Iepurasii la prima aniversare - Capitolul 100 !!!!
Raspunsuri - Pagina 16
alecsandra27 spune:
:) am vazut mai tarziu rasunsul vostru
Sofia a avut la nastere 3700 kg, 54 de cm si a luat 9, am nascut natural cu Suciu, desi sarcina a fost monitorizata de grigoriu corina.
suntem in perioada in care se agata de orice pt a se ridica si merge tinuta de colo colo...urla mereu daca nu ii indeplinesc doleantele si imi dau seama ca atunci cand vine tati sunt istovita :)) am noroc ca tati e ca nou cand vine acasa :)) numai in serile cand merg la sala si sunt plecata cate doua ore cred ca realizaeaz si el ce agitatie e in timpul zilei.
:)
alecsandra27 spune:
fetelor am vazut intrebarea cu biscuitii...
la noi in familie se merge pe cat mai mult "traditional", asa ca noi ii dam biscuiti cumparati din comerti vrac...am rugat pe o tanti de la magazin sa imi arate eticheta si ii dau biscuiti populari fie cu lapte fie o las sa ii roada :)) sincer ma sperii cand citesc etichetele de la dulciuri si aia bio chir n-au nici un gust dupa parerea mea...
sofiuta mea are doi dinti jos si doi sus, dar nu cei de pe mijloc ci cei din lateral si arata putin ca o vampiroaica.
andra_s spune:
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei/1AnSi1Luna#5566449474481582674 - am pus poze de la aniversare
Annya sa fii f atenta la ingredientele biscuitilor in alegerea ta, am auzit la TV ca cei mai multi, chiar si unii care sunt speciali pt bebelusi, contin metabisulfit de sodiu, un E foarte "pacatos", eu acum ii dau lui Ianis biscuiti Leibnitz, si i-am mai dat Petit Beurre de la Croco, dar de la astia a facut o alergie si am zis pas
Alecsandra bun venit in gasca !
Ami f fain site-ul pus de tine
Am vazut ca a reinceput campania "Meniul de azi" , eu am inceput sa ii dau 2 zile acceasi mancare, facand exceptie zilele cu galbenus si ficat. Dimineata am inceput sa ii dau lapte si produse lactate cu painica: unt, cascaval, branzica de casa cu smanatana, crema de branza (urda, telemea de vaca, unt si putina smantana cu putin marar), mozzarela, ricotta, in rest mananca fructe la desert sau ca si gustare intre mese
Azi la pranz a papat putin peste la cuptor cu legume si ciorbita de legume, acum 2 zile pilaf cu legume si carne de vita, inainte de asta ficat cu legume si sos de rosii si piure de cartofi, maine ii fac supa de pui cu taitei si galusti fierte in supa, apoi le iau si le fierb in sos de rosii cu carne de pui, mananca asta mic de crapa, o sa ii opresc si supa cu galusti pt poimaine
Seara mananca in continuare f bine gris/fidea/orez cu lapte, mamaliguta fiarta-n lapte cu branza si iaurt, smanatana, iaurt cu diferite chestii (biscuiti, cereale), budinci, crema fiarta de lapte, ou, vanilie si putin zahar
De pasat, noi nu mai pasam nimic de la 7 luni, am incercat sa vad daca mananca si nepasat si a fost ok, am inceput sa ii pasez cu furculita atunci, iar acum fac mancarea ca si pt noi si lui ii tai cu lingurita bucatele mai mici
oanaiacovita spune:
Dupa multe lupte duse cu mine, dupa mesaje incepute si sterse, dupa muultt zbucium interior, mi-am dat seama ca sunt dependenta de grupul acesta. Ma dureau mesajele in care intrebati de mine, iar eu ma luptam sa nu intru. Asa cum am spus fetelor ce m-au intrebat pe privat ce e cu mine, as fi vrut sa evit ca pe viitor sa imi fie aduse alte acuze, dar se pare ca va trebui sa traiesc cu teama asta si cu speranta ca nu vor mai aparea.
Ce m-a facut de fapt sa reflect mult, a fost un post peste care am dat intamplator - "nominalizarea" lui Stanucel la cei mai iubiti de pe forum. Am ramas uimita citind numele meu acolo. Carmen iti multumesc, dar chiar nu cred ca am eu ce cauta acolo.
Oricat am luptat eu sa tin grupul restrans, nu am reusit si am suferit mult din cauza asta. Am citit si eu cu emotie capitolul 100 de la Odisee si nu prentru ca imi era dedicat, ci pentru ca acolo eram un grup unit, dar au fost fete care au avut grija sa il dezbine.
Si eu visez, ca de altfel cele mai multe fete, sa redevenim ce am fost si sper cumva sa reusim. Si eu m-am ales aici cu multe prietene, pe deasupra am gasit aici cea mai buna prietena, suflet pereche si sper ca acest grup sa razbata
O sa redevin activa, atat cat imi va permite piticotul, pe care il iubesc pe zi ce trece tot mai mult. Ma uit la el si nu imi vine sa cred cat poate fi de scump. Suntem si noi la primii pasi, fara mare incredere, dar eu sper cat de curand sa isi dea drumul. Avem perioade in care mancam bine, dormim bine, ne jucam frumos si perioada pe dos, dar le trecem pe toate.
Vreau sa fiu aici sa sarbatorim frumos fiecare iepuras, asa cum am fost toate alaturi cand s-au nascut, ei merita efortul nostru de a trece peste tot ce s-a intamplat. Si daca de sarbatori nu am gasit resursele sa fac acel colaj, sper sa vreti toate sa facem unul pentru primul an al iepurasilor cu o poza de la nastere si una de la 1 an, sa vedem cat de mult s-au schimbat.
Cam atat am vrut sa spun, incerc sa fiu zilnic aici. Pupici la toate mamicile si iepurasii dragi.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
sensibila spune:
Oana bine ai revenit !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
oanaiacovita spune:
Sensibila, Cata
Cori eu ii dau albus de la 10 luni jumatate, in galuscutele din supa.
Pun meniul de ieri si azi:
- dimineata: banana+pomelo+cereale/banana+para+cereale
- pranz: felul1:cirobita de cartofi si pastai/supa cu galuste
felul2: mazare cu curcan/legumele din supa blenduite si cu lapte
desert: mandarina si ieri si azi
- amiaza: lapte cu gris si o lingurita de magiun de topoloveni/ ficat cu mamaliguta si usturoi
In continuare papam lapte multicel si noaptea si ziua, dar nu il pot scoate din ritmul lui, vedem dupa ce schimbam nr la lapte ce va fi. Intre mese mancam biscuiti, rondele de orez expandat, pufuleti.
Somn avem unul pe zi si rar doua, in functie de cum si cat doarme la pranz sau cum se trezeste dimineata.
Cam atat, merg sa fac cina pt sot si piticot.
CoriMami spune:
Welkome back, draga Oana! Sa fie de acum inca 100 de capitole pline de voiosie si sa nu regreti ca ai reintrat!
Multi pupici lui Eric scump! meniul vostru suna delicios. Cate kg/cm mai are printzisorul?
Ideea cu poza la 1 an si colaj mi se pare super!
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare
stefimic spune:
CARMEN (kossir) eu astept sa-ti vad puiutii la craiova, daca bineinteles anul viitor mai vii acasa, ca de data asta nu mai scapi.
sunt convinsa ca MIHAI e topit dupa SOFIA, i-mi aduc aminte cum era pana sa nasti si spunea cat este de incantat ca va avea o sora, va fi un deliciu sa-i privesti cand vor fi mari si vor putea discuta altfel.
BUMBITZA si eu mai cunosc persoane care nu au treaba cu CM la varsta asta a copilului, eu in schimb de cand am pus steriletul ma lupt cu perioadele asa de lungi de CM. asa ca fiecare cu problema lui.
ANNYA noi papam PETIT, punem in fructe dimineata si uneori in iaurt seara. am incercat si cu biscuiti speciali pt bebe sa-i dau in manuta sa rontaie dar nu i-au placut.
iar faza cu blenduitul la noi sunt convinsa ca va mi dura, STEFI a mancat blenduit pana la 1 an si 1 luna cand pur si simplu nu a mai vrut, asa ca sunt obisnuita si nu mai vreau sa o fortez eu, la STEFI am tot incercat cand era mai mic si nu a vrut, ba chiar se inneca si vomita si mi-a fost frica si l-am lasat in pace cand a fost pregatit.
oanaiacovita spune:
Cori la noi dra de fam nu s-a sichisit sa faca cantariri si masuratori lunare asa ca eu una nu m-am stresat pe tema asta. De cantarit il cantaresc eu, cand imi aduc aminte. Ultima data avea 9500gr imbracat cu body si ciorapei, deci pe acolo 9200-9300, iar hainute purtam deja cu succes marimea 80. Hai ca te-am lamurit.
Pupici la Petala scumpa.