File de istorie ....

File de istorie .... | Autor: arturicii

Link direct la acest mesaj

Doresc sa impartasesc cu voi cateva filmulete foarte speciale.

Imagini inedite cu Regele Ferdinand, Regina Maria, Regele Carol, Regele Mihai, dar si mici documentare despre viata in Romania anilor '30-'40, precum si intrarea rusilor in tara si alte filmari din anii ce au urmat, anii '50-'60:

http://bibliotecaromaneasca.org/file-de-istorie-video/

Ioana & Arturicii'S__________________________________________In limba ta ti-e dor de mama

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Foarte interesant, multumim ! Mama, ce reclama pentru Romānia la expozitia universala din Londra in 64! Ba ca Bucurestiul seamana cu Parisul, ba si cu New York! He, he, si piata aia plina de flori, cred ca era Hala Unirii, de mult disparuta...Si reclamele luminoase... in anii 80 nici nu stiam ce-s alea!

Mi-a mai placut secventa de la Cerbul de Aur, pe vremea aia cehoaicele cintau in franceza la festivaluri internationale, iar olandezele in olandeza. Cit despre Luminita Dobrescu...cine a auzit de ea?

Imi pare rau ca nu e sonor in filmuletul de la nunta principesei Ileana, dintre rude, in afara de Carol, Mihai si prin deductie regina Maria si regina Elena, nu cunosc restul persoanelor.

Mergi la inceput