farmace sau ce?

farmace sau ce? | Autor: crissteo

Link direct la acest mesaj

Povestec pe scurt ce s-a intamplat. Intr-o noapte, ma trezesc si dupa ce alaptez beau apa dintr-o sticla de plastic pe care o aveam langa pat. Mereu am o sticla de apa langa pat. La un moment dat simtit ceva gelatinos in gura, merg in alta camera, ma uit in sticla si vad niste particule ca de nisip foarte fin, 2 chestii plutitoare, translucide si cilindrice, cam de marimea unui capac depix si niste mizerii ca niste alge. O mizerieee, mi s-a facut rau cand am vazut ce e. Va dati seama ca n-am mai putut de mananc a doua zi nimic. Ca un om intreg la minte, incep sa investighez sa vad ce am baut- sun sotul care era la serviciu si-l intreb, imi spune ca sticla era cumparata de vreo 2 zile, dupa ce am baut apa minerala, am umplut-o cu apa de la robinet filtrata. Deci el nu stie ce e, ma gandesc la copilu mare, el saracu nu baga nimic in sticle si ce era in sticla nu avea de unde sa bage, altcineva nu a intrat in casa in ultimele zile. Il pun pe sot sa sune la apanova sa aflu ce am baut din sticla, m-am gandit ca mai alaptez si copilu si cine stie ce o fi acolo. Suna, ne spune ca face analiza numai cu proba luata de ei de la robinet, deci nu ne pot ajuta si in timp ce ma gandesc la alte moduri de a afla ce e in sticla, am un sentiment urat, de straniu si de frica de ceva necunoscut. Si ma gandesc, oare ne-o fi facut cineva vraji? Stiu ca exista si bine si rau, o sa merg la preot sa-i spun, sunt perfect intreaga la cap si totusi nu reusesc sa inteleg ce se intampla.Ati mai auzit asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

dada, farmace;
sau farmacie

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Imi cer scuze pentru greseala din titlu. Nu stiu cum sa o modific, am vazut si eu dupa ce am trimis mesajul.Daca se poate modifica, va rog sa-mi spuneti cum. Multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eu cred ca impuritatile acelea sunt din sistemul vostru de filtrare de la robinet. poate a cedat/s-a spart ceva pe acolo, poate ati inlocuit recent cartusul filtrant...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Daca intradevar iti puneai semne de intrebare cu privire la continutul apei, cel mai normal era sa ceri o analiza chimica.Sigur aveai parte de un raspuns mai realist,nu de basme cu Harry Poter

Daca spui ca sticla a continut apa minerala la inceput, poate nu ai spalat-o inainte de a o umple cu apa de la robinet.Intre cele doua ape a intervenit o reactie chimica care a dus la ceea ce ai gasit tu.

Si acum ca sa ma aflu in treaba ...cine crezi ca ti-ar face farmece? ai ceva cunostinte cu manifestari oculte ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Nu, nu am cunostinte cu manifestari oculte, am cunostinte cu credinta in Dumnezeu care stiu ca exista si bine si rau. Multumesc pentru mesaje, am gasit raspunsul la intrebare. Rog sa se considere subiectul inchis.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

crissteo, pai ne lasi asa, cu ochii in soare ? pana la urma ce a fost in sticla respectiva, de unde proveneau impuritatile ? hai, te rog, spune-ne, pana nu se inchide subiectul....

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

CorinaDani, precis nu erau farmece in sticla cu apa. Da' unii isi fac griji si acolo unde este vizibil ca nu au de ce sa se ingrijoreze.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput