America (218)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Am scris ieri un mesaj care vad ca a disparut in eter
Mai zic o data Anamaria ca lenjeriile poate or fi fost in sale dar farfuriile de carton cistiga detasat .
teenagerului si nu pot sa cred ca ai baiat asa de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Anamaria, la multi ani liceeanului! Merge la liceu catolic?

Liris Si eu sunt mai mult cu cititul decat cu scrisul, si asta de multisor. Si eu nici n-am avut copii. Noa, life happens

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Multumim...da, nici mie nu imi vine sa cred ca pleaca la liceu...si se uita "de sus" la mine. Stateam intr-o seara pe canapea intre ei doi si sotu' mi-a zis ca nu ma vad aproape deloc. Am ramas mica intre doi galigani! Dar e tare bine!!!!

Lai, nu mai merge la liceu catolic. Ne-am mutat intr-o zona unde scolile publice sint excelente. Vreau sa spun ca sint super multumita de cind am schimbat scolile...nu au venit cu fundraisingul deloc pina acuma (aici ma enerva la culme - in fiecare saptamina erau cu "cersitul" - mai bine imi punea suma in virf la tuition si GATA). Doar cu ceva voluntariat. Oricum nu vroiam sa mearga cu liceul la "religiosi"...vroiam sa il "expun" nitel inainte de facultate, sa nu aiba "culture shock".

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Anamaria, asta-i extraordinar ca e asa de misto liceul public. Sa profitati la maxim

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Dragelor, cunoaste cineva vreo firma de Home Health Aides sau Live-in Aides in Bucuresti? Bunicuta mea a facut un AVC, a paralizat pe partea stanga, si are nevoie de ingrijire in permanenta. Mama si matusa (care e si asistenta medicala) sustin ca nu exista firme de asistenta la domiciliu in Romania, ceea ce mie nu-mi vine sa cred ca e adevarat. Eu vreau ca ele sa angajeze pe cineva care sa le ajute cu ingrijirea, pentru ca au si ele o varsta si le este greu (dar nu vor sa dea anunt la ziar, ca se tem de escroci).

Va rog, spuneti-mi daca cunoasteti o firma in Bucuresti care sa ofere servicii de asistenta la domiciliu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Chri, mama a avut nevoie pentru bunica prin septembrie 2009, pe atunci mare lucru n-a gasit... Eu am dat pe Net (tot in 2009) peste doua agentii care pareau interesate, dar nu stiu mai nimic despre ele.
Am vorbit o singura data cu ei, apoi bunica s-a dus saraca.

Mama cauta pe cineva sa ramana noaptea cu bunica, ziua stateau 4 din familie cu ea cu randul, a fost tare, tare, greu. La un moment dat a gasit pe cineva, era cinstita, dar nu statea in Bucuresti, dormea la bunica 3 zile pe saptamana, apoi si-a mai rupt si mana, a plecat...

Imi inchipui ca daca mama si matusa ta vor doar pe cineva in timpul zilei, ar fi mai usor (sa intrebe si la biserica pe preot, asa gasise mama pe cineva, dar nu statea noaptea).
Ar mai fi o doamna pe care o contactasem atunci (nici ea nu statea noaptea, cine pleaca de acasa sa doarma noptile prin straini?!), dar nu o cunosc bine decat pe persoana de legatura, nu am idee daca se mai ocupa de asa ceva si nici ce fel de om este...

Mai rau te-am zapacit, poate ca vor da peste cineva de nadejde, neaparat le trebuie ajutor. Sanatate bunicii!

La tzara americana (poze)

"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Chri70,
exact aceeasi problema am avut noi cu tatal meu inainte de a deceda, avea nevoie de ingrijire permanenta si cautam pe cineva sa o ajute pe mama pt ca nu facea fata, si probabil ca voi avea aceasi problema pe viitor cu mama daca va trece peste "hopul" in care e acum...
am inteles ca exista ceva program de ajutor prim primarie pt persoanele cu disabilitati cu plata cred, dar no, sint persoane verificate "oficial" mai putine sanse sa fie excroci( necesita un dosar aprobat ce stiu eu pe unde)....in rest am inteles ca infirmierele din spital mai lucreaza si acasa la pacienti pt un ban in plus sau ele poate stie pe cineva interesat sa faca un ban in plus...e o idee...
mai mult nu pot sa spun pt ca nu am apucat sa caut pe nimeni si sa vorbesc cu nici o agentie intrucit tatal a decedat la scurt timp asa ca nu au mai avut nevoie pina la urma de ajutor, dar aceeasi problema era cu chestia ca le era frica de excroci sau sa nu fie furati....mai chiar asa nu se poate avea incredere in Ro in persoane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

intru numai sa va salut si s-o pup pe ramona ca intreba de noi am ajuns cu bine pe insula, bolnavi toti, mai putin sotul, intre timp ne-am revenit, am mancat la toate restaurantele de pe insula si azi am fost la gratar in padure. este superb, abia astept sa va arat poze. dimineata am alergat 6 mile pe pista cu vedere la ocean. pumba, vii?
am busit ecranul laptopului, suntem inca in hotel, dar suntem fericiti si linistiti. acum sunt cu sotul la biblioteca, am venit sa file taxele, copiii sunt cu bunica acasa. de maine merge si Philip la scoala, pana acum a tinut-o intr-o vacanta.
nu ne-am putut hotari la nici una din casele din afara bazei pt ca toate miros a mucegai, sunt reci si cu gresie, desi multe din ele mari si moderne. cred ca saptamana viitoare ne mutam in una din casele din baza, desi imi pare rau de banii care vor ramane necheltuiti :)in baza vom avea A/C, caldura, Philip poate merge singur la/de la scoala, va avea prieteni etc. eu zic ca am facut o alegere buna.
va pupez pe toate cu dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Philip, un inceput bun si cu noroc!

Ocebine, La Multi Ani!

Mergi la inceput

Bravo, Andreea! Ma bucur mult pentru voi Mult noroc in continuare.

Happy Valentine's Day, gasca

Lai

Mergi la inceput