Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
ramonasin spune:
Ce scump e si Bogdan,da aproape sta in picioare. Bravo! Chiar ca aici sunt cei mai frumosi copii
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonasin Ce scump e si Bogdan,da aproape sta in picioare. Bravo! Chiar ca aici sunt cei mai frumosi copii Ramona,mami fericita de Daria-Cristina poze |
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro am reusit sa il filmez si eu pe Vlad razand, si evident ca l-a apucat sughitul... asa se intampla mereu, fara exceptie!!! si i se vede mai bine strungareata! www.youtube.com/watch?v=D231vp15pv4" target="_blank">aici Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
ce scuuump,asa rade si Carla mea.
PS:ce voce frumoasa si calda ai Cris
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ilinca79 spune:
No am fost la piscina, si cred ca am imbatranit un an
Cand am ajuns era aglomeratie, o serie de pici si parinti ieseau, altii veneau, toate bune si frumoase; DAR, pana a venit instructoarea, ne-am cumparat slip , ne-am dezbracat, a inceput Victor sa planga. El e destul de sensibil, un racusor veritabil, si cred ca s-a speriat de aglomeratie, de copiii care tipau si chiuiau in apa. L-a linistit tati in final, iar pe cand sa intru cu el in bazin, cand a dat de apa iarasi a inceput smiorcaiala. Am mai stat putin pe margine cu gandul ca se linisteste dar era tot mai marait saracul. La un moment dat a zis instructoarea ca a mai patit asa cu un singur copil, dar ca s-a obisnuit cu timpul si sa mai stam pe langa bazin cat putem si sa mai mergem sa incercam alta data sa ne balacim.
Eu deja eram super stresata si faceam scenarii, ce are copilul meu de ce e asa sperios, sensibil etc. , dar in vreo 10 minute s-a mai linistit si la sugestia lui tati am mai facut o incercare si am reusit sa intram in apa fara plans Am stat asa pe margine, nu ne-am bagat intre ceilalti copii, sa nu se sperie, si mai cu o jucarie, mai o maimutareala a lui tati de pe margine s-a relaxat copilul si a inceput sa dea si el din picioare si manute, si am reusit sa stam in apa vreo 20 de minute.
La final ne-am facut abonament, asa ca mai mergem inca 3 sedinte deocamdata si sper sa se obisnuiasca. Va ziceam eu ca el si la mersul cu masina si schimbatul locatiei se acomodeaza greu, dar cred ca exercitiul e singura solutie. Asa ca ma bucur ca l-am dus, ca daca mai stateam probabil se obisnuia si mai greu.
of crispro, eu am rasuflat usurata cand am vazut de ce nu intri in piscina. Ma gandeam ca ti-e frica sau ceva de genul..pai lasa mami ca se duc ele kilogramele. Si eu am inaltimea lui racusoru si 10 kg in plus da' ce sa facem...om fi noi iarasi frumoase intr-o buna zi
Vladut e asa de dulce cum rade, iar strungareata e super haioasa
ooana, s-aveti distractie faina la cabana!
Cred ca mergem imediat si noi cu saniuta ca e o zapada superba afara...asa ca sa zic ca am avut doua premiere azi, piscina si saniuta
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Sorina, ce fain danseaza Bogdan Lambada!!! e super!!!si pare ca un copilas de 9 luni. Adica foarte sigur pe miscari, fortos!!!
Denisa, . Nu vroiam sa mi se auda vocea (adica scalambaielile catre Vlad), dar altfel nu il puteam face sa rada...
Ilinca, bine ca ai reusit in final sa va balaciti un pic... cica asa se obosesc copilasii la piscina, ca dorm asa bine!!! Ia sa vedem cum va fi noaptea la voi!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ramonasin spune:
Ilinca grija mare cu saniuta dupa baita ca pori sunt deschisi sa nu cumva sa raceasca,sa nu te superi ca iti zic dar eu sunt patita ca Daria a facut injectii si mi-a venit sa-mi iau campii. E foarte nasol aveti grija
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
palomina spune:
holaaaa
ne primiti si pe noi in gasca?
sunt mamica unui smecheras de 5 luni si cateva zile care se foieste chiar acum la mine in brate... va citesc de la inceputurile inceputurior dar niciodata nu am avut timp sa mi fac cont si v am citit din umbra. va cunosc pe toate, cu unele dintre voi sunt prietena pe facebook... imi e drag de voi si de copilasii vostri asa ca ne am decis sa dam buzna in casuta voastra
scriu repede 10 mesaje ca sa ma vedeti in timp real. pup
la mas feliz mamacita del mundo
palomina spune:
ce sa va mai spun?!
Antonito il cheama pe ingerasul meu, este pe jumatate cubanez si este un obraznic
... vrea toata ziua la tzitzi
palomina spune:
la vara vrem sa mergem la bunicii lui, in Cuba, asa ca am mari emotii cu aceasta calatorie... sper sa reusim sa ajungem cu bine si sa ne intoarcem la fel
palomina spune:
ha ha monopolizez tot delfinariul ...
noi inca nu am inceput diversificarea, maine mergem la medic sa vedem ce ne propune... daca ne place mergem pe mana ei , daca nu... am eu "doctoritele mele" pe aici