Piatra Neamt, Perla Moldovei (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Iulia, ma bucur tare mult!
Am vorbit si cu Ianusca pe mess si mi-a confirmat si ea.
Ramona, Ancuta, Pogonici, voi nu ziceti nimic? Intalnirea nu e numai pentru pitici, e si un prilej sa ne mai vedem, sa mai stam de vorba, sa mai schimbam impresii.
Deci, pana acum: Lora, Laura, Cosminiq, Iulia, Ianusca.
Am stabilit la 17,30, la Cip Savin, pe vineri, 25.02

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna si de la noi.

Iar a venit iarna, sper sa scapam de ea.

Am lipsit de joi ca la noi in cartier s-a luat curentul joi seara si pana vineri dupa amiaza nu am mai avut. Asa ca joi la miezul noptii am facut bagajele si am plecat la bunici la Roman, doar nu era sa stam in frig.

Acum suntem acasa, e totul bine, dar vrem sa vina primavara.

Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Oramona, eu am facut o invitatie acum cateva zile, pentru toate fetele, pentru vineri, la 17,30, la Cip Savin. E ziua lui Stefan, implineste 6 ani. Inca nu ne cunoastem, avem acum ocazia . Daca ai timp liber si poti, te astept cu drag!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Distractie:
https://picasaweb.google.com/LoraG76/Adelina?authkey=Gv1sRgCMjX9PirxLaHdQ#5576223255549909938

Ne vedem vineri!

Lora, mami de Iustina si Adelina

http://community.webshots.com/album/577049286UYRuhK" target="_blank">Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">http://www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=LoraG76&catid=&search=Cauta&searchtype=2" target="_blank">Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

as vrea si eu.la petrecerea lui Stefanut....va dau raspunsul daca vin vineri maine sigur...

cea mai fericita mami de printesa

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Buna dimineata! Poftiti la o cafeluta aburinda.

Ellinia, multumim frumos de invitatie. Tare as vrea sa venim, dar ar trebui sa vin si cu pitica ca nu sta fara mine nici 5 min.Iar daca e scoasa din casa face un scandal de zile mari.Mai e si treaba cu alaptatul . Daca nu-i prea tarziu ti-as scrie mai pe seara decizia finala , sa vina si taticul de la munca sa vorbim. Poate o sa reusesc o ora, ca sa ma cert apoi cu cea mare ca nu se da plecata.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Am si eu o rugaminte la voi. Am vazut ca unele aveti copilasi mai mari si asa ca imi permit sa intreb. Fata mea ce mare nu mananca nimic. Nu-i place untul, branza, fasolea, brocoli, ficatul , ceapa, mazarea etc. Ei nu-i place nimic si sta la masa doua ore. Am incercat cred ca toate medodele sa o facem sa manance dar o apuca vorba si joaca cand se aseaza la masa.
Intrebarea mea este cat ar trebui sa pape un copil de 5 ani? Sau cat papa ai vostri?
Va multumesc de pe acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ramona, sper sa vii. Eu inca nu's daca s-o iau pe Adelina cu mine sau nu. Nu ca n-ar sta cu tati, as lua-o sa mai socializeze si ea. Care-i problema daca alaptezi? Vom fi intre noi, acolo, nu-ti fa griji.

Cristina, poate iei vineri si alea de la ducky, ca eu vad ca nu reusesc sa ajung pe la tine.

Am sunat si eu la clinica aia sa programez fetele la Ilas, cica abia pe 9 martie... daca vreau azi costa 1 mil. Am sunat la spital, la pediatrie, unde am gasit aceeasi amabilitate dintotdeauna: nu stim cand e de garda d-na dr. Zdrang, mi-a inchis tel. Da' n-ajung eu pe-acolo sa ma cert cu ei? lasa... Incerc s-o prind pe mobil, da' e tot ocupat...cred ca nu mai face fata, saraca. Daca nu reusesc la ea, o sa sun la Constantinescu.

Eu azi sunt singura cu Adelina si vreau sa fac si curatenie, si mancare...nu's daca reusesc sa fac ceva, ca nu sta locului defel si de dim. a marait intruna ca vrea in brate. Acum a adormit putin.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza, mamici!
Lora, bestiala bolfosenia ta! Cat are? Vreo 5 luni, nu? Si mananca deja biscuiti? Al meu cu greu l-am convins pe la 9 luni sa molfaie biscuiti...Cum simtea o bucatica in gura, cum se ineca....Stateam cu inima cat un purice cand ii dadeam ceva de rontait.
Si Iustina ce se mai distreaza cu ea...
In alta ordine de idei, mi-am imbolnavit copilu...i-am dat si lui virus, a facut aseara 38 cu 7 si a inceput sa tuseasca urat. Sper din toata inima sa-i treaca pana vineri ca sa ajungem la ziua lui Stefan. Bagam oscillo la greu.
Gata, a venit mami meu sa-l preia pe junior sa ma duc sa-mi paltesc intretinerea.
Puuup!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 8+
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si eu il am pe Rares acasa. Tuseste de rupe . Eu zic ca il pun pe picioare pana vineri.

sanatate multa la toti copiii! Ma grabesc, ca tre sa fug.

Ramona, si eu o am domnisoara f, sclifosita, care manaca putin si putine. Nu am reteta-minune, dar in principiu stam toti la masa si o tot indemn sa manace. Cand zice 'm-am saturat' si isi cauta de joaca inseamna de fapt ca s-a plictisit. Asa ca o las sa faca ceva pe langa masa si ii mai bag eu in gura.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput