Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
ramonasin spune:
Vai cat am mai ras draga Sorina, e un scump Bogdan si Antonia ce sa mai zic e mortala parca o si vad pe Daria abia astept sa plece de-a busilea, bravo pentru copii minunati! Daria are un mers stil rama cu ridicat din fundulet cred ca e etapa de dinainte.
Cris ai grija sa-l monitorizezi pe Vladut ca umbla niste virusi urati cica cu febra fara alte reactii si dupa numai cu injectii mai trece, multa sanatate!
Palomina, bine ai venit, nici eu nu sunt veche pe forum dar din umbra si eu am citit aproape tot si le stiu pe fete foarte bine din ce am citit, abia astept sa vad poze cu micutul cubanez
Fetelor va urez o noapte linistita si delfinasilor somnic usor si dulce
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
palomina spune:
Cu mare placere dar nu stiu cum sa mi fac album deocamdata!
pe picassa nu am, am doar pe facebook...promit ca maine ma ocup de asta
ma duc sa i fac baie printului si sa vedem ce noapte ma asteapta. sunt si singura cu el pana la 12 noaptea asa ca ma asteapta vremuri grele...
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
paula_m spune:
Palomina, dar cine esti pe FB?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
Diana_Eva spune:
azi am fost cu tati in oras - a fost fain dar cam frig - nu stiu ce am cumpar la toti ceva numai mine nu cred ca sunt de vina kg
Bogdan e un dulce!
Vladut un frumos simpatic!
Antonia o papusa superba!
Multumim de comentarii Cri, Denisa, Bamboletta, Eladea, Sorina, Cris2010 - avem intradevar un copil linistit si vesel pe care il adoram din tot sufletul! Nu imi pot imagina viata fara ea - fara palmitele ei mici care mi le baga in ochi, in nas, in gura, in par(asta doare rau) ... dar pe care le-as saruta zi si noapte. Iar de degetelele de la picioare ce sa va mai zic sunt si mai bune de pupacit. De asta imi place mie "ora" de masaj - ne pupacim peste tot - rade cand imi apropii buzele de ea si chiuie de bucurie. Nu as da momentele astea nimanui niciodata pentru nimic in lume! Sper sa nu le uit, sa le pot pastra in suflet, in minte toata viata.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
crispro spune:
Palomina, bine ai venit in gasca!!! Asteptam pozici cu puiutul!!!
Io chiar sper sa ii fie febra de la vaccin, si nu de la altceva..
O sa il mai verific la noapte, sa vad daca mi se pare caldut, si daca da- il trezesc sa ii pun termometrul...
Paula, da, hexa se face.
Diana, ce fain povestesti de Eva!!!
Ma duc la nani, am stat la un film cu sotul. El se mai uita la un film, eu ma duc.. ca deh... eu is mama care se trezeste la noapte... nu dl sforaila.. Dar nu-i bai, ca io mereu zic, de ce sa fim 2 care se trezesc noaptea? destul numai unul
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
sorina_goga spune:
Bre fetili, da liniste rau tare si aci si pe FB. Pe unde umblati? Eu cu cine ma mai distrez inainte de culcare????
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
palomina spune:
astea-s datele noastre
18.08 - Antonio - cezariana la 39+ /ora 11:25/2950 gr/50 cm/Apgar 9, de palomina, la Spit. Filantropia
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
racusor2010 spune:
buna seara
palomina bine ai venit
am vazut si eu pe razatorul de Vladut, pe nazdravanul de Bogdan si frumusica Antonia!
si noi am fost in vizita, copilul foarte cuminte , dar foarte obosit la plecare. dupa baita ne-am iubarit si noi putin, asa ii place sa se culce, sa se joace si sa o imbratiseze apoi pe mami
apoi am trecut la bucatareala, am facut o ciorbica, fripturica si cioco care a iesit delicioasa am lasat 7 minute dupa ce se vedea bulbucii aia pe margine, nu chiar fierbea toata, plus ca am si urmarit sa para sirop...abia astept sa pap maine.
mami fericita de nazdravanul Andrei
Cris2010 spune:
Va zic buna seara ca am inceput sa scriu demult mesajul si buna dimineata ca e trecut de doisprezece cand il postez
Cristina, pe Natali am inceput s-o pun in fundic de la cinci luni (era pregatita de etapa asta, de la pediatru citire). Am inceput cu exercitiile de ridicare mai des, dupa care am tinut-o in brate in pozitia sezut, dupa care sprijinita de perna gravidei (perna mea e mai rigida si mai grea ca e umpluta cu grane), a urmat asezarea in coltul patutului cu o pernuta pe burtica pt echilibru. Toate astea incepand cu un minut ca timp de stat in fundic si crescand treptat timpul. Acum sta binisor nesprijinita, dar isi mai pierde echilibrul cateodata.
Paula, sper s-aveti succes cu sacul de acum incolo, ca tare bine e. Pe Natali am pus-o de la inceput in sac si acum n-avem probleme. Cand am fost la tara ultima data, nu mi-a dat prin gand sa iau si sacul si am facut scurta la mana s-o invelesc noaptea.
Sorina, il pui tu in picioruse sau se ridica deja singur? Super dansul! Si distractia cu tati.
Georgia, vazut pe gogosica ta miscareata.
Saptamana viitoare ne vine si noua un kinetoterapeut. Poate o convingem si noi pe Natali sa-si puna fundicul in miscare, macar o intoarcere, o rostogolire ceva, nu suntem pretentiosi.
Palomina si Antonito, bine ati venit in delfinariu. Te asteptam mai des la povesti. O sa intreb pe kinetoterapeuta daca poate ajuta pe bebe cu somnicul.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Andreea, La multi, multi ani fericiti si sanatosi alaturi de familie si cei dragi!!!
LML Victor Andrei, Matei Alexandru si Alicia!!!
bumblebee, pana la urma ce tortulet ai facut?
de Solnushka Natali - 13.07.2010