America (218)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lai, multumesc mult! da, am nevoie sa fie all inclusive ca suntem cu baby on board :)). Belle va fi 1 an atunci dar tot e mica pt calatorit hai hui, ea nu e cum era Aidan ca il puneam in spate si ne duceam. O sa le intreb si pe Canadience!

Adriana mami de Isabelle Marie - 5 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Mai ce'ma'nervati cu facebook-ul asta a vostru , ca de aia bate vintul pe aici!

Andreea acomodare lina si asteptam vederi

Fetele din Florida, mai vreti pm cu coordonatele noastre ori ba ? ca noi simbata asta aterizam. Nu va simtiti obligate sa ziceti da and I mean it! Inca mai puteti scapa de noi

Edit ca as mai avea o intrebare. Sunt zile dedicate in care se trage cu artifichii la Disney sau cum e ? Eu am intrat pe site-ul lor si am citit dar nu scrie clar, decit ca se tot vorbeste de niste "Magic hours" in zile diferite si doar in Magic Kingdom si Epcot, parca. Sa fie alea de se lasa cu artificii si parada ?
Pe calendar spune ca mai multe informatii le obtii la poarta, dar mi-ar fi placut sa stiu dinainte cum ne organizam, si in ce zile ale saptaminii sa mergem la parcuri astfel incit sa prindem si parada&fireworks. So daca stiti ceva, please share !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Chri70, asta am gasit pe atunci:

Fundatia Geron: 0040-0722-656-382 (dna Curaj)

Fundatia Elbe:

http://www.elbe.ro/

Nr. tel: 21-313-86-56 (de sunat intre 8-2, ora Ro, s-ar putea sa se fi schimbat din 2009...)

Repet, i-am contactat o singura data, nu stiu cat de incredere sunt, nici care le este tariful.
Sanatate bunicii si putere mamei!

La tzara americana (poze)

"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Andreea si eu vreau foto si povesti! Sa va fie de bine, ma bucur mult pentru voi!

Ramona, nu cred chiar sa te intereseze, dar tu stii mai bine. Am cumparat “Burnt by the sun” de aici cu 6,98:

http://www.daedalusbooks.com/Products/Search/QuickSearchResult.asp?Search=burnt+by+the+sun&Media=dvd

Au si "Atonement".

La tzara americana (poze)

"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Irina, multumesc mult! eram precisa ca ai sa fii pe faza.. stiu ca s-a discutat mult si atunci cand ai mai cautat tu, dar na, pe atunci nu eram chiar interesata ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Vio, din cite imi aduc eu aminte, mai mult la Magic Kingdom sint artificii (si parca ii dadea si lui Tinckerbell drumul din virful castelului pe o "'sfoara"). Nu sint in fiecare seara. Sint programe care le gasesti in parc unde listeaza toate evenimentele pe saptamina respectiva. Nici eu n-am gasit nimic online.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Multumesc Anamaria Asta intelesesem si eu, dar tot speram ca poate nu ma uit eu bine sau stie altcineva mai multe detalii. Mi-ar fi placut sa stiu dinainte in ce zi planific Magic Kingdom sa prindem si artificiile. Dar asta e. Om vedea acolo cum ne-o fi norocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Alintaroma, noi am fost anul trecut in Aprilie. Am cautat pozele pe website si m-am uitat la date . Miercurea am fost la Epcot iar joia la Magic Kindom, In ambele parc-uri au avut focuri de artificii. Cu un an inainte am fost in Iunie dar n-am mers decat la Magic Kindom la focurile de artificii. Nu-mi mai aduc aminte in ce zi a fost.
Vacantza placuta si sa va bucurati de ea din plin.

Sinzi_Ana, "La Multi Ani!", baiatului , sa fie sanatos, fericit si sa aiba parte numai de bucurii. Am admirat frumusetze de familie tanara si infloritoare ce-a crescut David si e frumusel foc. I-a placut noul Lego?

Phillip, bine ca ati ajuns cu bine, sa aveti o sedere cat mai frumoasa, iar cand apuci sa ne arati si noua poze cu locurile minunate din Azore.

Ocebine, soacra ta e americanca dupa ce "gusturi" are in ale cadourilor ... as iclina sa cred ca este ...
Mare-i gradina .... nu ma mir ca nu ti-a fost dor de ea ...
Nici mie nu-mi este dor de a mea

Mergem la vara in RO, caci n-am mai fost de 4 ani, parintii stau aproape de socrii .. deja au inceput discutiile ca no sa-mi stric vacantza stand la ei, fiindca vreau sa ma bucur de timpul cu sora mea si parintii mei.
Eu plec cu Patrick cu o saptamana inaintea sotului, si stam 3 saptamani, sotul doar 2. Ultima saptamana ne facem putina vacantza prin RO, dar este o saptamana in care ne suprapunem... am ras ca ne aude Patrick vorbind si intreaba ...care-i programul. Pai zic dupa ce soseste tati, o saptamana ... trebuie sa share timpul cu noi... caci mami sta la parintii ei, tati la ai lui si tu cand cu mami, cand cu tati .. la care se uita copilul mirat ... si da din cap ... this doesn't make any sense

Sar de la una la alta ... nu stiu cum stati voi cu timpul, dar eu sunt tot pe fuga ... drept e ca in weekend ori suntem plecati, ori avem musafiri si uite asa toate raman de facut in timpul saptamanii... dupa 9 seara cand adoarme copilul.
Cred ca trebuie sa-mi iau un curs de time management ! sau sa le las naibii nefacute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

perla a la Andra:
dansa si iese un partz la un mom dat, la care: vezi mami? ai cantat funduletul partz!!!! :))))))))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lia, La multi ani lui Bogdan! Sa fie sanatos si norocos si sa aiba parte de impliniri si bucurii nenumarate

Lai

Mergi la inceput