Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(177)
Raspunsuri - Pagina 2
alinushali spune:
Neata' burtici, mamici si pitici......bag si eu niste incurajari pentru cele 3 viitoare mamici
HAI ANDRI_31!
HAI CATALINA_10!
HAI GABRIELAROMT!
si un buchet imens cu pentru
Angie
despre noi nimic nou sub soare, doar o cearta cu omul din dotare, ieri... toata ziua.
Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 35 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez
simis spune:
Alinush nu te mai certa cu omul ca iti creste tensiunea si o superi pe pitica! sa treaca supararea.
Mie de la o cearta din asta mi-a crescut tensiunea de am panicat-o pe dr...si de atunci il ignor!
Eu ma gandesc ca de la 1 feb sa nu mai vin la lucru ca serios ca m-am saturat!
alinushali spune:
Mi-am adus aminte de ceva.....acum o saptamana intrebam de spitalul Sanador si parca MAyane mi-a spus ca nu este asa ceva, dar eu am citit ca in septembrie s-a deschis sau neuronul meu s-a sinucis in perioada aia .
DAca stie cineva altceva sa ma anunte si pe mine
bbnoi
Shines spune:
Catalina a facut analizele si este in asteptare acum.
da..si mie mi se pare mare 57..dar asa a scris in mesaj.
oricum..din doi parinti inalti ca brazii si frumosi..trebe sa iasa bebe mare
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
alinushali spune:
Da Simis , stiu ca nu trebuie sa supar printesa, dar nu mai puteam ,simteam cum imi fierbe sangele si chiar nu am mai putut tace...... eu care de regula nu ma prea stresez cand pleaca toata ziua de acasa, ieri am stat in masina si m-am plimbat cu el sa vad si eu ce treaba are el toata ziua.
bbnoi
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushali Mi-am adus aminte de ceva.....acum o saptamana intrebam de spitalul Sanador si parca MAyane mi-a spus ca nu este asa ceva, dar eu am citit ca in septembrie s-a deschis sau neuronul meu s-a sinucis in perioada aia . DAca stie cineva altceva sa ma anunte si pe mine Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 35 s Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie bbnoi Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez |
N-am zis eu nimic de Sanador... Dar nici nu vad la ei pe site sa se laude cu asa ceva... http://www.sanador.ro/ro/contact intreaba-i pe ei, cred ca asa e cel mai bine.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
35+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe
ziki spune:
super, Mayane, nu ti-am zis de "saru mana", voiam sa stiu daca s-a trimis, ca era "forward" si cum nu prea le am cu mesajele si astea, mai ales ca era mare, m-am gandit ca nu l-ai primit.
acum ca m-am dumirit cine naste -teoretic- azi, pot sa bag motate pt fetele care s-au anuntat azi:
HAI ANDRI!!!
HAI CATALINA !!!
HAI GABRIELA !!!
ma duc sa ma defrisez in zonele impadurite natural, si - stiu am mai zis- abia astept sa vina seara sa merg la ecooooo!!!
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 23 de zile
felix
fluturas2010 spune:
fetelor...ANGI are un baietel super, 3900 gr, este adevarat ca are 57 cm, e innalt flacaul, a nascut prin cezariana la 10 seara, cu dl. prof. Marinescu, la Giulesti...eu eram la fetita mea cand asistenta a anuntat ca vine un bb nou..si la 11 primesc mesaj ca era Tudor Cristian...
la 12 l-am vizitat...pustiul era deja intrat deja in cor cu ceilalti copilasi, l-am mangaiat, i-am vorbit si am reusit sa il conving sa taca...i-am facut cunostinta cu minibebelusa mea...care are o personalitate de a speriat toate asistentele..ea desi abia are 1800 gr vrea numai biberon..ii dau 50 ml laptic de mama..si ea ii rade in 2-3 minute..si apoi suge tot ce intalneste in cale..sevetele, funde de la pijamaua mamei, scutece..pai da...
in dimineata asta am schimbat-o eu singura, i-am dat cu ulei si i-am pus badyut curat..ce fericire pe ea!!!
ziki spune:
aa, mai voiam sa va intreb ceva. o sa intreb si diseara, dar doar fac un sondaj: ati slabit cumva in ultima luna de sarcina? eu ma plangeam ca am ajuns la 94, si acum am 89
ciudat. in mod normal m-as bucura, dar acum 5 kile in minus in 3 saptamani mi se pare ingrijorator. ati patit vreuna asa?
AMR 23 de zile
felix
ziki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fluturas2010 fetelor...ANGI are un baietel super, 3900 gr, este adevarat ca are 57 cm, e innalt flacaul, a nascut prin cezariana la 10 seara, cu dl. prof. Marinescu, la Giulesti...eu eram la fetita mea cand asistenta a anuntat ca vine un bb nou..si la 11 primesc mesaj ca era Tudor Cristian... la 12 l-am vizitat...pustiul era deja intrat deja in cor cu ceilalti copilasi, l-am mangaiat, i-am vorbit si am reusit sa il conving sa taca...i-am facut cunostinta cu minibebelusa mea...care are o personalitate de a speriat toate asistentele..ea desi abia are 1800 gr vrea numai biberon..ii dau 50 ml laptic de mama..si ea ii rade in 2-3 minute..si apoi suge tot ce intalneste in cale..sevetele, funde de la pijamaua mamei, scutece..pai da... in dimineata asta am schimbat-o eu singura, i-am dat cu ulei si i-am pus badyut curat..ce fericire pe ea!!! fluturas mami fericita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI |
sunt asa de emotionante vestile de la tine, mereu, cand ne spui cum progreseaza puiuta ta, si cum se lupta ea sa castige teren, sa-i ajunga din urma pe toti!
multa sanatate va doresc si la fel de multa putere si lumina, ca si pana acum!
iar ANGIE... 57 cm!!! cel mai lung bebelus din odisee, baschetbalistul nostru!
sa fie sanatos si fericit, si voi pe langa el!
AMR 23 de zile
felix