Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!
Raspunsuri - Pagina 4
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
NUUUUUU NU AMESTECI NIMIC. PIZZA CU PRICINA E DOAR CU SOS DE ROSII SI EVENTUAL LEGUME. SEARA AI TORT. MIN 3 ORE INTRE MESELE ASTEA DE PIZZA SI TORT de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
pai tortul nu are oua, etc? ce fel de tort?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
plateea spune:
Citat: | ||
250ml apa 1 iaurt mic 1 lingura ulei 1 lingura zahar 1 lingurita sare 540gr faina 2 linguri zeama de lamaie - la alegere, noi uneori punem, uneori nu drojdie uscata 1 plic nici noua nu ne-a iesit din prima. rabdare. va iesi. noi primele 2 paini le-am aruncat. daca te hotarasti sa folosesti faina neagra/macinis integral/orz/secara si alte cele, nu pui mai mult de 100-150gr, restul alba, ca nu creste deloc doar cu neagra. restul stii, intai lichidele, apoi faina. pune sa coaca la gramaj maxim - la mine de 1kg- si la coacere maxima, de abia iese coapta bine. .... poti sa pui seminte cam in primele 10-15 minute de cand i-ai dat drumul. si poti sa o ungi pe deasupra cu ou cand mai are 10 min de copt. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
ahaaa...
saru-mana...
am notat, incerc diseara!
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
blue_flower spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
pai tortul nu are oua, etc? ce fel de tort? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
Ba da, o fi avand, dar manaci fix o feliuta, nu juma de tort . Faza asta cu dulce si cu 2 patratele de ciocolata neagra este pentru "ruperea" curei. Am citit pe undeva ca organismul se obisnuieste cu calorii putine, slabesti o perioada de timp cateva kile si apoi te opresti, dar daca rupi cumva ciclul asta, organismul slabeste in continuare. of, nu sunt f coerenta, am mult de lucru.
daca ai citit in carte, acolo scire o feliuta de tort sau 2 biscuiti. adica feliuta de tort sa nu fie muuult mai mare decat 2 biscuiti si obligatoriu 2 patratele de cioco neagra.
tomaca spune:
Citat: | ||||||
Ba da, o fi avand, dar manaci fix o feliuta, nu juma de tort . Faza asta cu dulce si cu 2 patratele de ciocolata neagra este pentru "ruperea" curei. Am citit pe undeva ca organismul se obisnuieste cu calorii putine, slabesti o perioada de timp cateva kile si apoi te opresti, dar daca rupi cumva ciclul asta, organismul slabeste in continuare. of, nu sunt f coerenta, am mult de lucru. daca ai citit in carte, acolo scire o feliuta de tort sau 2 biscuiti. adica feliuta de tort sa nu fie muuult mai mare decat 2 biscuiti si obligatoriu 2 patratele de cioco neagra. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Da, da o feliuta, nu un tort normal. Doar ca ma gandeam ca trebuie un tort special fara ou sau lapte si era mai complicat.
merci
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Sorina de cafea. Felicitari Dianei pentru olimpiada...si muuulta bafta in continuare!!! |
Ele..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
miremia spune:
Dany condoleante!
Am fost la doc, are rosu in gat. Am amanat vaccinul dar cat eram in cabinet am auzit-o pe doc spunand de copil cu febra 40, reactie la Priorix, plus un altul care a ajuns la spital.
Dintii cica sunt si ei pe vine, avem 9.150 kg, fontanela cam mare, analizele bune...nu este anemica.
Pt fontanela mi-a zis sa-i maresc doza la 6 pic de vigantol si daca n-are efect sa-mi dea vit d3 injectabil care oricum nu se gaseste....sper sa o rezolve vigantolul, mai avem 6 luni. Mi-a mai dat la cerere vitamine, poate poate da foamea in ea.
Tomaca a fost acu vreo sapt bolnava, acum cred ca a recidivat.
Uitasem...spor la dieta!!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
plateea spune:
mire, rosu in gat?
oooof... bietii pufi cat mai sufera! oare daca vine primavara o sa se termine cu mucii si febra si bolile, sa fie si ei bine?
sanatate tuturor mucosilor mici... si mari...
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
Lillo spune:
citat din mesajul lui miremia Dany condoleante! Am fost la doc, are rosu in gat. Am amanat vaccinul dar cat eram in cabinet am auzit-o pe doc spunand de copil cu febra 40, reactie la Priorix, plus un altul care a ajuns la spital. Dintii cica sunt si ei pe vine, avem 9.150 kg, fontanela cam mare, analizele bune...nu este anemica. Pt fontanela mi-a zis sa-i maresc doza la 6 pic de vigantol si daca n-are efect sa-mi dea vit d3 injectabil care oricum nu se gaseste....sper sa o rezolve vigantolul, mai avem 6 luni. Mi-a mai dat la cerere vitamine, poate poate da foamea in ea. Tomaca a fost acu vreo sapt bolnava, acum cred ca a recidivat. Uitasem...spor la dieta!! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Sanatate puiutzei!
Incep sa ma speri cand aud de asa reactii la vaccin...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui miremia Am fost la doc, are rosu in gat. Am amanat vaccinul dar cat eram in cabinet am auzit-o pe doc spunand de copil cu febra 40, reactie la Priorix, plus un altul care a ajuns la spital. Dintii cica sunt si ei pe vine, avem 9.150 kg, fontanela cam mare, analizele bune...nu este anemica. Pt fontanela mi-a zis sa-i maresc doza la 6 pic de vigantol si daca n-are efect sa-mi dea vit d3 injectabil care oricum nu se gaseste....sper sa o rezolve vigantolul, mai avem 6 luni. Mi-a mai dat la cerere vitamine, poate poate da foamea in ea. [ |
Mire, multa sanatate delfitzei, sa treaca repede gatul!
Felicitari pentru bilant si analize bune!
Si noua ne-a dat vitamine la cerere...
Off, ce reactii aiurea la Priorix!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
al3csa spune:
Buna ziua si de la noi ne mai tineti minte?
Ma tin si eu de vreo cateva zile sa va scriu da parca nu imi prea mai gasesc locul .. azi m-am incumetat !
Sarbatoritilor de azi !!! Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati mamicile in fiecare minut al existentei vostre!!!
Noi am fost miercuri la dr:
Bilantul de un an e in felul urmator:
8.4kg, 71 cm, stam in fund bine, mergem cat e seara de lunga(pt ca ziua si noapte domrim ) dar doar tinut de maini .. se ridica in genunchi si se uita printre gratii e asa de duuulce .. se pune sg in fund .. rade mereu!
Facut vaccin de 1 an.. nu a avut febra deloc .. nici alte reactii momentan.
Trecut juma de iarna fara probleme (raceli & co) doar de 2 ori muci mici tinut putin .. cam atat!
Duminica avem party !! de abia astept.La 17:55 adus tort! Eu cred ca am sa plaaang muuuult. Ooof ce an greu si frumos in mare parte.