Ce cadou ?

Ce cadou ? | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Salutari tuturor,

Nu stiu daca este topicul potrivit, dar la "Femina" am vazut ca se discuta mai mult de diete... asadar, am postat aici.

Pana acum nu am avut probleme cu alegerea cadourilor, dar astazi m-am blocat.

Este vorba despre sora mea, care ieri a implinit 40 de ani si astazi suntem invitati la petrecere.

Insa... nu stiu ce as putea sa-i daruiesc. Stiu, este sora mea si teoretic, ar trebui sa ii cunosc gusturile (si i le cunosc). Dar vreau ceva...special...da' nu stiu ce.

Este o persoana vesela, ii plac muzica, teatrul (la teatru a mers ieri, cu cumnatul), ca oricarei femei ii plac bijuteriile, hainele, etc.

Va rog, doamnelor si domnilor (de ce nu?), ajutati-ma cu un sfat!

Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Acum 3 ani am primit de la cineva 37 de trandafiri rosii superbi.
Nu aveam loc in casa de ei.... ( bine, eu am casa mica )
E o idee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bilete de teatru/concert
O bijuterie
o sedintza de spa/masaj

dar ideile astea le ai si tu. Trebuie numai sa le faci "speciale"

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Un voucher (cu orice suma doresti tu) prin care sa-si achizitioneze ce carti ii doreste sufletelul. Astfel de vouchere gasesti la Carturesti. Saptamana trecuta i-am facut un astfel de cadou unui coleg (stiam ca e mare cititor si a fost f incantat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

La multi ani, pentru sora ta!
Mie mi-ar placea sa primesc o rama digitala cu fotografii din copilarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

La multi ani in primul rand sorei tale!
Daca crezi ca i-ar placea, eu cred ca s-ar potrivi un cadou de genul "o zi intr-un centru de infrumusetare" incepand de la cosmetica, masaj, coafor...de unde sa iasa total relaxata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

La multi ani!
La varsta asta, in general ai deja cam tot ce-ti trebuie.
Asa ca si eu as merge pe inedit.
As petrece o zi cu ea (pe cheltuiala mea) acolo unde stiu ca-i place: relaxare, sport, film, restaurant, o excursie de o zi, club, orice incape intr-o zi intreaga. Pana noaptea tarziu.
Ineditul consta in faptul ca-i oferi toate acestea alaturi de tine. O zi numai pentru voi.
Iar pentru astazi, ca sa nu te duci cu mana goala, i-ai flori. In Bucuresti, de ex., in piata de flori de la Cosbuc, 40 de trandafiri nu costa mai mult de 140 lei.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Faina ideea Danei. As adauga: un abonament la un centru de fitness, un bon de cadou la un magazin cu haine faine.

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie mi-ar place la nebunie sa am parte de exemplul dat de Rufus, cu mentiunea ca as vrea o zi la spa, de dimineata pana seara numai jacuzzi, sauna, masaje, impachetari samd.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

bea cafea?
poate www.coffeedome.com/wp-content/uploads/2010/05/bluejamaicacoffee.jpg" target="_blank">cea mai buna cafea din lume?
impreuna cu o www.owline.ro/carti/memorii-jurnale/confesiunile-unui-cafegiu.html" target="_blank">carte ... daca nu o are deja
si ... la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Tzi-as fi putut oferi o varianta originala si extrem de sugestiva de cadou,insa petrecerea e deja astazi!

La multzi ani surorii tale!

40 este o virsta minunata!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput