Iepurasii la prima aniversare - Capitolul 100 !!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecsandra27 spune:

fetelor v-am gasit :))) credeam initial ca trebuie sa ma inscriu la pufuleti ...dar micuta mea se incadreaza foarte bine perioadei de aici e nascuta pe 01.04.2010 ...deci cum a inscriu la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata de la mine si Eliza, care linge tastatura

Bluekidoo, super tare filmuletul, Tanya o scumpa, felicitari pt mers! dar si pisica, face toti banii in film, cum traverseaza ea grabita camera

BabyAngel, pupici Codrinului mare si frumos, merge, bea cu paiul..ce mai, bun de insurat de acum

As mai scrie, dar aici e bataie pe laptop!
O zi buna tuturor!

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

annya9 – pupici sa treceti usor peste dureri si felicitari pentru progrese

ioanaa28 – felicitari pt baieteii care se iubesc

castelana – felicitari pentru progresele Castelanului

babyangel – felictari pt primii pasi. Eu o alint pe Gia – Bubulucea, sau broscarime, sau Gia Papadia

bluekidoo – felitari Tanyei pt primii pasi si multumesc de informatii sis a stii ca te-am votat, da rmai rar dau 288 de bani. De la mine ai azi 128 bani

nafi – sa Dea Dumnezeu sa se prinda FIVul la prietenii tai. Da astea costa o gramada de bani. Stiu despre ce e vb, bine ca eu nu am ajuns chiar la FIv dar tot au costat o gramada de bani. Oricum, oricat ai da si ori de cate ori ar trebuisa faci merita din plin.

ate_09 – aerisire placuta si distractie la fel

Bumbitza – felicitari Ilincai pt adormotul singura. De ce nu incearca un apara auditiv ? Nu ajuta ?

kossir – cata dragoste in mesajul tau

La multe lunici iepuraselor : Daria Marcela de Marsy_baby, Maria Alexandra de Ioana_fota !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

am recitit si eu asa in mare Capitolul 100 de la odisee !
Tare frumos era si tare mult scriau si alte fete

Oana am vzut ca nu mai scrie la capitolul asta si nici la capitolul 100 de la odiseea nu a scris prea mult ca era la spital si nastea !

Pupici si sper sa scrie mai des cele care au luat o pauza din diverse motive

Eu cred ca certurile nu isi au locul aici. Toate suntem aici ca sa impartasim ce fac bebelusii nostri si sa invatam una de la alta si e clar ca fiecare isi creste copilul cum considera sau are parerile ei si nu trebuie sa intram in conflict pt asta

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Multumesc frumos pentru aprecieri fetelor..o sa incerc azi sa o filmez mai clar poate i se vede si fatuca fericita, ca radiaza toata cand ajunge la unu dintre noi , iar de obicei cum a ajuns la "destinatie" se intoarce brusc si o ia din loc ca sa ajunga la celalalt, atat de grabita ca de multe ori cade ca nu se intoarce complet si isi incruceste picioarele sau se calca singura .. ce sa mai, ma topesc cand o vad
Pisica este cel mai bun prieten al ei: o lasa sa o bat, sa o traga de blana, se joaca impreuna cu mingile, ea a invatat-o sa mearga deabuselea (provocand-o sa ajunga la ea iar cand era pe punctul sa fie atinsa se muta cativa pasi mai incolo si Tanya o lua din loc dupa ea), ea a invatat-o sa deschida usa, iar acum fac echipa, pisica apasa clanta iar Tanya trage de usa si mai nou se joaca impreuna cu laserul (incerc sa filmez si asta)

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna.
Alecsandra27 bun venit. Nu tb sa faci nimic deosebit sa te inscrii la noi, doar sa ne povestesti cate ceva de fetita ta.
Bluekidoo felicitari pentru Tanya. E foarte draguta cum se grabeste ea sa faca ture de la unul la altul. Ai primit de la mine 227 de bani.
Anca am remarcat semnatura ta.
Nafi nici noi nu eram pregatiti pentru bebe doi. A fost o surpriza imensa cand am aflat. Dar acum ma gandesc ca e mult mai bine ca va avea Irina cu cine sa se joace toata ziua si ca vor creste frumos impreuna.
Azi Irina are in meniu pt dimineata mar cu portocala, banana si biscuiti; la amiaza piure de legume cu carnita de vita; gustare iaurt si pe seara supa de vitel cu un pic de legume, paste si parmezan.
De vreo doua zile a inceput sa spuna mama. Ma topesc toata cand o aud!
Cam atat de la noi. O zi buna va doresc!

Mami de Irina (8 martie 2010) si din nou + 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Stanucel multumesc pt info ref dr.

Sensibila, cred ca e ceva mai complicat decat pt un aparat auditiv. E afectat nervul...

Alecsandra bine ai venit! Mai scrie repede un mesaj ca sa scapi de moderare si sa iti vedem mesajele. Altfel aparmai tarziu si le ratam...
Mai spune-ne detalii despre iepurica, cat a avut la nastere (kg, cm, scor apgar), cum ai nascut-o (ceza sau natural), unde, dr? sa te trecem in listuta.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Va mai las un link sa va inspirati pentru jocuri cu iepurasii. Inca nu l-am studiat tot.
http://www.babycentre.co.uk/baby/development/letsplay/

Mami de Irina (8 martie 2010) si din nou + 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Bluekidoo, am vazut-o si eu aseara pe Tanya dar cum neuronul meu e obosit am uitat sa-ti spun felicitari! F bine merge si e tare scumpa

Ami si Ilinca e cu "mama" in continuu de cateva zile si mor de drag.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecsandra27

fetelor v-am gasit :))) credeam initial ca trebuie sa ma inscriu la pufuleti ...dar micuta mea se incadreaza foarte bine perioadei de aici e nascuta pe 01.04.2010 ...deci cum a inscriu la voi?

Bine ai venit!
Lasa niste date: data de nastere a bebeului, cum il/o cheama, cu cat s-a nascut, unde si cand intra fetele tehnicute te trec pe prima pagina, daca vrei.

Intre timp poti sa ne mai povestesti cate ceva de bebeul tau

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput