
Revin.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID ti-am trimis poze si cu violonistii familiei.Cred ca sunt taman poze de prin China.
Mai chiar asa cu muzeele.Tin minte ca eu cu prietena-mea cand am bagat acum multi ani o tura la muzeul de arta d-aici ,se uitau aia ca la masini straine la noi Evident eram singurele cliente ... Chiar asa,ar trebui sa o sun sa mergem impreuna odata,ea cu fetele eu cu Diana.Ar fi mai placut asa cu gasca.Voi cand mergeti la muzee, in we? Sunt deschise si duminica oare?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Ingrid-desenele m-au lasat fara cuvinte,sunt superbe,pai mie imi e rusine sa i le pozez sa le expun,ca mai are mult pina sa se aproprie de cele 2 Diane..Legat de balet,abia sapt viitoare o pot poza ca merge cu tati si el slabut cu pozele,eu in zilele respective merg cu A la oxigen-am scris ca se recomanda "oxigenarea creierului" la cei cu intarzieri de vorbire si hiperactivi,asa ca neavand alte terapii in afara de ABA pe care o facem aproape zilnic,am zis sa incercam si asta.
Moni-superbe si desenele Dianei,nu stiu ce te plingi tu pt varsta ei e super, bafta cu fizioterapia.Chiar vroiam sa iti zic si eu de ce nu o duci la gradi dupa sedinta, ca la voi e si gratuita si e pacat, acolo invata si e ocupata altfel decat acasa-zic si eu,la ce vad la fii-mea careia i se misca un dinte si de 2 zile e stresata din cauza lui
Merg si eu la munca si de azi incep cura cu gratare si grepfruit, ca ieri am avut la servici event de valentine's asta si colegu'acasa mi-a luat flori si dulciuri,noroc ca eram satula si am sarit,dar sutn acolo si sper sa le mai dau din cand in cand la copiii.Nu vrei niste cioco

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
in primul rand, ca de multe altele nu mai am energie. Vor veni si vremuri mai linistite pentru mine, candva, nu ma indoiesc. Numai ca nu mai intrevad acel candva.
Moni sanatate. Stiu ca ai ingrijorari justificate, dar sper sa fii ok. Ufff, cred ca ma faci sa merg sa-mi verific cele N alunite pe care le am. Si am nu gluma, ca am tenul pe care-l am. Cum ma vede soarele vreun pic cum ma umplu de diverse. Ma bucur ca ai vazut-o pe Diana inotand.
Ingrid, snobism cu toate actiunile de imbogatire a sufletului? Nici nu m-as fi gandit la asta! Tot ce-mi doresc e sa cumpar si eu biletele cu cardul de pe net si sa pot ajunge fara griji la spectacole sau concerte. Dar nu stiu niciodata cand am timp, cand pot sa-mi programez ceva......Si daca nu iau bilete din timp e degeaba. Si la noi mai e si problema distantei. Da, nu reusesc si-mi pare rau. SI copiilor le-ar place tare mult anumite lucruri, stiu sigur.
Denisa, vad ca voi ati sarbatorit Valentine's day. Noi nu. Sper sa fie ok cu Alex. Tu ai inceput sa vezi progrese? Cu ski-ul si Razvi. Evident ca sotul meu a incercat sa-i initieze putin pe copii. De instructor nu avem bani. Visez s-o trimit pe Ana la anul inttr-o tabara de ski. Sa vedem. Cat despre Razvi si cooperare. El e ok, e ascultator si linistit. Evident ca n-au invatat sa skieze in cateva ore o singura zi (si de la Radu care e un pedagog "desavarsit" ), dar macar au pus skiurile in picioare.
Daniela, ceea ce descriai tu nu parea chiar o devastare de magazine si spargere de fonduri sa te pedepsesti prea rau! Sa inteleg ca nu-l mai operezi pe Rares? Sa ne mai spui ce si cum cu ei.
Gata.

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Abia acum am venit din oras, peste putin timp merg sa o aduc pe Diana de la gradinita.
Moni, cum sunt analizele, presupun ca ai rezultatul?
Muzeele sunt inchise doar luni, pentru curatenie si ce o mai fi. Du-te si ne povesteste cum a fost.
Denisa, multam de complimente (le iau eu in numele ei), am facut atatea poze ca sa vedeti cu ce se ocupa Diana....ca o mare parte din zi sta ori in picioare ori pe scaun la birou, cum ii vine mai bine si deseneaza. Daca asta ii place si simte ca ar vrea sa faca pe termen lung, eu o sustin. Chit ca se moare de foame cu pensula in mana azi...
Mi-am amintit acum, de camera hiperbarica spuneai tu, cate sedinte face copilul? si se observa imbunatatiri? dragalasul.
Bee, cum a fost pana la urma excursia? O iesire face bine mereu, mi-a luat ceva timp sa ma raliez la asta, eu nu-s prea plimbareata, sotul in schimb...
Daca ai vreo alunita ce e pe linia sutienului sau care te deranjeaza, mergi. Eu nu regret ca mi-am scos doua. Asa, de preventie. Anul urmator aveam sa aud de Moni si problemele ei...
Vai, cat e ceasul, fug la gradi.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Saluti si de la mine.
BRANDUSA pai tu chiar ai ten din ala de mare risc,asa ca baga pe lista si o vizita la dermatolog.Se pare ca pe langa tenul alb + multe alunite,riscul de melanom e crescut si pentru persoanele care au avut arsuri intamplatoare in copilarie si pentru cei ce stau intermitent la soare,adica exact cam ce face marea majoritate: tot anul nu-i prea vede soarele si pe urma 10-15 zile la soare toata ziua,undeva la mare ...
Cu copiii e super si macar ca i-ai instalat pe schiuri sa vada ce si cum.Deci vrei sa mergeti la spectacole? Te cred si eu ca le-ar placea copiilor.
INGRID pai cum sa iasa,jalnice desigur.N-a raspuns inca doctorita la telefon,dar parca vad ca iar tre sa las afara o doza-doua.Oricum nu se prea stie ce doza e indicata ca sa aiba efect.Chiar am depistat niste studii pe net pe tema asta si ca rezultate ... nicio diferenta intre o luna doza fff mare si un an doza mare.Sau intre un an doza mare sau doi ani doza mai mica.Aiuritor,nu? Dar totusi interferonul a fost singurul care s-au vazut rezultate,mai ales in stadiul asta.Asa ca ii dau inainte sontac sontac.
DENISA nu e chiar gratuita gradinita la noi,adica de fapt e gratuita,se plateste doar mancarea,dar cu si aia plus optionalele si rechizitele ajungi la cca 200 lei pe luna. Si pentru noi si aia-s o suma.O sa o ducem si dupa kineto,ca oricum pana cand ajunge (la 10) nu fac mare lucru doar mananca micul dejun si se joaca un pic,abia de la ora aia incepe actiunea - repetitii pentru serbare,activitati, engleza, sport ... ieri iar au avut teatrul de papusi in vizita.Iar Cei trei purcelusi.Ma cam enerveaza ca tot aceleasi piese le repeta.Da' daca vine caldura, iar or sa o cam ia la pas in excursii.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

INGRID hai ca am uitat: Diana a fost incantata de desenele Dianei tale,dar culmea,cel mai mult i-a placut ... vaza cu flori Si a fugit iute sa deseneze si ea una.A facut rapid vreo 5-6 variante,dar nu i-a placut niciuna - nici mie .Nici nu stiu pe unde-s aruncate,cred ca la gunoi.Dupa aia s-a dus si a adus Cartea Junglei si s-a apucat sa deseneze iar "dupa model" cica.In nici 5 minute a si terminat afacerea.Asa ca am pus in drop un desen cu elefanti si unul ci Mowgli+Baloo.Evident necolorate, ca n-are timp de frate-su'.Si ieri era ca intr-o casa de nebuni la noi tipete,fugareli,sarituri
Asa e cum zici,a mea deseneaza multe personaje si detalii (si f.rapid ca mine),in schimb Diana ta fix ca si Daria Deei se axeaza pe o chestie si o perfectioneaza.Cred ca tine si de temperament totusi.Ele-s mai calme,mai linistite pe cand a mea vitezomana si neastamparata ... Sincer m-am apucat si eu ieri sa desenez dupa model pe Mowgli+Baloo ,nu zic ca nu mi-au iesit destul de bine,dar n-am avut rabdare sa desenez mai mult decat moacele respectivilor.efectiv ma plictiseste si ma enerveaza sa desenez dupa model,linie dupa linie Nu-i genul meu si gata.Si se pare ca Diana imi seamana bine.Nu prea avem temperament de pictori - adica ceva gen calm,contempaltiv visator Sa nu uiti sa pui si desenul ala fain cu vioara.

Mergi la inceput

Moni, am pus desenul cu vioara.
http://s1222.photobucket.com/albums/dd500/Ingrid281/?action=view¤t=Picture229.jpg
Cam sifonata foaia ca s-a plimbat prin multe maini, plus ca Diana a adormit cu ea seara cand am fost la botez...ma astepta sa mi-o arate draguta de ea.
Regret nespus ca analizele sunt asa de proaste, cat ti-a iesit formula leucocitara? Mai adaptezi dozele, mai "uiti" una, insa e bine ca functioneaza interferonul. Tinem pumnii sa fie tot asa.
Ma uit acum la desenele cu Mowgli si Baloo.
Uf, iar am treaba, revin.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bee-lasa ca e bine ca au pus schiurile,poaote mai reusiti o iesire pina se duce iarna, dar pe linga voi nu sunt niste delusoare sa le mai pui schiurile?Ma bucur ca totusi au luat aer curat.Parerea mea din ce am vazut e ca primele 6h ore treb clar sa fie cu profesor, apoi e important sa exersezi tu cu ei.
Ingrid-am pus doar o parte din desene in drop,mai mult sunt colorate, ca sa vezi ce diferenta exista intre fete- e adevarat ca eu nu am stat deloc cu ea sa ii arat modele,carti,etc ca nu am timp mai deloc,poate in We la cabana dc tot nu avem pian si merge simbata la ski si nu cred ca ii car caiete de lucru, are carti acolo sa citeasca si ii voi da cateva inmultiri.
Moni-oricum e ieftin si 200lei gradi, asta nu e nici 100 de dolari, eu platesc pt A 760 si pt Emma 800 pe luna,asa ca sa ai idee,dc mai adaug terapia lui A care e tot pe atata si nu e acoperita momentan,speram din noiembrie, eu muncesc degeaba-nu vreau sa sune ca ma pling, dar ca sa ai idee. Noroc ca colegu are si el job si mai bun si ne descurcam.
Ana,Cristina, Mira-pe unde umblati?

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Aici a nins de cand m-am trezit, acum ploua sau burniteaza, fras stie ce e. N-am plecat la servici, s-a dus doar sotul, penru ca Diana e bolnava, un inceput de raceala si prefer s-o tin acasa de acum, din experienta vorbesc. Are nasul infundat, fornaie, fara febra si o doare gatul.
Denisa, la noi pe la 200 RON ajunge gradinita, cu tot cu "fondul grupei" si "fondul gradinitei" ca la Moni. Dar e mult mai bine fata de particulare, acum un an sora-mea dadea 200 euro la gradinita germana si s-a ales cu...imediat spun cu ce, daca ma enervez. Eu prefer s-o dau la stat si sa-i iau profesor acasa de limbi straine si tot nu ma costa ca la particulara.
Bine, regretul meu e ca nu exista un Montessori ca la voi, aici e alt sistem, cel german mai dur, plus ca e foarte scump. Nu-mi permit.
M-am uitat in drop cu Dia, a devenit curioasa ca o baba sa vada si la altii cum deseneaza , fiica-ta coloreaza frumos, alege bine culorile.
Ea a scris acolo? Scrie si de mana? Extraordinar cate stie deja!
Ai invatat-o tabla inmultirii? A mea rezolva probleme la matematica, dar usoare, de genul: Ion a cumparat 3 mere intr-o zi. In a doua zi cu 4 mai mult ca in prima. Cate mere a cumparat Ion in total?
Inca n-am trecut la inmultiri, mai avem pana acolo, strabatem incet cartea de matematica distractiva. Esential e ca prinde iute si ii place. Mai ales partea in care trebuie sa alcatuiasca ea probleme, acolo se pricepe mai bine.
Moni, desenele sunt super. Diana a laudat-o pe Diana ta, i-a placut Baloo. Nu o lasa sa arunce foile, alege din ele si pune in drop. Chiar si incercari, de ce nu?
Acum s-a pus fiica-mea sa deseneze baia. Poate se face totusi un arhitect, inginer? Hm? Sa iasa si banu' la pusculita?
Ieri a mai desenat ceva, 3 pasari, cand se mai aduna foi, le pun si pe acelea. Dragute pasarelele.
Revin mai incolo, am timp azi.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput