PRIETENE FARA TITLU (74)
Raspunsuri - Pagina 15
Denisam spune:
Good morning si un expresso
Ingrid- vazut poze f. faine de la munte, sunteti f, faine amindoua, plus desenele care sunt f.faine,noi mai avem de exersat acolo.
In drop nu am decat 2 filme si 2 poze de la ski,is cam miscate ca trebuia sa ma tin dupa ea si sa fiu atenta si la pcioarele mele cat de cat si mai erau si copiii pe snowboard-placile alea ma termina uneori psihic.
Moni-cum esti, analize bune,copiii ok? In tara de venit deocamdata doar Emma- e mama unor prieteni care se pare ca vine in vara si o trimit pe d-ra cu ea cred,inapoi mai vedem ce si cum, mai e ceva timp.
Revin ca sunt busy peste tot,mai bagati stiri si voi si poze,va
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
Hello , hop si eu.La ora asta
ascult o poveste spusa de Diana care n-are somn.Povestea "Fram ursul polar".Poate va mai amintiti ca incepusem sa i-o citesc - varianta originala - dar i-am citit atunci doar primul capitol, ca incepuse sa se plictiseasca.Acum ma trezesc ca stie povestea bine,ba chiar cu multe amanunte uitate de mine
Invatatoarea cea noua,Simona, le-a povestit-o/citit-o (ca cica avea o foaie in fata) astazi! Posibil ca au vreo tema cu polul nord,fiindca ieri a desenat eschimosi,un iglu,un pinguin,morse,foci,ursi polari etc.
Ma duc la nani,mai scriu maine alte cele.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Bee spune:
Buna fetele.
Noi mai avem o singura zi de munte si plecam acasa. Abia asteptam. A fost greu si luuung si obositor. Pentru noi. Parte din trupa s-a distrat. Mai exact Ana si partial Razvi. Insa pentru noi si Tavi a fost greu si raaau. Tavi a fost bolnav si sacait din prima zi. E racit bocna, tuseste destul de rau si a facut si putina febra (38 cam toate zilele astea). Deci de vis. L-am tarat dupa noi, ca doar nu era sa ramanem toti in cabana. SI daca ramaneam in cabana cu el, ar fi fost si mai rau ca se plictisea. Asa, pus in masina, dus la o partie, mai o sanie, mai oameni, copii, plimbat in spate, a mai fost cum a fost. Ce-au inteles ai mei din Pelesh vazut numai pe exterior+ parcul? Ana: mi-au placut broastele testoase cu carapacea sclipicioasa (vindea un nene broaste, pinguini si lebede crosetate!!!!) si papusile (de vanzare la suveniruri). Razvi: raul si cascada. Ambii au mai amintit de o statuie leu.
Asa-mi trebuie, nu? Dar o sa le priasca aerul, nu?
Moni, tu ziceai de Diana ca nu se vede sa fi facut diferenta marea anul asta. La ai mei se vede clar! E incomparabil mai bine decat sezonul trecut! La toti si in special la baietzi. Ana era oricum destul de ok cu racelile si bolile (o cam ratau).
Skiuri? I-am pus pe skiuri pe cei doi mai mari. Ana ar invata din cate o vad. Razvi, nu stiu de ce inca nu. Ciudat. Om mai vedea. 
Denisam spune:
Hello,
Cris si Ingrid-pe unde umblati.
Bee-f. bine ca ati luat aer curat si ca la cei mari le-a priit,oricum sunt de acord cu tine ca sa stai cu Tavi in cabana nu ar fi fost o idee buna si nu cred ca aerul curat sa nu il ajute.
Cum l-ai pus pe Razvi pe skiuri-din ce am vazut eu si aflat de la parinti-baietii sub 4,5 ani mai bine ii initiezi tu, adica ii pui intre picioare sau folosesti ham-pe cand fetele sunt capabile sa stea si sa urmareasca profesorul f. ok la aceasi varsta-la noi e verificat-eu de aceea nu l-am pus pe A la prof, poate la anul, o sa il pun putin luna asta cu mine, sa vedem ce iese-pe cand cu E e alta poveste, sigur Ana ar fi ok-vezi ca am psu in drop film www.dropshots.com/maryd si poti sa vezi diferenta de anul trecut-parca era pe adresa cu andreeam.
Moni-esti bine, sper ca te simti ok si cum e Dia cu fizioterapia?
Ma bag la munci si la un ceai ca cam stranut,am scapat de laringita.
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
Saluti,haideti la o cafea!
INGRID superbe peisajele
iar Diana cu peruca aia rosie e mortala.S-a distrat si Diana mea de ea si iar a insistat sa iti spun sa pui mai multe poze cu Diana
Stiu ca mi-ai zis de sauna artificiala , ramasesem ca va merge cu frate-meu, dar si asta e mereu super ocupat sau plecat teleleu
Chestia e ca nu ma pot plange,Diana a fost mereu f. rezistenta la infectii virale,adica a racit foarte rar gen cu manifestari gen muci si tuse.Cel mai probabil la ea e tot bacteriana treaba la rosul ala in gat si asta nu stiu daca poate fi influentata de salina sau mersul la mare ... Pe langa faptul ca avea mereu febra mare care nu scadea,nici nu s-a contaminat nimeni de la ea - nici Tudor,nici noi ... iar infectiile virale-s mult mai usor de luat.De exemplu prmavara trecuta a fost ea cu ceva ce semana a bronsita cu muci+tuse si atunci a luat si Tudor de la ea,de s-a manifestat cam ca o bronsiolita la el.Aia sigur era virala - dar atunci n-au facut defel febra niciunul.
DENISA macar dupa ea de-ai veni ,asa poate ne-am putea intalni.
DANIELA super asa daca se poate face si in Constanta si cu asigurarea aia privata.Ce fain ca va plimbati pe malul marii
De bicicleta si eu sunt curioasa cum se va descurca daca ii dau rotile jos.Tudor a fost la fel de mamos zilele,astea,tot cam agatat de mine a fost.Acum e la mami,a zis ca il culca diseara la ei sa vada cum reactioneaza.Cu ce se mai joaca ai tai?
BRANDUSA ma gandeam eu ca va fi cam nasol in asa formatie.Si cu Tavi racit si cu febra dupa voi
Na, macar ati luat o gura de aer curat.Mortala faza cu Pelesul ![]()
![]()
CRISTINA,ANAMARIA nu ati terminat cu examenele?
Na si acum sa va mai zic de noi.De mine nu mai bag detalii ca e prea mult de scris,pe cine intere, am scris la subiectul cu alunitele.
Cu Diana: saptamana asta nu putea profesorul decat de la ora 14,asa ca intr-o zi am scos-o la amiaza de la gradi si s-a dus mami cu ea.Dar fras
ca n-a vrut sa stea, a inceput sa planga cand a auzit ca nu va veni si o fetita,care fusese data trecuta - o adusese bunicul cu el,ca el facea fizioterapie.I-am zis eu profesorului ca ea daca nu doarme la amiaza e mai problematica
Deci a ramas pe saptamana viitoare cand poate dupa ora 16.Dar intre timp,am fost azi-dimineata cu ea la un centru de fizioterapie pentru copii si a consultat-o o doctorita de-acolo.Va incepe de luni acolo,luni si vineri dimineata de la 8,30 ,deci va lipsi de la gradi zilele respective,ca altfel nu avem cum ... Mai puteau sa o cheme de la ora 14 si nu aveau toate procedurile una dupa alta,trebuia asteptat vreo ora,complicat.Va face fizioterapie,masaj si ceva procedura cu ioni de calciu? Asa ceva.Doctorita a zis de pieptul infundat ca cel mai probabil e mostenit ,ca e accentuat acum si de pozitia spatelui,dar cu timpul nu se mai vedea ,asta dupa ce mai pune ceva carne pe ea.La spate are si scolioza si usoara cifoza.S-a uitat si cum merge,a zis ca parca pare si piciorul usor plat.Mi-a zis ca e super ok inotul,dar sa nu inoate stil fluture (nu e cazul
) sau crawl (cum au inceput sa invete la cursul de inot)! Doar bras sau cel mai bine pe spate.Deci e super ok ca am invatat-o eu bras si asa se descurca deja
Chiar si pe spate s-a apucat ea singura sa inoate,sa faca pluta etc. Aici e gratuit,dar trebuie sa ii fac un dosar ca sa o accepte, va trebui sa merg cu ea si la ortopedie si la neuropsihiatrie (ca tot voiam,acum am motiv
) ,asta fiindca va trebui sa faca fizioterapie pe termen lung.Aici se ocupa individual de fiecare copil,e super.Doar ca in general sunt primiti doar copii cu probleme neuro-locomotorii sau sociale.
Maine si poimaine iar avem zile de mers la inot 
Da' sa va zic de-aseara.La ora 21,30 eram programata la dermatologie si afara o ceata deasa sa o tai cu cutitul ,da' io m-am incapatanat sa merg singura cu masina.Nu va zic ca nu vedeam la doi m ,nici banda pe care sa merg n-o vedeam ca lumea,ma mir ca nu m-am catarat pe trotuare
Si m-am intors abia pe la ora 23, tot orbecaind
,ba nu mai mergeau nici semafoarele la ora aia sa mai am un punct de reper,ceva
,ce mai,cosmar curat. Na daca m-am aventurat in asa peisaj fantomatic si mai chioara cum is,pot merge pe orice vreme de-acum ...
Mai voiam sa zic una alta,da' nu mai stiu ce.Da' revin eu.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
Buna dimineata! Na acum ca am aparut io ati disparut voi
Doar e we ...
Io la o cafea ca m-am trezit dupa 10
,se vede ca Tudor a dormit la ai mei.Si Diana tot dupa 10 s-a trezit,ca ieri n-a vrut cu niciun chip sa se culce la amiaza si nici mai devreme seara,desi era rupta de oboseala.Mai nou asa face,doar la gradi doarme la timp la amiaza.
Tudor e ok, s-a trezit ca de obicei noaptea si la ai mei,iar ziua tot neastamparat si tot calare pe mami,asa ca nu a mai prea putut face nici ea mai nimic,cand nu era tati in zona.
Tudor continua sa manance foarte bine
.Mai scoate si cate un cuvant nou,de exemplu acum s-a smecherit si nu cere doar CATA (ciocolata) ci si UC (SUC).Deja si la mami stie cam pe unde are asa ceva si merge si cere si chiar insista baiatu'
Da' ce m-am distrat zilele trecute de el ! Stiti ca mai demult cand tot construia Diana castelele ei din cuburi i le tot fotografiam si a ramas cu obisnuinta asta,ca de cate ori construieste ceva mai deosebit imi cere sa ii fac poza.Na si prichindel a memorat si faza asta
.Intr-o zi i-am scos un puzzle din cuburi de-al Dianei si i-am facut din cele 12 cuburi mari un turn mai inalt decat el.A fost asa de incantat,ca s-a dus rapid langa el,si mi-a facut semn cu mana spre birou unde tin aparatul foto si mi-a zis : "ATA POZA !" Adica sa ii fac poza cu turnuletul
A doua zi cand a cladit iar el un turnulet (nu asa de inalt) ,iar mi-a cerut sa ii fac poze
.
Aseara am vrut sa ii citesc Dianei Iliada ,ca au scos astia Iliada,Odiseea,Eneida ... si mai urmeaza in aceeasi serie cateva cu legende/mitologie.Foarte faina editie,cu poze multe si faine.Dar am avut cui? Ca ea s-a uitat pe poze si nu ii plac si ca nu ii vor placea nici cand o sa fie mare - asa mi-a declarat
Pai da ,ca doar is poze cu lupte
Sper sa o conving cand n-o fi asa nedormita si cu fitze,daca nu ,sigur ii vor placea lui Tudor.In cel mai rau caz,macar pozele
Asa ca aseara i-am recitit Doamna si vagabondul,ca aia mi-a cerut-o.Nu stiu ce parere aveti voi de cartile astea din seria Disney,dar mie imi plac doar hartia,coperta si imaginile.Textul mi se pare tare fortat
,e ca un scenariu,de fapt e scenariul filmuletelor,tradus si eventual simplificat.Plus ca-s si modificate povestile originale la multe.Voua va plac? Eu prefer sa ii citesc aceeasi poveste din alta carte,asta la care mai avem dubluri.Atat ca ea apreciaza inca mai mult imaginile frumoase,asa ca ... asta e.
Mi-e o leneee ,dar lasa ca ma trezesc io la bazin mintenas.E soare afara,dar vant.Am citit ca se cam reintoarce iarna,sa vedem ...
miraklucker spune:
Dragelor, va salut scurt.
Eu sunt prinse cu multe !! Ne pregatim de party, alergeturi, pe ici pe colo, acum sa fac rapid si un dus pana nu apar copii la 2!!
.............dar revin.
Mai, nu stiu cum e la voi, dar aici chiar a venit primavara.
sunt vreo 12-13 gr afara!!!
monica70 spune:
Hello si de la mine,am intrat numai sa va bag niste filme/poze cu "marea" inotatoare
Azi a reusit sa parcurga singura de cateva ori chiar aproape jumatate de bazin in lungime,dar nu va zic cu ce gafaieli de la efort
In plus nu are pozitiile si miscarile prea corecte, e cam greu de colaborat cu ea ,ca se cam enerveaza daca o bati la cap ca nu e bine asa,ca trebuie altfel.E incantata numai daca o lauzi 
Azi a fost si o tipa cu alura de inotatoare de performanta
si ne-am tot benoclat la ea sa mai furam meserie,mai ales la inotul pe spate.Pe urma s-a oferit chiar ea sa ii vanda Dianei niste ponturi cu respiratia,cu inotul pe spate ajutata de pluta etc. Diana cam circumspecta,cred ca i se parea ca seamana tipa cu antrenoarea,Moni
.Dar a prins ideile si a mai incercat si singura pe urma sa exerseze ce i-a zis tipa.
Aici sunt filmuletele,is vreo 5:
http://www.dropshots.com/diatudor#date/2011-02-12/14:40:18
Na ma duc sa ma arunc in pat pana-s libera
: Tudor doarme la mami,pe Diana am "parcat-o" tot acolo,iar Ghita e la taica-su.
miraklucker spune:
Cateva poze de azi.
https://picasaweb.google.com/kluckermira/7FebSelineLa5Ani#5572886992766517650
o duminica placuta.!!!
monica70 spune:
Buna fetele !
MIRA chiar ca pare ca e primavara la voi! Superba Selin in rochia aia si taaare fericita! Si tortul arata beton
La noi sunt cam 4-5 grade ziua,dar noaptea coboara sub 0 grade.Si ieri erau niste vantoase de te luau pe sus
Noi acum plecam la inot.Duminica placuta la toata lumea!