Piatra Neamt, Perla Moldovei (85)
Raspunsuri - Pagina 6
LoraG76 spune:
LA MULTI ANI, IULIAAAA!!!! Sa fii sanatoasa si fericita si iubita si sa te bucuri de copiloasi frumosi si sanatosi!
Ema, f. frumusica bebelina, sa va traiasca!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Iulia, la multi ani, multa sanatate si bucurii! Si tie si samburelului! Sa dea DD sa fie asa cum iti doresti!
Ema, ai o bebelina frumoasa!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
alexDG spune:
La multi ani Iulia! sa fii sanatoasa, iubita si sa ai o sarcina usoara!
Ema, nu m-am putut abtine, dar trebuia sa intru si sa scriu: m-am indragostit total de buburuza ta! Abia astept sa vin dupa sesiune la sor'mea la piatra si poate va puneti la o intalneala s-o vad si eu face 2 face!
Va pup fetelor! Aveti grija de voi si de gandacei!
allexa06 spune:
Iulia - pai daca e vorba de tort, am venit , da-o incolo de dieta .
Deci, La Multi Ani si din partea mea, te pup si tot ceea ce-ti doresti sa dea D-zeu sa se indeplineasca si poate peste cateva luni voi vedea poze si cu " fetita ta "
http://community.webshots.com/user/allexa06
Ancutza_Bro spune:
La multi ani Iulia !!! sa fii fericita, implinita, sa ai o sarcina usoara si un Davidut cumintel si iubaret
ps: bafta la eco joi si asteptam vesti bune
Ramo asteptam sa dai de baut de casa noua
Ema ai o fetita tare frumoasa, sa-ti traiasca, sa creasca mare si sa va lumineze vietile alaturi de fratiorul ei
Lora si ce-ai mai povestit cu bolfosenia in we?
noi nu suntem asa bine , Sabi a facut vaccinurile de 1 an ieri, (Priorixul si Pentaximul) si cred ca azi s-au vazut efectele de pe urma lor, a fost tare miorlaicioasa si mi-a scos peri albi , plus niste incisivi ce stau la panda...mda, asta e, trece ea si perioada asta
va pup, noapte buna
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
cosminiq spune:
'neatza!
Poftiti la cafelutza
Azi e sarbatoare iar pe mine ma ia o leneeeee....
Ce mai faceti voi de papa???eu sunt in ceata azi
Ma gandesc totusi sa fac un peste la cuptor!
Va doresc o zi frumoasa!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
Laura25 spune:
'Neata!
Emasi eu ti-am admirat puiutza dulce! Sa creasca mare si sanatoasa! Tu cum esti? Cum merge adaptatul la viata in 4?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexDG Ema, nu m-am putut abtine, dar trebuia sa intru si sa scriu: m-am indragostit total de buburuza ta! Abia astept sa vin dupa sesiune la sor'mea la piatra si poate va puneti la o intalneala s-o vad si eu face 2 face! |
Cu drag!
Multumim frumos tuturor!
aeperju spune:
Laura, sunt bine. Obosita dar bine. Viata in 4...destul de grea. Cand doarme unu' nu doarme celalalt si eu tot adun restante la somn si devin nervoasa. Maria noaptea ba doarme ba nu doarme,de adormit greu tare dar cand pica doarme si 4 ore. Numai ca noaptea imi cam pica mie ochii-n gura si e grele treburile dom'le dar mergem inainte. Ziele astea il mai am pe sot in concediu si ma mai ajuta cu Andrei (mai ales ca sapt asta are si el vacanta deci cu noi acasa).
cosminiq spune:
'neatza!
Vrea cineva turta dulce cu iaurt??Ce gusturi mai am si eu
Printre mai bag si un ceai de anghinare
Va doresc o zi frumoasa!
Carmen, dar ce mai faci iubita???
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp